Vibrační brány
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: Vibrační brány
roman chcem vedieť ako to dopadlo stými vybračnymi bramami či bol uspech a aky maš nazor teraz
- Roman123
- Kontaktovat uživatele:
zde je pár foto - dlouho jsem se neozval nějak nestíhám
-
akože som stoho prekvapeny ako ti to funguje lebo aj som patryl skôr ktym skeptykom kôly tym materialom ale teraz klobuk doleRoman123 píše:zde je pár foto - dlouho jsem se neozval nějak nestíhám
- Roman123
- Kontaktovat uživatele:
no ono to není až tak suprové má to nějaké nedostatky třeba , mlátí to z traktorem a není to postavené na 8hod v kuse ale pro vlastní potřebu OK. pýr a kořenové plevel jdou nahoru samy pak jen vzýt hrábě nebo to nechat na sluníčku uschnout a je pole čisté
Neni to k tematu ale neda me to koukal jsem na tvoje videa ta rotacka s tim pripravkem (mas na rozhazovani) pouzivas.Roman123 píše:no ono to není až tak suprové má to nějaké nedostatky třeba , mlátí to z traktorem a není to postavené na 8hod v kuse ale pro vlastní potřebu OK. pýr a kořenové plevel jdou nahoru samy pak jen vzýt hrábě nebo to nechat na sluníčku uschnout a je pole čisté
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
No predná naprava si na traktore užije svoje, ale pre vlastnú potrebu to dokaže človek oceniť. Nemám také ale kedysi som ich mal požičané a robil som s nimi. Tak ma napadlo ze by nebolo zlé na ne dať na boky vedla ramien hydrauliky kruhové krojidlá z pluhu aby sa to oprelo o pôdu a zmiernilo vybrácie traktora....Roman123 píše:no ono to není až tak suprové má to nějaké nedostatky třeba , mlátí to z traktorem a není to postavené na 8hod v kuse ale pro vlastní potřebu OK. pýr a kořenové plevel jdou nahoru samy pak jen vzýt hrábě nebo to nechat na sluníčku uschnout a je pole čisté
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Roman123
- Kontaktovat uživatele:
no ono to není špatny nápad, ale není to vydět už tam mám vedení na těch prvních foto to nebylo přišroubované, nafotím to lépe zítracont33 píše:No predná naprava si na traktore užije svoje, ale pre vlastnú potrebu to dokaže človek oceniť. Nemám také ale kedysi som ich mal požičané a robil som s nimi. Tak ma napadlo ze by nebolo zlé na ne dať na boky vedla ramien hydrauliky kruhové krojidlá z pluhu aby sa to oprelo o pôdu a zmiernilo vybrácie traktora....Roman123 píše:no ono to není až tak suprové má to nějaké nedostatky třeba , mlátí to z traktorem a není to postavené na 8hod v kuse ale pro vlastní potřebu OK. pýr a kořenové plevel jdou nahoru samy pak jen vzýt hrábě nebo to nechat na sluníčku uschnout a je pole čisté
ok to ma napadlo ešte ked som ich mal požičané ale potom som ich už nemal tak som sa na to vykašlal.Roman123 píše:no ono to není špatny nápad, ale není to vydět už tam mám vedení na těch prvních foto to nebylo přišroubované, nafotím to lépe zítracont33 píše:No predná naprava si na traktore užije svoje, ale pre vlastnú potrebu to dokaže človek oceniť. Nemám také ale kedysi som ich mal požičané a robil som s nimi. Tak ma napadlo ze by nebolo zlé na ne dať na boky vedla ramien hydrauliky kruhové krojidlá z pluhu aby sa to oprelo o pôdu a zmiernilo vybrácie traktora....Roman123 píše:no ono to není až tak suprové má to nějaké nedostatky třeba , mlátí to z traktorem a není to postavené na 8hod v kuse ale pro vlastní potřebu OK. pýr a kořenové plevel jdou nahoru samy pak jen vzýt hrábě nebo to nechat na sluníčku uschnout a je pole čisté
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
-
možno tie vibracie pomohlo znižiť keby tam bol velky zotrvak
- Roman123
- Kontaktovat uživatele:
možná ale nebudu to už předělávat třeba by i pomohlo zvětšit váhu rámu aby to tak netencovalo.roman75 píše:možno tie vibracie pomohlo znižiť keby tam bol velky zotrvak
- Roman123
- Kontaktovat uživatele:
zde je foto těch přidržovaču nebo jak to nazvat
Ako to ide v jeseni pred siatim?