Zdenálova 5211
Moderátor: Lukashil
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Zdenálova 5211
Vcera večer jsem si konečně přivezl dom zetora 5211ctku obhospodařoval 17 ha vinic u soukromníka a ted u mě bude ve vinohradě pokračovat na cca 2 hektarech ,traktor je podle me v docela dobrem stavu vse je funkční. Posuďte dle foto je to foceno vcera vecer kdyz jsem ho přivezl zitra pořídím lepší foto.
- milstav1
Re: Zdenálova 5211
Kolik si zaňho dal jesi to neni tajné to budeš mít dva viděl sem tam ještě jeden ?pirat píše:Vcera večer jsem si konečně přivezl dom zetora 5211ctku obhospodařoval 17 ha vinic u soukromníka a ted u mě bude ve vinohradě pokračovat na cca 2 hektarech ,traktor je podle me v docela dobrem stavu vse je funkční. Posuďte dle foto je to foceno vcera vecer kdyz jsem ho přivezl zitra pořídím lepší foto.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
cena byla velice příznivá a ten druhý traktor je strycův zetor 6011 taky do vinohradu zůžený pod 160 cm
- milstav1
A odkať přesně si ? a neni to zbytečně velky traktor na dva hektary to máš tak zhruba kolem 8000 hlav že jinak pěkny traktorpirat píše:cena byla velice příznivá a ten druhy traktor je strycuv zetor 6011 taky do vinohradu
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jsem z josefova a planuju rozsirení výměry + mame ještě pole zatim je mají v pronájmu ale chtel bych na ne zaset obilí na topení časemmilstav1 píše:A odkať přesně si ? a neni to zbytečně velky traktor na dva hektary to máš tak zhruba kolem 8000 hlav že jinak pěkny traktorpirat píše:cena byla velice příznivá a ten druhy traktor je strycuv zetor 6011 taky do vinohradu
- octaviaman 1
Výborná volba !
Ať ti ZETOREK dobře slouží
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
octaviaman 1 píše:Výborná volba !
dekuji a snad to bude dobra volba doufam ze pro me bude vykon dostacujici co si o tom myslite budu za tim tahat disky o zaberu 1,8 metru a mulcovac kladivkovy 1,6m ??? zvladne to ??? tahate to nekdo za tim ???
Já myslím,že ti bude bohatě postačovat. Sou to dobré mašiny a hlavně držáky.
Ahoj kolego, velice vydařená 5211 podle foto zachovalá, přeji mnoho bezporuchových motohodin.
a chtěl jsem poprosit, dej prosím více foteček té 60tky, jsou vidět jen zřídka, a já se dvouma jezdil a jak tahově, tak co se týká spotřeby jsou to úžasný stroje.
co se týče 5211 tak hádám rok výroby 86 je to tak??
a chtěl jsem poprosit, dej prosím více foteček té 60tky, jsou vidět jen zřídka, a já se dvouma jezdil a jak tahově, tak co se týká spotřeby jsou to úžasný stroje.
Stydím se za tuto zem
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
uvidime tak za mesic jak mi bude stacit snad budekordl píše:Já myslím,že ti bude bohatě postačovat. Sou to dobré mašiny a hlavně držáky.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
lukashil píše:Ahoj kolego, velice vydařená 5211 podle foto zachovalá, přeji mnoho bezporuchových motohodin.
fotka te 60tky je ve vinicnich zetorech, motoricky je to perfektni traktor vzhledove uz je to horsi. na rok vyroby te 52jky se ti podivam zitra a bezporuchove zatim jezdit nebudu jelikoz jsem zjistil ze me huci lozisko na vyvodovem hrideli takze pujde kabina dolu atd takze zatim asi tak
nemáš odkaz na to fórum, nechce se mi hledatpirat píše:fotka te 60tky je ve vinicnich zetorech, motoricky je to perfektni traktor vzhledove uz je to horsi. na rok vyroby te 52jky se ti podivam zitra a bezporuchove zatim jezdit nebudu jelikoz jsem zjistil ze me huci lozisko na vyvodovem hrideli takze pujde kabina dolu atd takze zatim asi tak
Stydím se za tuto zem
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
je to v zetorech dole a jak si odhadl ten roky vyroby ?? te moje 52jky ??? mels pravdu je to 86 rok vyrobylukashil píše:nemáš odkaz na to fórum, nechce se mi hledatpirat píše:fotka te 60tky je ve vinicnich zetorech, motoricky je to perfektni traktor vzhledove uz je to horsi. na rok vyroby te 52jky se ti podivam zitra a bezporuchove zatim jezdit nebudu jelikoz jsem zjistil ze me huci lozisko na vyvodovem hrideli takze pujde kabina dolu atd takze zatim asi tak
PS: ten odkaz bych ti poslal ale jakmile to chcu preposlat hodi me to hlavni stranku nasetraktory
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jinak dneska jsem koupil novy radiator a ventilator do kabiny jelikoz na jedne strane to nebylo s tatkou jsme to tam nainstalovali a muzu rict ze to topi perfetne, a jeste jsem menil tesneni kolem dveri aby tam nebyly skviry, hodil koberec a molitan na podlahu a je v kabine ticho v patek bude naistalováno nové rádio
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
tak radio je nainstalovane, koupil sem jeste zavazi do zadnich kol+2kanistry na predek,a sedacku gramer xxl maximo je to pouzita vzduchem odpruzena sedacka s vlastnim kompresorem