Hod foto, pochval sa čo si kupilAhoj bágristi,tak už aj ja mám doma bielorusa.Som rád,že je takéto fórum,aspoň sa dozviem niečo viac,keďže som v ňom dnes sedel prvý krát.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Som rád,že som zvládol sa tu zaregistrovať,nieto ešte poslať foto,poraď.....
Tam kde pišeš tak trocha nižšie je okienko tam vybereš foto a das pridat prilohu, ale nesmie byt ta foto moc velka lebo ju nevezme....Som rád,že som zvládol sa tu zaregistrovať,nieto ešte poslať foto,poraď.....
Zdarec všichni, olej kupuji od dvou dodavatelů-servismanů. Cena je 1-5kč. Proto koketuji s myšlenkou použít jej na pohon ve směsi s naftou. možná i na čistý-mercedes i volvo to bralo. Tak proč by to nevzal tento bohatýrský stroj
Ja rozmyšlam na hydravlicky olej či by to nefachčilo aspon v lete.
Na prvom bieloruse som tam mal riež tiahlo navarené ked som potreboval potiahnúť z tým aj vlečku občas, ale nemalo by tam tiahlo byť. z tou vlečkou je to zlé lebo ti zavadzia rameno a ked potrebuješ isť musíš trocha vysunút násadu a je po stabilite. Do kopca sa to stavá na zadné a dolu kopcom ťa vlečka tlačí... Vyrobca to vyslovene zakazuje. Ked to chceš používať tak len na rovine a maximálne opatrne...MAO píše:chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
je to tvoja vec ked to tak chceš, ale u rusa je tá spotreba v pohode a pre pár ušetrených korún by som neriskoval čerpadlo a trisky.... Kolko hodín za mesiac na nom robíš??? Hydraulický olej je dobrý na kurenie v olejových kachliach ale do motora ako palivo by som ho osobne určite nedával....tonanek1 píše:Zdarec všichni, olej kupuji od dvou dodavatelů-servismanů. Cena je 1-5kč. Proto koketuji s myšlenkou použít jej na pohon ve směsi s naftou. možná i na čistý-mercedes i volvo to bralo. Tak proč by to nevzal tento bohatýrský stroj
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
nemáš ho nahodou od trenčína??? mám pocit že ten stroj poznám....ipo píše:Mám zatiaľ len toto foto....
Ja som tento pomalovany videl na autobazare a myslim ze zan chcel nejak 3000euro, no dohovie či je vobec tolko hodny, snad sa dozvieme
Som si vedomý že farba mala zakryt "prehrešky" ale bol pre mna rozhodujúci motor a ten sa zdá byt v pohode, teda zatial Je asi ako každý v ,jeho, veku dost využitý a diely ako varecha, zadné pneu... sú fakt na pokraji životnosti no snád si pomôžem. Ano cont je od Púchova. Ozaj tvoje videa poznám naspamät. Ak ja raz budem tak kopat... Nemá rus taký motor ako rumun? To bol jeden vydarený stroj.
cCHtěl jsem sem dat foto meho bagru apořad se mito nedaři mam je foceny z digi. fotaku aji jsem je zmenčil a pořad mito piše žejsou velky tak už opravdu nevim
pošli mi ich na mcdservis@azet.sk upravím ti ich a potom ti to pojde vložiť. to bude skôr ako keby som ti mal vysvetlovať ako ich zmenšit...bagrak píše:cCHtěl jsem sem dat foto meho bagru apořad se mito nedaři mam je foceny z digi. fotaku aji jsem je zmenčil a pořad mito piše žejsou velky tak už opravdu nevim
Motor z rumuna je jinej. Motor z bělorusa by měl bejt aspon co jsem slyšel licence od katroše. Par motorů jsem zgenerálkoval a musím říct , že s nimy nejsou žádné potíže spotřebu oleje neznají měním po 400 litrech spálené nafty. Spotřeba je kolem 2.5 litrů na hodinu při kopání při hrnutí a jizdě trochu víc .
cont33 píše:Na prvom bieloruse som tam mal riež tiahlo navarené ked som potreboval potiahnúť z tým aj vlečku občas, ale nemalo by tam tiahlo byť. z tou vlečkou je to zlé lebo ti zavadzia rameno a ked potrebuješ isť musíš trocha vysunút násadu a je po stabilite. Do kopca sa to stavá na zadné a dolu kopcom ťa vlečka tlačí... Vyrobca to vyslovene zakazuje. Ked to chceš používať tak len na rovine a maximálne opatrne...MAO píše:chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo
ja to potrebuju na jinou vec bouram barak a potreboval bych tim tahat lano vytahat tramy a strhnout kus zdi protoze na ni vyskove nedosahnu ramenem takze nebudu tahat vlecku jde me jen o to kam ten retez nebo lano upevnit aby neco nepovolilo