Mám ho slíbené od jednoho chlápka vedle ze vsi ale díkystano 4011 píše:pozeram ze ti treba zadne zavazia ,ten celnak by sa aj mne zisiel http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=400675
ZETOR 3011 s čelákem
Moderátor: Lukashil
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem vypustil olej a sundal vanu a docela jsem se zhrozil co jsem tam našel za bordel , 3cm marastu ve vanì , na bloku ve filtrech , no prostì hrùza, divim se že to ještì mazalo ale olej nebyl tak špatnej .Filtry jsem musel dát nový to prostì nešlo vyprat byly úplnì zalepený dal jsem novej olej tak jsem zvedavej co to vyvede
- bastardtraktor
Jak tam budeš mít výfuk? Dáš ho pod traktor, nebo mu udìláš ïouru v kapotáži? Jak vypadá pøechod mezi novou kapotáží a nádrží s pøístrojovkou?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- bastardtraktor
Re: 3011 s čelákem
Pěkný design- hranatý světla se tam hodí a ten svislý odskok ma boku je taky dobrý.
Co na takové změny kapot říkaj poldové ?- tedy pokud má traktor papíry
Jo a mam recepty na nemrznoucí vodní směs na naplňování kol a postup, jak to dělat.
Ty zadní kola bys měl naplnit - vajde to lasiněji, jak železný závaží a váma nepůsobí na ložiska kol. Potíže s tim jsou až tak při 35 -40 km/h a to u tebe nehrozí při 20 km/h to naopak i líp sedí na cestě. Plní se jen do 70 %
Našel jsem 3 druhy chemikálíí které se na to ve světe používaj a doporučujou. / kromě klasických a drahých s glykolem /
Chci o tom udělat extra téma a nevím kam
Asi technické problémy.
Napíšu to asi v pondělí.
Co na takové změny kapot říkaj poldové ?- tedy pokud má traktor papíry
Jo a mam recepty na nemrznoucí vodní směs na naplňování kol a postup, jak to dělat.
Ty zadní kola bys měl naplnit - vajde to lasiněji, jak železný závaží a váma nepůsobí na ložiska kol. Potíže s tim jsou až tak při 35 -40 km/h a to u tebe nehrozí při 20 km/h to naopak i líp sedí na cestě. Plní se jen do 70 %
Našel jsem 3 druhy chemikálíí které se na to ve světe používaj a doporučujou. / kromě klasických a drahých s glykolem /
Chci o tom udělat extra téma a nevím kam
Asi technické problémy.
Napíšu to asi v pondělí.
ooooooooooooo
Pěkně to prokouklo. Design kapoty je opravdu propracovaný - jednoduchý, ale efektní Budeš natírat i tělo traktoru? Do jaké barvy to budeš dávat? Předpokládám, že jestli je nakladač černý, tak tělo bude taky čarné.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
Kapotu jsem dělal podle toho co se tam vešlo , moc místa tam není , jinak motor natírat nebudu jenom ho umeju protože nejsem příznivce toho když se všechno zastříká barvou, no a co budou říkat policisti to fakt nevím ale papíry k tomu stejně nemám , zkouším veteránský ale nelíbí se jim čelňák a kapotu by tolerovali tak nevim nechce se mi ho každej rok sundavat
Pokud váš (krajový) komisař veteránů za něco stojí, tak by nedopustil ani neorigoš barvu, natož jinou karoserii.Robert píše:Kapotu jsem dělal podle toho co se tam vešlo , moc místa tam není , jinak motor natírat nebudu jenom ho umeju protože nejsem příznivce toho když se všechno zastříká barvou, no a co budou říkat policisti to fakt nevím ale papíry k tomu stejně nemám , zkouším veteránský ale nelíbí se jim čelňák a kapotu by tolerovali tak nevim nechce se mi ho každej rok sundavat
Bohužel se z těch veteránských papírů stává takový EXIT pro ty, co nemají na stroj papíry, a chcou s ním na cestu, což je špatně
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
tak se nečil, já chci hlavně na silnici se všemi body