Když mě brali za vojáčka ..........a kam

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Jak vzpomínáte na vojnu?

Vzpomínám rád
134
39%
Odstupem času rád
94
27%
nerad vzpomínám
10
3%
nebyl jsem ,už se nemusí
77
22%
Měl jsem modrou
29
8%

Celkem hlasů: 344

Zpráva
Autor
ola

Re: Když mě brali za vojáčka ..........a kam

#91 Nový příspěvek od ola »

olin píše:Jó vojna byla krásná. Domovský kasíno VÚ 3215 Litoměřice v 1998. Jinak jsem cestoval: Mariánky, Stříbro, Kladno, Kolín. Někde jsem byl i víckrát, celkem jsem se stěhoval asi šestnáctkrát. Po VŘK ze mě udělali VD nějvětšího výkvětu z útvaru. Takže s mým družstvem pořád šíbovali (vždy se nás milerádi zbavili), kde bylo třeba. Nejlepší to bylo na Kladně, kde jsme vyklízeli prázdný kasíno. Tam nás bylo celkem 7 záklaďáků a jedna guma na celým kasínu. Dopoledne se makalo a po obědě hop do civilu a hurá do města, v pátek kolem poledne na opušťák a návrat v pondělí ráno. Bydleli jsme tam na bejvalý svobodárně a soukromý auta jsme parkovali na buzeráku vedle beden plných vojenskýho materiálu z NZ :) . V Kolíně jsme zase vybalovali to, co jsme na Kladně zabalili. Teď tam jsou z kasáren byty a místo autoparku OBI. Pokud jsem byl na útvaru v Litoměřicích, tak jsem spal na střídačku doma, nebo v base (jako dozorčí), byla to totiž jediná služba, kde mě gumy nemohly kontrolovat jak si plním, protože jsme se tam zamykali zevnitř.
Takže jsem s celou vojnou vlastně pěkně vychc.. a celkem jsem si to i užil.

Ahoj,tož to sis teda užíl stěhování,můj mladší syn narukovál také do Litoměřic na jaře 1999,po třech měsícoch šél toť kůsek vedľa,nejakých 40 kiľáků,do Lipníka nad Bečvů a tam už zostál zbytek vojny.No alě o nejakéj véľkéj vojně sa snáď ani nedalo mluviť,dvakráť do týdňa doma,sem sa ho navozíl zpátky do kasáren jak hňup.Na štědrý deň sa mu nechtělo dom,že pojede rači bačovať s kumpánama na silvestra a tož moja vymyslěla a já sem jí na to hneď skočíl,další chujovinu.Tož sme mu tam vézli kapříka aj ščiku ze salátem a jakési cukrové ať má milosťpán pořádnů večeřu.Prostřeli sme mu tam aj ze svíčkama na jakéjsi návščevní místnosti jak nejakém generálovi,moja vytáhla šampusky,já sem bůchnůl šampáňo,do bočnice sem mu vrazíl fľašu slibovice a mazali sme dom,kurva,šak tak si nežeru ani doma. :smich:
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

egon

#92 Nový příspěvek od egon »

Vojna zlata ,hned bych se vratil ,nastup 2.1.1997 VU3690BRNO SLATINA,ale tam jsme bili jen do vecera a potom nas odvezli nekam za OSTRAVU myslim ze jse to jmenovalo STAR VES tam jsme bili 3tydny a potom LIBAVA.Prisaha BRNO,2dny doma a v pondeli JIHLAVA PISTOV VRK,tam 3metry a zpet BRNO,tam jsem nastoupil joko PHM,no proste vic jsem si nemohl prat. :wink:

MAO

#93 Nový příspěvek od MAO »

Leden 2002 vlakem na Opavu ,prisaha na Hrabyni a pak Chotebor -Bilek strazny na municaku ale hlavne 20km domu 8)
Byl to rok plnej srandy a chlastu :D ale stal dost penez :vztek:

Paťas

#94 Nový příspěvek od Paťas »

Duben 1988 Brno Židenice. Vzhledem k tomu že jsem narukoval se zápalem plic jsem tam strávil 14 dní na ošetřovně. :smich: Pak na péešku do Zvolena na půl roku jako radista k PVOS. Po péešce na týden do Mierova u Bratislavy a šupem do Zohora u Stupavy na bojovku k radarům. 8) Dalšího půl roka pakárna ale pak zlaté časy. Každých 14 dní na černo doma. :D Tam bylo dobře! Měli jsme tam fajn kluky ze Slovenska Dominik Škerda ze Zuberca (machr na dýzláky) centrálista, a Paĺo Kovačič z Bobrovca operátor dálkoměru. Tyto dva kluky by jsem chtěl ještě v životě potkat! :friends: Jestli je někdo znáte tak sem napište. Díky ;-)

busmen

#95 Nový příspěvek od busmen »

Letecká základna Náměst nad Oslavou. Technická podpora kyslík, dusík, vzduch, plnění leteckých pohonných hmot.

hombre

#96 Nový příspěvek od hombre »

Který rok jsi tam sloužil.Taky jsem se tam parkrat objevil.

tatra
Kontaktovat uživatele:

#97 Nový příspěvek od tatra »

1984 Podôstojnícka škola automobilová Chodová Planá (prdel zakopaná). Na pol roka na zamečku nezabudne asi ani jeden z nás. Potom Malacky výcvikáč, starší vodič-inštruktor.

amater13

#98 Nový příspěvek od amater13 »

nastup na vojnu vu2066 letisko Pardubice Pš vu 6991 Brno po pol roku naspat Pardubice letisko vu 6578 ako obsluha kompresorovej stanice to vsetko v rokoch 1980_82

Ajo
Kontaktovat uživatele:

#99 Nový příspěvek od Ajo »

Otec bol v Pardubiciach 10.mesiac 86 až 88 VÚ 6911 letištná rota, vodič (pánsky kočí, potom vodič Tatra 815) bol odtiaľto niekto ?
UNI-systém MT7-055

peťas

#100 Nový příspěvek od peťas »

Já jsem se dostal až na VU 3316 Velká Hleďsebe-Klimentov u Marianek,nástup léto 1998 jako řidič uazu 469b,později jsem se stal starší řidič-instruktor a to byl docela veget,3měsíce před civilem jsem dostal Land Rovera Defeder 2,5Td to bylo docela dobrý svezení ale uaz vyjel víc a taky víc žral.

hombre

#101 Nový příspěvek od hombre »

Ajo píše:Otec bol v Pardubiciach 10.mesiac 86 až 88 VÚ 6911 letištná rota, vodič (pánsky kočí, potom vodič Tatra 815) bol odtiaľto niekto ?
8) Konečne zásah.To jsme se museli potkat.Pardubice VU 2066 jaro 85-87 1 rota kyslík dusík apod.Možná si vzpomene na příhodu když jsme na jaře 87 výstrojnímu náčelníkovi v babetě vyměnili píst za dřevěný :vysmech:

Ajo
Kontaktovat uživatele:

#102 Nový příspěvek od Ajo »

určite ste sa museli stretnúť lebo tatko spomína, že ste mali autopark a pumpu vedľa seba. Mená si pamätá tak zo svojej roty/pluku ale podľa výzoru by sa určite vedel zorientovať skôr. :)
UNI-systém MT7-055

cuisine

#103 Nový příspěvek od cuisine »

Paťas píše:Duben 1988 Brno Židenice. Vzhledem k tomu že jsem narukoval se zápalem plic jsem tam strávil 14 dní na ošetřovně. :smich: Pak na péešku do Zvolena na půl roku jako radista k PVOS. Po péešce na týden do Mierova u Bratislavy a šupem do Zohora u Stupavy na bojovku k radarům. 8) Dalšího půl roka pakárna ale pak zlaté časy. Každých 14 dní na černo doma. :D Tam bylo dobře! Měli jsme tam fajn kluky ze Slovenska Dominik Škerda ze Zuberca (machr na dýzláky) centrálista, a Paĺo Kovačič z Bobrovca operátor dálkoměru. Tyto dva kluky by jsem chtěl ještě v životě potkat! :friends: Jestli je někdo znáte tak sem napište. Díky ;-)
zkus google .. co není na googlu to není ... http://www.google.cz/search?q=Dominik+% ... =firefox-a

sychrovak

#104 Nový příspěvek od sychrovak »

Ahoj nevíte co udělali z kasáren ve Frýdku??Fungujou???
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

hombre

#105 Nový příspěvek od hombre »

Ktere myslíš.Ty ve Frýdku tak ty jsou zrovna pode mnou bo náš barák stojí na jejich místě.Ty byly zrušeny už dávno .To tu sloužil ještě muj tatik.A ty v Místku v lese tak tam jsou ruzne firmy a ubytovna pro brigoše a pod.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“