IFA LKT - stavba

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
hotday

Re: IFA LKT - stavba

#31 Nový příspěvek od hotday »

tak to mas uplnu pravdu...lkt160 by ste dali urcite uplne dole...ale neviem, ze co by nato povedali tie napravy...aj ked ta L60 je fajn motor..len by si musel prerobit nasavanie oleja, alebo daj dvojite cerpadlo, atd...aby ti to nechytilo v kopcoch vzduch...radsej uvazuj o niecom slabsom...

fabikmiroslav

#32 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Prečo S5T lepšia volba by bola Tatra alebo Liaz 637 ta Tatra je odskušana v tej Ife a tu liazu mam v mašine v praci a tiež ma slušnu spotrebu a vykon189 KW myslim že by si jej moc pridavat nemusel :)
Dobre už bolo

myky

#33 Nový příspěvek od myky »

Nebude to nakonec podobné K 700 :pohar:

poulm

#34 Nový příspěvek od poulm »

Jako idaál bych to osobně viděl na ten původní motor Ifa 4VD a ještě to oturbit,stejně jak to mám na ZT,spotřeba půjde dolů a krouťák nahoru 8) 8) 8)
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

poulm

#35 Nový příspěvek od poulm »

K700 mi byl zakázán,to bych si mohl rovnou nachystat rozvodové papíry :( :'( :wc: :dostanes: :hvezdicky: :nee: :lebka:

hotday

#36 Nový příspěvek od hotday »

Luboš Krnov píše:Jo a jako nádrž použijem 200l sud , nebo ještě líp kubíkovou bečku a z celého okolí shánět vyfrit :pistol: :pistol:
myslim, ze by si bol prekvapeny..lebo motor ktory zenies v otackach ,kde uz nema vykon, a ani krutiaci moment, tak ten len zere, ale netaha...to je pripad slabeho motora...ked das silnejsi, staci sa ti pohybovat medzi otackami max. krutiaceho momentu a max vykonu a ak by si nemal velky rozdiel v motoroch, tak urcite by si tu spotrebu necitil tak, ako slaby motor...tod moj nazor...a radsej mat rezervu vo vykone, ako furt drzat plny a uz nemat kde pridavat...pri takejto oblude velkej, toho so spotrebou vela nenarobis...ked to spravne porobite a stit date uplne k zadnej naprave, tak ratam, ze by to mohlo zobrat na seba viac ako lkt...takze treba k tomu dat aj prislusny vykon...ved i tak na tom nebudes chodit do prace, takze ked ti to raz za cas zozere 40l nafty tak to nieje strasne, ked uvidis, ze kolko to spravi prace...

Luboš Krnov

#37 Nový příspěvek od Luboš Krnov »

No uvidíme zejtra, jak to bude smažit po louce a podle toho se rozhodnem. :box: :idea:
Hlavně NEBÁT SE TOHO!!!

hotday

#38 Nový příspěvek od hotday »

poulm píše:K700 mi byl zakázán,to bych si mohl rovnou nachystat rozvodové papíry :( :'( :wc: :dostanes: :hvezdicky: :nee: :lebka:
S5T preto, lebo to ma asi cca okolo 100koni, co by vydrzali aj napravy, pomalobezny motor, dostupny, a 6V inac, rozlozene sily ako 4V...tak asi preto...a ma to rovno 4+R prevodovku...
no, ja nikdy nezabudnem, ked v inzerate bol raz K700 cervena na predaj za 17000sk ale bez motora...vtedy som asi fakt zavahal...mal by som dosmrti pokoj...

poulm

#39 Nový příspěvek od poulm »

Ifa 4VD + turbo = LKT120 :)
nebo se ještě víc nebát svých limitů a
Ifa 6VD + turbo = LKT 220, ale to už by asi ozubená kolečka a kardany lítaly vzduchem :D :smich: :vysmech:
Naposledy upravil(a) poulm dne sob bře 12, 2011 9:31 pm, celkem upraveno 1 x.

Luboš Krnov

#40 Nový příspěvek od Luboš Krnov »

poulm píše:K700 mi byl zakázán,to bych si mohl rovnou nachystat rozvodové papíry :( :'( :wc: :dostanes: :hvezdicky: :nee: :lebka:
Já jsem ti ho slíbyl na vánoce jako dárek a taky ho jednou dostaneš. Už jsem začal spořit :rohy:
Hlavně NEBÁT SE TOHO!!!

fabikmiroslav

#41 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Rozpraval som sa aj Pepom Frizou a povedal že bude stačit ta Ifa ma dost kvaltov a v Habovke som videl LKT a mal v nom motor z Avie a pretahoval sa s tou Ifou s tym tatrovackym motorom no ta ifa mala čo robit aby ho pretiahol
Přílohy
1A7134CA.jpg
Dobre už bolo

hotday

#42 Nový příspěvek od hotday »

fabikmiroslav píše:Rozpraval som sa aj Pepom Frizou a povedal že bude stačit ta Ifa ma dost kvaltov a v Habovke som videl LKT a mal v nom motor z Avie a pretahoval sa s tou Ifou s tym tatrovackym motorom no ta ifa mala čo robit aby ho pretiahol
no, lenze lkt ma samo o sebe 8t...a ta ifa v habovke ma asi tak 3-4t...a to je trosku malo...
ale to nieje origo lkt... :shock: tak to potom neplati co som napisal...tam sa skor uplatnuje lepsie rozlozenie vah na napravy...
Naposledy upravil(a) hotday dne sob bře 12, 2011 9:30 pm, celkem upraveno 1 x.

fabikmiroslav

#43 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Ten hore obrazok je čo sa pretahoval s tou Ifou a možem povedat že je to mašina mam od neho DVD robil tiež traktoriadu a čo potiahne za tym klobuk dolu
Dobre už bolo

hotday

#44 Nový příspěvek od hotday »

fabikmiroslav píše:Ten hore obrazok je čo sa pretahoval s tou Ifou a možem povedat že je to mašina mam od neho DVD robil tiež traktoriadu a čo potiahne za tym klobuk dolu
hej, hej..vsimol som si...nemas nahodou fotku toho odzadu?? a z coho ma na to napravy??? ked som sa tak snazil najst kladku, tak ju ma celkom blizko pri naprave...takze mal by toho vela potiahnut...

fabikmiroslav

#45 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

hotday píše:
fabikmiroslav píše:Ten hore obrazok je čo sa pretahoval s tou Ifou a možem povedat že je to mašina mam od neho DVD robil tiež traktoriadu a čo potiahne za tym klobuk dolu
hej, hej..vsimol som si...nemas nahodou fotku toho odzadu?? a z coho ma na to napravy??? ked som sa tak snazil najst kladku, tak ju ma celkom blizko pri naprave...takze mal by toho vela potiahnut...
Myslim že V3S
Dobre už bolo

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“