Fréza PF-62 ze Žebráku
Moderátor: DYK
Re: Fréza PF-62 ze Žebráku
Zouvačka se musí nastavit tak,aby se nedotýkala disku.Jde to!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
"Pojezdová kola se vymění za kola orebná o průměru 470mm, která se dodávají s půdní frézou"Mira80 píše:na tenhle kramek se davaji na frezu mensi kola, aby jela pomaleji a sedela niz (a mela vetsi silu)
Tolik návod k obsluze. Viděl ta kola někdo? Mám akorát velká orebná kola rozměru šestnáctek pneu, ale s těmi malými jsem nikoho dělat neviděl (hmm, pánům z Žebráku se omlouvám, oni s tím na pole asi nepojedou, takže dotaz asi nepatří do tohohle vlákna :-))
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
viem o jednom čo má PF v pôvodnom stave aj zo všetkým náradím čo sa asi k tomu robilo. teda pôdny vrták asi nemá ale kolesá malé, velké železné, vlečku, kosačku, rotavátor, vozík na nosenie náradia a pluh. Lenže ukázal len raz a pekne to skladuje v garáži...... Vtedy ešte neboli mobili z fotakmi tak foto nemám....chobotek píše:"Pojezdová kola se vymění za kola orebná o průměru 470mm, která se dodávají s půdní frézou"Mira80 píše:na tenhle kramek se davaji na frezu mensi kola, aby jela pomaleji a sedela niz (a mela vetsi silu)
Tolik návod k obsluze. Viděl ta kola někdo? Mám akorát velká orebná kola rozměru šestnáctek pneu, ale s těmi malými jsem nikoho dělat neviděl (hmm, pánům z Žebráku se omlouvám, oni s tím na pole asi nepojedou, takže dotaz asi nepatří do tohohle vlákna :-))
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám doma ty malý kola k rotavátoru. Zkoušel jsem s nima rotavátorovat a nemá to dle mě moc smysl. Klady jsem žádný neobjevil a zápory čas a práce potřebná na přehození a celý se to pak tak nějak plazí po břiše, nedá se to moc při otáčení zvednout do vzduchu, protože se to hned opře o čumák. Ale z důvodu zachování původnosti neprodávám:)
Preto tam mám tie 14 palcové šipaky... to je idealne lebo sa to dá dostatočne nadvihnút bez toho aby predek chytal o zem a netreba za tým bežať... Ja tu PF použivam len z rotavátorom tak je to teraz jednoučelový stroj, takže neprehadzujem kolesá za origo 16"brigadnik píše:Taky mám doma ty malý kola k rotavátoru. Zkoušel jsem s nima rotavátorovat a nemá to dle mě moc smysl. Klady jsem žádný neobjevil a zápory čas a práce potřebná na přehození a celý se to pak tak nějak plazí po břiše, nedá se to moc při otáčení zvednout do vzduchu, protože se to hned opře o čumák. Ale z důvodu zachování původnosti neprodávám:)
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Dneska jsme nastříkali převodovku a začali sesazovat.
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hezke, takhle to loni vypadalo takyŽebrák píše:Dneska jsme nastříkali převodovku a začali sesazovat.
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Tak jsme začali skládat motor.
máš to pěkné, taky jsem pfku dával dohromady
Tak jsme zase o kousek dál...
Ten motor asi původní nebude, tohle vypadá na stabiláček s nakopávačkou. Nebo se tahle skříň někdy montovala? Soused to má zespodu kulaté a jen řemenici.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Nakopávačku to nemá,asi někdo vyměnil skříň.
Ta skříň by měla být kulatá no. Ale občas se nějaký motor v inzerci objeví, takže není problém to vyměnit.
Ale chtěl jsem se zeptat, co ty modré doplňky? Moc to tam nesedí
Ale chtěl jsem se zeptat, co ty modré doplňky? Moc to tam nesedí
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Proškrabali jsme se na modrou barvu,v nejhorším je přestříknu.Jo a knížky mám dvě.Příští týden jedu za Jirkou Císařem,mám ti jí u něj nechat nebo ji mám poslat?Napiš Tome na SZ.
Tak jsme dnes zase kousek udělali.