Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
- SERDA
Re: Malotraktor GUTBROD
čo bolo, to bolo. Terazky jsom MINI.
néé tak neber to tak tragicky vždyt je to takřka stejný. Nápis bude MINI Gutbrod. To mini jako značka a gut.. jako typ. Co?Vlk se nažere a koza bude celá.
néé tak neber to tak tragicky vždyt je to takřka stejný. Nápis bude MINI Gutbrod. To mini jako značka a gut.. jako typ. Co?Vlk se nažere a koza bude celá.
Serda
..... ach jo ..... ... ...
- SERDA
tak první vlaštovka, aneb jak nacpat altík , čerpadlo, baterku, nádrž na olej, nádrž na benál do prostoru 45x30cm . Altík a čerpadlo bude honit nová řemenice od kliky místo ručního startu.
Serda
..... ten motor , toho bude mať plné kecky ...... utáhne to ?
- SERDA
musí, má o 4 šemíky víc jak origo.
zde je důkaz. Nedělal bych něco o čem nejsem přesvědčen. Všechna přídavná má přes náhon z kliky - sněhovou frézu, sekačku atd + dynamostartér a čerpadlo
zde je důkaz. Nedělal bych něco o čem nejsem přesvědčen. Všechna přídavná má přes náhon z kliky - sněhovou frézu, sekačku atd + dynamostartér a čerpadlo
Serda
- SERDA
Tak je na řadě usazení a zároven Go hydrauliky. Nádrž bude mít obsah 4,3litru, vlnolam a ten bazmeg na bublinky - nevim jak se to jmenuje.
Serda
Pěkná, čistá práce. Nádrž na benzín bude mezi přístrojovkou a nádrží na olej? Kde umístíš ten rozvaděč?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
..mezi bude baterka, nádrž viz foto a rozvaděč bude po levé straně přístrojovky. Je to pakárna to pasovat, nechci to vařit na traktoru tak jenom heft a zkusit, případně odbrousit a znova ... bude to taková nástavba na motoru jen baterka bude usazena na rám kvůli zmenšení otřesů.
Serda
......fíha , tak , teraz už ide do tuhého .......
- SERDA
Tak jsem si udělal radost novou baterkou (ještě za levno). Dodělal komponenty do nádrže a uchycení nové ručky (stará je KO v převodovce) , napíchnu jí na pásy. Je to jen narafičený pro měření, tak je to nakřivo.
Serda
.... ahoj , tak som to konečne rozdýchal .. ..mal som totiž utkvelú myšlienku , že chceš urobiť len nejaké EVO - Gut..... , ale , teraz mám taký názor , že to bude celkom niečo iné .... tak že na tej maske vpredu nebude G.... , ale Se..a ! , samozrejme , že robota I.akosti , len ty vieš , čím nás ešte prekvapíš .....
- SERDA
tak já jsem hned v uvodu podotknul, že z toho nehodlám dělat veterána a pokud možno se přiblížit orig. Je tam ovšem velké ALE a to, že na tom vraku chyběla spousta věcí a další jsou kaput na což přídeš až když se té určité části začneš věnovat. No a pak zjistíš, že to neni podle čeho vyrobit no tak holt jdeš do kompromisu páč origo díl stojí ranec. Snažím se z toho udělat tak nějak na pohled kompakt, aby ve finále ode všad nic netrčelo a nějak to ladilo pro oko. No snad se to povede ač prostoru je opravdu víc jak málo.
Serda
.... .. ..