4x4 z Považia :D
Re: 4x4 z Považia :D
Opravdu fešák moc se mi líbí. S baterkou si hlavu nedělej já měl malé diesel auto a tam měla bejt 45tka ale vešla se 60tka tak proč ne a teť sem koupil pikapa (škoda felicia pick-up) a tam mám 100Ah není nad to mít reztervu
video video video
má pravdu ten chlapecharijaro píše:video video video
harijaro píše:video video video
teraz po výkendoch chodim len na bôričky ... ked bude riadna ťažba bukoveho nahádžem pekne videa.
AHOJ,mozeš nafotit nejak spodek ??? napojenie naprav na prevodovku ,.... a aky maš priemer predneho čapu a dlzku puzdra co mas navarene na naprave ? vdaka Zdeno
haviar píše:Zdravim hoši tak aj ja sa chcem pochvlaiť so svojim strojom:D
rok výroby -..............2009
motor-......................Ford Sierra 2.3 D
převodovky-..............1 Ford Sierra prídavná musim zistit neviem presne ale je 4 rýchlostná
nápravy -..................zadná PV3S....predná UAZ
brzdy -......................len zadné-mechanické
hydraulika- ................čerpadlo z avie hadice kupene ostatne všetko samovýroba
šířka .........................1,20m
Pekna masinka ale mam otazku ako ste zohrali prednu napravu zo zadnou akou prevodovkou???
Pekna masinka ale mam otazku ako ste zohrali prednu napravu zo zadnou akou prevodovkou???[/quote]
no sprevodovali sme to cez remenice na 3 hrube klinove remene prevodový pomer som si sám vypočítal a 3 roky to špape ako vino a na presno na výkend ti to môžem odfotit a napísať aj priemery remenic.
no sprevodovali sme to cez remenice na 3 hrube klinove remene prevodový pomer som si sám vypočítal a 3 roky to špape ako vino a na presno na výkend ti to môžem odfotit a napísať aj priemery remenic.
-
na ten prevod remenmi som aj ja velmi zvedavy
haviar píše:Pekna masinka ale mam otazku ako ste zohrali prednu napravu zo zadnou akou prevodovkou???
no sprevodovali sme to cez remenice na 3 hrube klinove remene prevodový pomer som si sám vypočítal a 3 roky to špape ako vino a na presno na výkend ti to môžem odfotit a napísať aj priemery remenic.[/quote]
No to by potesilo dakujem.
zdravim na tie fotky by som bol zvedavy aj ja lebo ma uz to cez tie remene tiez napadlo len som to este u nikoho nevydel
Ahoj, chcem sa opýtať , ta druhá prevodovka je dosť silná ? Pretože má takú istú doma a chcem ju dať tiež ako 2 prevodovku na svoj stroj
silna jedost len mam problem z kardanom je pod velkym uhlom a po ceste to dost trepe mozno staci prerobyt ten kardan
Z tohoto obrázku je vidět špatné natočení křížů na kardanu.kubos píše:silna jedost len mam problem z kardanom je pod velkym uhlom a po ceste to dost trepe mozno staci prerobyt ten kardan