Fréza PF-62 ze Žebráku

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Žebrák

Re: Fréza PF-62 ze Žebráku

#76 Nový příspěvek od Žebrák »

Zouvačka se musí nastavit tak,aby se nedotýkala disku.Jde to!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...

chobotek

#77 Nový příspěvek od chobotek »

Mira80 píše:na tenhle kramek se davaji na frezu mensi kola, aby jela pomaleji a sedela niz (a mela vetsi silu)
"Pojezdová kola se vymění za kola orebná o průměru 470mm, která se dodávají s půdní frézou"
Tolik návod k obsluze. Viděl ta kola někdo? Mám akorát velká orebná kola rozměru šestnáctek pneu, ale s těmi malými jsem nikoho dělat neviděl (hmm, pánům z Žebráku se omlouvám, oni s tím na pole asi nepojedou, takže dotaz asi nepatří do tohohle vlákna :-))
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

cont33

#78 Nový příspěvek od cont33 »

chobotek píše:
Mira80 píše:na tenhle kramek se davaji na frezu mensi kola, aby jela pomaleji a sedela niz (a mela vetsi silu)
"Pojezdová kola se vymění za kola orebná o průměru 470mm, která se dodávají s půdní frézou"
Tolik návod k obsluze. Viděl ta kola někdo? Mám akorát velká orebná kola rozměru šestnáctek pneu, ale s těmi malými jsem nikoho dělat neviděl (hmm, pánům z Žebráku se omlouvám, oni s tím na pole asi nepojedou, takže dotaz asi nepatří do tohohle vlákna :-))
viem o jednom čo má PF v pôvodnom stave aj zo všetkým náradím čo sa asi k tomu robilo. teda pôdny vrták asi nemá ale kolesá malé, velké železné, vlečku, kosačku, rotavátor, vozík na nosenie náradia a pluh. Lenže ukázal len raz a pekne to skladuje v garáži...... Vtedy ešte neboli mobili z fotakmi tak foto nemám....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#79 Nový příspěvek od brigadnik »

Taky mám doma ty malý kola k rotavátoru. Zkoušel jsem s nima rotavátorovat a nemá to dle mě moc smysl. Klady jsem žádný neobjevil a zápory čas a práce potřebná na přehození a celý se to pak tak nějak plazí po břiše, nedá se to moc při otáčení zvednout do vzduchu, protože se to hned opře o čumák. Ale z důvodu zachování původnosti neprodávám:)

cont33

#80 Nový příspěvek od cont33 »

brigadnik píše:Taky mám doma ty malý kola k rotavátoru. Zkoušel jsem s nima rotavátorovat a nemá to dle mě moc smysl. Klady jsem žádný neobjevil a zápory čas a práce potřebná na přehození a celý se to pak tak nějak plazí po břiše, nedá se to moc při otáčení zvednout do vzduchu, protože se to hned opře o čumák. Ale z důvodu zachování původnosti neprodávám:)
Preto tam mám tie 14 palcové šipaky... to je idealne lebo sa to dá dostatočne nadvihnút bez toho aby predek chytal o zem a netreba za tým bežať... Ja tu PF použivam len z rotavátorom tak je to teraz jednoučelový stroj, takže neprehadzujem kolesá za origo 16"
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Žebrák

#81 Nový příspěvek od Žebrák »

Dneska jsme nastříkali převodovku a začali sesazovat.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...

Mira80
Kontaktovat uživatele:

#82 Nový příspěvek od Mira80 »

Žebrák píše:Dneska jsme nastříkali převodovku a začali sesazovat.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Hezke, takhle to loni vypadalo taky :)
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402

Žebrák

#83 Nový příspěvek od Žebrák »

Tak jsme začali skládat motor.

Obrázek

Obrázek

beda5

#84 Nový příspěvek od beda5 »

máš to pěkné, taky jsem pfku dával dohromady

Žebrák

#85 Nový příspěvek od Žebrák »

Tak jsme zase o kousek dál...

Obrázek

Obrázek

filip

#86 Nový příspěvek od filip »

Ten motor asi původní nebude, tohle vypadá na stabiláček s nakopávačkou. Nebo se tahle skříň někdy montovala? Soused to má zespodu kulaté a jen řemenici.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Žebrák

#87 Nový příspěvek od Žebrák »

Nakopávačku to nemá,asi někdo vyměnil skříň.

Tom

#88 Nový příspěvek od Tom »

Ta skříň by měla být kulatá no. Ale občas se nějaký motor v inzerci objeví, takže není problém to vyměnit.
Ale chtěl jsem se zeptat, co ty modré doplňky? Moc to tam nesedí :(
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Žebrák

#89 Nový příspěvek od Žebrák »

Proškrabali jsme se na modrou barvu,v nejhorším je přestříknu.Jo a knížky mám dvě.Příští týden jedu za Jirkou Císařem,mám ti jí u něj nechat nebo ji mám poslat?Napiš Tome na SZ.

Žebrák

#90 Nový příspěvek od Žebrák »

Tak jsme dnes zase kousek udělali.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“