Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ja zapojoji za přední radlici mám tam přivařenej závěs
Taketo veci riešim tak že dám retaz na zub a ťahám hydraulikou..MAO píše:cont33 píše:Na prvom bieloruse som tam mal riež tiahlo navarené ked som potreboval potiahnúť z tým aj vlečku občas, ale nemalo by tam tiahlo byť. z tou vlečkou je to zlé lebo ti zavadzia rameno a ked potrebuješ isť musíš trocha vysunút násadu a je po stabilite. Do kopca sa to stavá na zadné a dolu kopcom ťa vlečka tlačí... Vyrobca to vyslovene zakazuje. Ked to chceš používať tak len na rovine a maximálne opatrne...MAO píše:chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo
ja to potrebuju na jinou vec bouram barak a potreboval bych tim tahat lano vytahat tramy a strhnout kus zdi protoze na ni vyskove nedosahnu ramenem takze nebudu tahat vlecku jde me jen o to kam ten retez nebo lano upevnit aby neco nepovolilo
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Rumuna sme mali doma ked som bol chlapec a ja som si až teraz dokázal splnit ,sen, a kupit si traktor no zvuk sa mi zdal podobný. S tou spotrebou si ma potešil lebo všetci hovoria že rus vela žere. Ale to hovorili aj na gáza a ja tam mám volgu spodový motor už 5 rokov a nemôžem nan povedat ani slovo. Spotreba viac než dobrá. Leto, zima chytá na šupu a to mám 44 baterku. Snád ma belák nesklame a bude aj ten štartovat v pohode.
No neviem či je to licencia od katroša, ale myslím si že ked rusi dávali tento motor do prvých traktorov tak američani ešte jazdili len na benzín. Keby to bol americký systém tak za hodinu zožere minimálne 6 litrov....petr-tom píše:Motor z rumuna je jinej. Motor z bělorusa by měl bejt aspon co jsem slyšel licence od katroše. Par motorů jsem zgenerálkoval a musím říct , že s nimy nejsou žádné potíže spotřebu oleje neznají měním po 400 litrech spálené nafty. Spotřeba je kolem 2.5 litrů na hodinu při kopání při hrnutí a jizdě trochu víc .
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Arnošt z Popovic
Já jsem na tahání přivařil na radlici vinkl se zářezy na řetězy a dvě trubky se zarážkou na namotání lana nebo řetězu.
arnošt
http://www.autobazar.eu/sk/bielorus-30- ... 81473.html Toto je ten čo si kupil myslim nie?
Tak tu máš ešte jedno nech vidíš čo ta čaká ked máš objednanú na odvoz tatru a pošlú ti razdrbaného trambusa zo šoferom ktorý má problém sa za 40 minút vrátiť zo skládky čo je necelý kilometer od stavby a navyše ten trambus neštartuje, tak ti dymí do ksichtu celý den....ipo píše:Som si vedomý že farba mala zakryt "prehrešky" ale bol pre mna rozhodujúci motor a ten sa zdá byt v pohode, teda zatial Je asi ako každý v ,jeho, veku dost využitý a diely ako varecha, zadné pneu... sú fakt na pokraji životnosti no snád si pomôžem. Ano cont je od Púchova. Ozaj tvoje videa poznám naspamät. Ak ja raz budem tak kopat... Nemá rus taký motor ako rumun? To bol jeden vydarený stroj.
http://www.youtube.com/watch?v=G6JwX_xSQjY
Paráda jako vždy, ale stu svahovku kopat toho ma už aj dost ten rus nie?Tak tu máš ešte jedno nech vidíš čo ta čaká ked máš objednanú na odvoz tatru a pošlú ti razdrbaného trambusa zo šoferom ktorý má problém sa za 40 minút vrátiť zo skládky čo je necelý kilometer od stavby a navyše ten trambus neštartuje, tak ti dymí do ksichtu celý den....
stale to bolo na mierne zvýšené otáčky motora tak ako z normálnou lyžicou... samozrejme že ked je tvrdý material tak to horšie rozrušuje ked nemá zuby, ale zase je kratšia oproti normalnej lyžici ,takže má väčšiu silu pri zatváraní takže tam sa ten rozdiel vyrovnáva...Johny1490 píše:Paráda jako vždy, ale stu svahovku kopat toho ma už aj dost ten rus nie?Tak tu máš ešte jedno nech vidíš čo ta čaká ked máš objednanú na odvoz tatru a pošlú ti razdrbaného trambusa zo šoferom ktorý má problém sa za 40 minút vrátiť zo skládky čo je necelý kilometer od stavby a navyše ten trambus neštartuje, tak ti dymí do ksichtu celý den....
Máš pravdu Tony to je on. Bol trochu problem s dopravou, kedže to bolo dost daleko ale vyriešilo sa to. najprv som chcel íst po svojich ale vzdal som to.
s bělorusem se jezdí dobře na 5 to jede furt a docela rychle a jde potišejc než zetor.
Tento hranatý má len štvorku ale viac som sa bál aby nezlyhala technika kedže som nevedel do čoho idem. A keby mi to skapalo niekde po ceste tak potom by bol asi dost problém to naložit.
máš k tomu aj osvedčenie?? no po ceste isť je v dnešnej dobe samovražda... ked nemáš povolenie na cesty 1 triedy a to by si potreboval cez všetky okresy cez ktoré by si prechadzal.... pokuty sú mastné...ipo píše:Tento hranatý má len štvorku ale viac som sa bál aby nezlyhala technika kedže som nevedel do čoho idem. A keby mi to skapalo niekde po ceste tak potom by bol asi dost problém to naložit.
ja tam měl taky jenom 4 , ale ta 5 tam je!!!!! stačí jenom propilovat kulisu řazení. jede to možná 35 -40 povolení mna 1 třídu nemám ,ale na2.3 jo stojí to u nás 500 na rok a samozdřejmě pojistka.
Na prvom som mal tiež 5 ale na tomto čo mám teraz už bola prevodovka v generálke a tam 5kové kolečko vymontovali a miesto neho je tam len rozperný krúžok... tešil som sa ako to pojde vypiloval som kulisu a nič....petr-tom píše:ja tam měl taky jenom 4 , ale ta 5 tam je!!!!! stačí jenom propilovat kulisu řazení. jede to možná 35 -40 povolení mna 1 třídu nemám ,ale na2.3 jo stojí to u nás 500 na rok a samozdřejmě pojistka.