Našel jsem jak nahradit benzím

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
josefbar

Našel jsem jak nahradit benzím

#1 Nový příspěvek od josefbar »

Co vy nato? Ja to zkoušel jen na samostatném motoru, chvili to běží, ale nemám čím zatížit motor.Chtělo by to agregat ,aby motor byl zatížen.
Přílohy
motor na vodu.JPG

chobotek

Re: Našel jsem jak nahradit benzím

#2 Nový příspěvek od chobotek »

Lidská neschopnost se zamyslet je nejméně tak veliká, jako touha po zázračných řešeních. Ti nejdrzejší jsou schopni bohorovně tvrdit, že se jim na dvorku točí perpetuum mobile.
Vyhlašuju soutěž. Kdo první popíše, co se v tom "systému" děje (z hlediska toku energie), vyhrává flašku slivovice.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Vladimír Šimo

#3 Nový příspěvek od Vladimír Šimo »

http://jnaudin.free.fr
Kdo vládne anglicky nebo francouzsky, má co číst. Snad se odkaz podařil.
Mirek

X-Chaos

#4 Nový příspěvek od X-Chaos »

Na vlastní oko jsem to viděl u jednoho známého namontované na traktůrku, tvrdil, že spotřeba je oproti dřívějšku cca 1/4. Kdo jazyky nevládne, tak tady si o tom počte hezky česky http://volnaenergie.xf.cz/navody/Motor%20na%20vodu.html :)
Farnsdickův logický vývod
Když věci dospějí od desíti k pěti, cyklus se začne opakovat.

konesak

#5 Nový příspěvek od konesak »

A kdo anglicky nevládne a chce si přečíst to samé, jako ten, co anglicky vládne, tak může tady: (musí si tedy mírně domýšlet)
http://translate.google.cz/translate?u= ... =&ie=UTF-8

aumirek

#6 Nový příspěvek od aumirek »

hezká blbost a hlavně monstrum.Myslím že náhrada nafty je již dávno vyřešena jen leží v sejfu a čeká se až vycucnou poslední naftu a tím pádem i peníze z nás.Mimochodem ted nevím přesně kde musel bych pohledat ale již několik let jezdí ve skušebním provozu auta na vzduch.Velice jednoduchej princip motor podobný naftovému jen upravená klikovka a místo nafty se tam vstříkne troška stlačeného vzduchu z výfuku jde čistější vzduch než ten co to nasálo jen je studenej a následně používán na klimatizaci
Ps a mimochodem na vodu jsem jezdil už dávno u waršavy spotřeba 7 litru benzínu a 3 litry vody.Nepokračuji v tom s toho duvodu že efekt byl hlavně v tom že jsem používal čistej techničák a jelo to jako na speciál ale při dnešní ceně techničáku to nemá význam

chobotek

#7 Nový příspěvek od chobotek »

Josefbar má flašku automaticky, až to někdo popíše. Protože to bude třeba taky experimentálně ověřit. Vy vážně věříte na volnou energii a konspirační theoríje? Odkazované články neberu. Věci jako "autoindukční plazmový generátor, plazmový reaktor", atp. jsou velká slova o hovně. Kdepak tam ta plasma asi je?. Spousta keců o ničem, nikde není složení výfukových plynů. Jen jakési obecné fráze, že je to "lepší". Nikde žádné zátěžové zkoušky. Tu na fóru je generátor za litr, to by byla dobrá zátěž. Koupím ho tomu, kdo je ochotný na tom zázraku provést seriózní měření.

U toho "auta na vzduch" slouží stlačený vzduch pouze jako nositel energie, podobně jako u auta na vodík. Prostě akumulátor jinak. Těch principů je celá řada, ale primární zdroj energie neřeší žádný z nich. A primární zdroj je na Zemi jen jeden (vyjma štěpení (skoro zvládnuto) a slučování (dosud rozumně nezvládnuto) jader) - Slunce. I fosilní paliva nám jen vrací energii, která přišla se Slunce před dosti dlouhou dobou.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

cont33

#8 Nový příspěvek od cont33 »

jaaaj kedysi sme robili pokusy na liazkovom motore... cez jemnú trisku sme pustali do sania vodu. Motor išiel bez problemu aj výkon bol o ničo lepší ale za chvilu bolo po nom... jedinú výhodu to malo tú že to krasne odkarbonovalo piesty... boli ako nové... To len tak pre zaujímovosť som napísal že blblo sa zo všeličím.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

aumirek

#9 Nový příspěvek od aumirek »

cont nevím teda jak u naftáku ale já s tím jezdil několik let a nebyl nejmenší problém.Nakonec i vzduch má dost vlhkosti.A jistě každej zná že za deště auto jede jak s praku a to nemluvím o mlze bohužel to se zas nedá jet rychle.Ale ten efekt spočíval v tom že to jelo na čistej techničák na kterej samostatně se nedalo jet.Když jsi dal normálni benzin a vodu celkem se to moc nezlepšilo.A jelikož tehdá byl technickej strašně levný tak to mělo význam.Mimochodem forsáž u letadel je také něco podobného.

cont33

#10 Nový příspěvek od cont33 »

aumirek píše:cont nevím teda jak u naftáku ale já s tím jezdil několik let a nebyl nejmenší problém.Nakonec i vzduch má dost vlhkosti.A jistě každej zná že za deště auto jede jak s praku a to nemluvím o mlze bohužel to se zas nedá jet rychle.Ale ten efekt spočíval v tom že to jelo na čistej techničák na kterej samostatně se nedalo jet.Když jsi dal normálni benzin a vodu celkem se to moc nezlepšilo.A jelikož tehdá byl technickej strašně levný tak to mělo význam.Mimochodem forsáž u letadel je také něco podobného.
z vody kyslík a vodík z naftou a je bohatšie palivo.... možno že sme mali dať menšú trisku na tú vodu ale to sme len tak blbli....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Cali

#11 Nový příspěvek od Cali »

Proto do benzínu a nafty neznačkové čerpačky lijou vodu 8) :D :smich:
" Mou ctí je věrnost!!!"

aumirek

#12 Nový příspěvek od aumirek »

nevím proč to jede lépe asi to nebude tím že se to rozloží na kyslík a vodík spíše ta voda se okamžitě promění v páru a zvedne tlak takže takové menší turbo.Nicméně jsem o tom četl pár článku a tam psali že ta voda opravdu dělá divy jen je problém teda spíše nemožné ji smíchat přímo s benzinem

myky

#13 Nový příspěvek od myky »

Taky jsem slyšel že nějaké moderní náklaďáky mají ještě nádrž na kyselinu močovou která se přidává do spalovacího prostoru, hlavně kvůli nízkým emisím, cena?????

trikko

#14 Nový příspěvek od trikko »

myky píše:Taky jsem slyšel že nějaké moderní náklaďáky mají ještě nádrž na kyselinu močovou která se přidává do spalovacího prostoru, hlavně kvůli nízkým emisím, cena?????
ak sa nemilim tak to čo píšeš"kyselinu močovou " tak je to AD blue a otec to má v kamione a je fakt že lacné to neni už mu to opravovaliv Ivecu a cena 150tis. Kč :shock:
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

myky

#15 Nový příspěvek od myky »

to opravovaliv Ivecu a cena 150tis. Kč :shock:[/quote]
Sakra, už je to teda v provozu, nám to tenkrát říkaly ve škole že to nějak zkouší kvůli těm emisním EURO- normám. No už je to taky nějakej pátek.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“