Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#2281 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ahoj bágristi,tak už aj ja mám doma bielorusa.Som rád,že je takéto fórum,aspoň sa dozviem niečo viac,keďže som v ňom dnes sedel prvý krát.
Hod foto, pochval sa čo si kupil :)

ipo

#2282 Nový příspěvek od ipo »

Som rád,že som zvládol sa tu zaregistrovať,nieto ešte poslať foto,poraď.....

Johny1490

#2283 Nový příspěvek od Johny1490 »

Som rád,že som zvládol sa tu zaregistrovať,nieto ešte poslať foto,poraď.....
Tam kde pišeš tak trocha nižšie je okienko tam vybereš foto a das pridat prilohu, ale nesmie byt ta foto moc velka lebo ju nevezme....

tonanek1

#2284 Nový příspěvek od tonanek1 »

Zdarec všichni, olej kupuji od dvou dodavatelů-servismanů. Cena je 1-5kč. Proto koketuji s myšlenkou použít jej na pohon ve směsi s naftou. možná i na čistý-mercedes i volvo to bralo. Tak proč by to nevzal tento bohatýrský stroj :rally:

ipo

#2285 Nový příspěvek od ipo »

Mám zatiaľ len toto foto....
Přílohy
004.jpg

Johny1490

#2286 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja rozmyšlam na hydravlicky olej či by to nefachčilo aspon v lete. :-/

cont33

#2287 Nový příspěvek od cont33 »

MAO píše:chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo :(
Na prvom bieloruse som tam mal riež tiahlo navarené ked som potreboval potiahnúť z tým aj vlečku občas, ale nemalo by tam tiahlo byť. z tou vlečkou je to zlé lebo ti zavadzia rameno a ked potrebuješ isť musíš trocha vysunút násadu a je po stabilite. Do kopca sa to stavá na zadné a dolu kopcom ťa vlečka tlačí... Vyrobca to vyslovene zakazuje. Ked to chceš používať tak len na rovine a maximálne opatrne...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#2288 Nový příspěvek od cont33 »

tonanek1 píše:Zdarec všichni, olej kupuji od dvou dodavatelů-servismanů. Cena je 1-5kč. Proto koketuji s myšlenkou použít jej na pohon ve směsi s naftou. možná i na čistý-mercedes i volvo to bralo. Tak proč by to nevzal tento bohatýrský stroj :rally:
je to tvoja vec ked to tak chceš, ale u rusa je tá spotreba v pohode a pre pár ušetrených korún by som neriskoval čerpadlo a trisky.... Kolko hodín za mesiac na nom robíš??? Hydraulický olej je dobrý na kurenie v olejových kachliach ale do motora ako palivo by som ho osobne určite nedával....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#2289 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Mám zatiaľ len toto foto....
nemáš ho nahodou od trenčína??? mám pocit že ten stroj poznám....

Johny1490

#2290 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja som tento pomalovany videl na autobazare a myslim ze zan chcel nejak 3000euro, no dohovie či je vobec tolko hodny, snad sa dozvieme :)

ipo

#2291 Nový příspěvek od ipo »

Som si vedomý že farba mala zakryt "prehrešky" ale bol pre mna rozhodujúci motor a ten sa zdá byt v pohode, teda zatial :) Je asi ako každý v ,jeho, veku dost využitý a diely ako varecha, zadné pneu... sú fakt na pokraji životnosti no snád si pomôžem. Ano cont je od Púchova. Ozaj tvoje videa poznám naspamät. Ak ja raz budem tak kopat... 8) Nemá rus taký motor ako rumun? To bol jeden vydarený stroj.

bagrak

#2292 Nový příspěvek od bagrak »

cCHtěl jsem sem dat foto meho bagru apořad se mito nedaři mam je foceny z digi. fotaku aji jsem je zmenčil a pořad mito piše žejsou velky tak už opravdu nevim :vztek:

cont33

#2293 Nový příspěvek od cont33 »

bagrak píše:cCHtěl jsem sem dat foto meho bagru apořad se mito nedaři mam je foceny z digi. fotaku aji jsem je zmenčil a pořad mito piše žejsou velky tak už opravdu nevim :vztek:
pošli mi ich na mcdservis@azet.sk upravím ti ich a potom ti to pojde vložiť. to bude skôr ako keby som ti mal vysvetlovať ako ich zmenšit...

petr-tom

#2294 Nový příspěvek od petr-tom »

Motor z rumuna je jinej. Motor z bělorusa by měl bejt aspon co jsem slyšel licence od katroše. Par motorů jsem zgenerálkoval a musím říct , že s nimy nejsou žádné potíže spotřebu oleje neznají měním po 400 litrech spálené nafty. Spotřeba je kolem 2.5 litrů na hodinu při kopání při hrnutí a jizdě trochu víc .

MAO

#2295 Nový příspěvek od MAO »

cont33 píše:
MAO píše:chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo :(
Na prvom bieloruse som tam mal riež tiahlo navarené ked som potreboval potiahnúť z tým aj vlečku občas, ale nemalo by tam tiahlo byť. z tou vlečkou je to zlé lebo ti zavadzia rameno a ked potrebuješ isť musíš trocha vysunút násadu a je po stabilite. Do kopca sa to stavá na zadné a dolu kopcom ťa vlečka tlačí... Vyrobca to vyslovene zakazuje. Ked to chceš používať tak len na rovine a maximálne opatrne...

ja to potrebuju na jinou vec bouram barak a potreboval bych tim tahat lano vytahat tramy a strhnout kus zdi protoze na ni vyskove nedosahnu ramenem takze nebudu tahat vlecku jde me jen o to kam ten retez nebo lano upevnit aby neco nepovolilo :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“