Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Kluci, našel jsem katalog na Belorus, ale na traktor to asi nebude. Můžete mi prosím poradit, na který typ je to?
http://dzeirana.lt/uploads/katalogai/800.pdf
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Je to na typ 800 až 920. To už su novšie mašiny.. ale vela vecí stále pasije a je riešených presne tak ako pred 40 rokmi... načo by menili veci ktoré sú osvedčené a stále fungujú???Leo píše:Kluci, našel jsem katalog na Belorus, ale na traktor to asi nebude. Můžete mi prosím poradit, na který typ je to?
- Přílohy
-
- belarus 800.jpg (3.05 KiB) Zobrazeno 1584 x
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Díky za informaci, ta 800 to asi napovídala. Je to stáhnutý z jednoho pobaltskýho fora. Bylo tam víc odkazů, ale nedali se stáhnout.cont33 píše:Je to na typ 800 až 920. To už su novšie mašiny.. ale vela vecí stále pasije a je riešených presne tak ako pred 40 rokmi... načo by menili veci ktoré sú osvedčené a stále fungujú???Leo píše:Kluci, našel jsem katalog na Belorus, ale na traktor to asi nebude. Můžete mi prosím poradit, na který typ je to?
V manuálech v Bělorusech jsou odkazy, kde se dá stáhnout zdarma různé manuály na různé ruské i jiné stroje. Tak se tam mrkněte, třeba se vám bude něco hodit.
dik že sa o nás tak staráš!!!Leo píše:Díky za informaci, ta 800 to asi napovídala. Je to stáhnutý z jednoho pobaltskýho fora. Bylo tam víc odkazů, ale nedali se stáhnout.cont33 píše:Je to na typ 800 až 920. To už su novšie mašiny.. ale vela vecí stále pasije a je riešených presne tak ako pred 40 rokmi... načo by menili veci ktoré sú osvedčené a stále fungujú???Leo píše:Kluci, našel jsem katalog na Belorus, ale na traktor to asi nebude. Můžete mi prosím poradit, na který typ je to?
V manuálech v Bělorusech jsou odkazy, kde se dá stáhnout zdarma různé manuály na různé ruské i jiné stroje. Tak se tam mrkněte, třeba se vám bude něco hodit.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Není za co. Ono zase tolik volných manuálů není, ale musí se na tyto mašiny hledat na google v ruským jazyce, pak tam vylézají věci. Jen je to dvju formátu, tak musím zase najít program, který mi to předělá do pdf či doc.
Ahoj. Dnes som prvýx ,bágroval, teda snažil som sa vykopat jamu na čističku. Celkom ma to milo prekvapilo ako to všetko ide. škoda že som niečo podobné robil naposledy pred 15r tak som sa viac menej hladal a snažil sa nezahrčkat si ruky, občas to je fakt ako klavír A pomohlo mi aj dat viac plynu ako mi to niekto z vás poradil a pekne sa to zdvihlo aj na radlici. Ked som pozeral olej tak je ho síce dost ale má takú kakaovú farbu he he to asi nebude to pravé orechové? Myslím olej v hydraulike.
Nazdar chlapi,tak jsem vyměnil olej. Namontovali jsme přetěsněné písty. Ale síla bagru téměř žádná.Když se chci zvednout na podkopu tak se to nezvedne a jenom to pulzuje. V otoči taky není žádná velká síla. Ještě nechám přetěsnit rozvaděč a pak už nevím. Přestávám mít trpělivost .Poraďte - mám rok 91 hydraulická otoč.
zmeraj tlak na niektorej sekcii rozvazača...tonanek1 píše:Nazdar chlapi,tak jsem vyměnil olej. Namontovali jsme přetěsněné písty. Ale síla bagru téměř žádná.Když se chci zvednout na podkopu tak se to nezvedne a jenom to pulzuje. V otoči taky není žádná velká síla. Ještě nechám přetěsnit rozvaděč a pak už nevím. Přestávám mít trpělivost .Poraďte - mám rok 91 hydraulická otoč.
To vizera na slabe čerpadla.... any na plny plyn sa nezdvihneš??Nazdar chlapi,tak jsem vyměnil olej. Namontovali jsme přetěsněné písty. Ale síla bagru téměř žádná.Když se chci zvednout na podkopu tak se to nezvedne a jenom to pulzuje. V otoči taky není žádná velká síla. Ještě nechám přetěsnit rozvaděč a pak už nevím. Přestávám mít trpělivost .Poraďte - mám rok 91 hydraulická otoč.
Ani na plný plyn. To čerpadlo by mne fakt štvalo. Ještě zkusím změřit ty tlaky. Začínám z toho být v depresi.......
len zmeraj ten tlak. nemusí to byť hne čerpadlo. na prepuštacom ventile na rozvadzači vedia odísť tesniace gumičky a potom to robí takú zlobu. možno bude stačit vymenit gumičky a nastaviť tlak...tonanek1 píše:Ani na plný plyn. To čerpadlo by mne fakt štvalo. Ještě zkusím změřit ty tlaky. Začínám z toho být v depresi.......
Chlapi ještě prosbička,kde je pojistný ventil hydrauliky? Zítra změřím ty tlaky a uvidím. A kde se kdyžtak ty tlaky nastavují? díky
na každom rozvadzači na lavej strane zvrchu je matka tušim 36 alebo 32 kluč. Tu vrchnú matku daš dolu a pod nou je ešte jedna užšia čo služi ako zaistenie toho ventila. Najlepšie ked to vyšrobuješ von a sú tam pod tým aj gumičky. Tie vymen a potom nastavuj tlak.tonanek1 píše:Chlapi ještě prosbička,kde je pojistný ventil hydrauliky? Zítra změřím ty tlaky a uvidím. A kde se kdyžtak ty tlaky nastavují? díky
Ahoj Bělorusáci
Nedávno jsem se stal majitelem taky traktorbagru bělorus.Je to starší typ, ale už má hranatou masku a servo, motor ma D 65. Koupil jsem ho s tím, že má vodu v oleji, tak jsem ho rozdělal, vyměnil těsnění pod vložkama, pod hlavou a myslel jsem, že vše O.K. ,ale opak je pravdou. Odborníci v tom nechali zamrznout vodu a je prasklý blok. Ze spod, když se podívám, tak teče voda od vložky jakoby k přepážce co je mezi válcema. Víte někdo co s tím, jestli se to dá nějak zavřit, nebo nový blok. Předem děkuji za odpověď a omlouvám se za narušení vaší rozjeté diskuze
Nedávno jsem se stal majitelem taky traktorbagru bělorus.Je to starší typ, ale už má hranatou masku a servo, motor ma D 65. Koupil jsem ho s tím, že má vodu v oleji, tak jsem ho rozdělal, vyměnil těsnění pod vložkama, pod hlavou a myslel jsem, že vše O.K. ,ale opak je pravdou. Odborníci v tom nechali zamrznout vodu a je prasklý blok. Ze spod, když se podívám, tak teče voda od vložky jakoby k přepážce co je mezi válcema. Víte někdo co s tím, jestli se to dá nějak zavřit, nebo nový blok. Předem děkuji za odpověď a omlouvám se za narušení vaší rozjeté diskuze