Zetor 50 Super - Supřík
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super - Supřík
Dnes jsem byl pro dřevo tak konečně přidávám celkové fotky i když jen z mobilu.
Zetor 50 Super -Supřík
Pekny suprik . Uz se tesim az ho budu mit taky v takovem stavu. Zatim vypada takto . Tak me napada jak kdo mate roztazenou predni napravu.ichomik píše:Dnes jsem byl pro dřevo tak konečně přidávám celkové fotky i když jen z mobilu.
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Meum est propositum in taverna mori.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukan ze mas jeste dosti práce, my nápravu nemáme roztaženou, aje to v pohodě přední náprava není potřeba nějak extra širokáTomas50 píše:Pekny suprik . Uz se tesim az ho budu mit taky v takovem stavu. Zatim vypada takto . Tak me napada jak kdo mate roztazenou predni napravu.ichomik píše:Dnes jsem byl pro dřevo tak konečně přidávám celkové fotky i když jen z mobilu.
Já mám roztaženej předek i zadek. Supříka mám především do lesa a tam se to hodí. A při orání jsem taky neměl problém, mám troják pluh a OK - dokonce bych řekl, že se mi oralo líp než před roztažením. Jinak z fotek by mohlo jít poznat, že mám rozšiřované i zadní blatníky.
Zetor 50 Super -Supřík
koukam protoze naslap na blatniku ma byt zaroven s hranou blatniku
Koukam ze uz natom taki pracujes...zda semi to nebo tam mas nove kulaky v rizeni?a zeho?ty moje jsou uz k.o.a ty prachovky kolem jsou,a uz zaroven nejsou jen at se dari dalTomas50 píše:Pekny suprik . Uz se tesim az ho budu mit taky v takovem stavu. Zatim vypada takto . Tak me napada jak kdo mate roztazenou predni napravu.ichomik píše:Dnes jsem byl pro dřevo tak konečně přidávám celkové fotky i když jen z mobilu.
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tak na jaře jsem zahájil výrobu nových dveří na Supříka a konečně jsem se dostal k jejich dokončení - tak přidávám pár fotek (foceno mobilem).
Sehnal jsem zajímavej zámek dveří (původ neznám z PV3S je jen klika), takže jde i zamknout a dořešil jsem umístění špuntu (dorazu), který drží dveře otevřené. Dveře drží na třech pantech a jdou lehce vysadit.
Sehnal jsem zajímavej zámek dveří (původ neznám z PV3S je jen klika), takže jde i zamknout a dořešil jsem umístění špuntu (dorazu), který drží dveře otevřené. Dveře drží na třech pantech a jdou lehce vysadit.
Zetor 50 Super -Supřík
Pěkná práce-šikovnej
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
TYo, to je první ZSuper, u kterýho vidím že má zadní dveře. Maš to fachmansky udělaný - i celej traktor.
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
.... naozaj paráda ......
Jinak toto je můj druhý Z50S a u obou jsem měl dveře už když jsem je kupoval - sice trochu horší, ale byly tam. Aspoň mi neprší na spolujezdce na zadních sedačkách .
Zetor 50 Super -Supřík
Pěkně si to udělal s těmi dveřmi paradni prace moc se ti to povedlo!
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA