Ani nie znacku, ale na rezanie kupuvam tie ultra tenke - 0,8 mm, len ho clovek nesmie skrizit, inac ide ako ziletka.Dandy píše:Já bych nerad měnil téma, ale mě osobně by zajímaly zkušenosti s kotoučema (konkrétně na kov), teď jsem se zrovna nabrousil a nařezal (hlavně různé silnostěné jekly a opod) až až a dojížděl jsem zbytky co různě nakupoval otecko, teď budu muset dokoupit hlavně řezací kotouče a tak by mě zajímalo, kdo má jaké osvědčené?
Úhlová bruska
Re: Uhlova bruska skušenosti
Tyjo na ty sem koukal ale bál sem se toho že to jsou nějaky šunty . Nejlepši je nejdřive si je testnout,jenže obědnat jeden na dobirku se fakt neviplatiw700 píše:Ja sem si obednal tady tyto a zas tak rychle se neztraci http://dum.bazos.cz/inzerat/8646836/REZ ... x25x22.php a za tu cenu jestli serezu 2 nebo 1 je mi jedno predtim jsem kupoval jine 1ks za 50 kč
Když se chce,tak jde vše.
mam cely balik ,zatim jsem vyrezal tak 8ks a v pohode a k tem bruskam mam Narex 230 a 150 a makita 125 a zatim spokojenost
Díky za tipy na kotouče, určitě se tím nechám inspirovat a něco z toho objednám. S tím ultratenkým jsem řezal včera "20" íčko a nechápal jsem jak to jede (takže ty si objednám určitě taky).
tak dnes som objednal sadu flexa a vrtacka makita, stale som bol v tom ze ta flexa je 125mm a az po objedaní som zistil ze je to 115 , no nic necham to tak bude stacit aj ta 115
Zetor 6748
dej tam kryt na125-ku a mas to
otacky jsou stejne akorat ty drazsi maju vetsi vykon
otacky jsou stejne akorat ty drazsi maju vetsi vykon
asi to tak budem riesit
je to typ Makita 9557HN - 840W
a vrtacka Makita HP1640
najlacnejsia sada tu:
http://naradiemlm.sk/slovak/336-meu043.html
zaujímal som sa aj o dewalt ale ked som videl tuto sadu tak som zvolil toto, na tie hobby práce to bude postacujuce
je to typ Makita 9557HN - 840W
a vrtacka Makita HP1640
najlacnejsia sada tu:
http://naradiemlm.sk/slovak/336-meu043.html
zaujímal som sa aj o dewalt ale ked som videl tuto sadu tak som zvolil toto, na tie hobby práce to bude postacujuce
Zetor 6748
Makita 125 a šlape jak hodinky už 3 rokem. Ale je fakt, že sní dělám jen občas. A jinak největší držák je ruská dvourychlostní vrtačka bez regulace a příklepu. Mám jí už 30 let a je to nezmar.
-
Mne zatial sluzi bruska Extol 125-2 kusy cize vzdy ked odide idem vyreklamovat a zasa idem dalej potom mam vrtacku Extol HDB 550 CA jednoducha ale sluzi,pilka priamociara Extol,vrtacka Narex EVP 13 E-2H3 ktorasluzi uz asi 15 rokov
- Marek805805
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam obycajnu 125 z baumaxu asi za 20€. Reze pomaly kazdy den a je aj pravda ze ju dost tlacim ked sa ponahlam ale to je tym ze zakazdym ked mi odide (niekedy drzi pol roka, niekedy mesiac raz mi vydrzala 3 dni) pridem do baumaxu a bez nejakych otazok alebo kontrol mi ju hned vymenia kus za kus tu u nas sa to neda nazvat inak ako pozicovna naradia. Este sa vas zakazdym spytaju ci chcete novy kus alebo peniaze. Predavac naposledy dost divne pozeral ked videl na blocku 6 reklamacii
co je doma to se počítá
Donedávna jsem měl stejný názor, měl jsem lacinou třeba 3 roky, jenže pak tátovi urazili zadní nárazník na 815 a než jsem odřezal ten špalek návarů co se tam nakupil, když se "opravovali" drobné praskliny, tak jsem spálil dvě 125. CMI a modrý Einhel. Velkou jsem se tam nemohl dostat. Tak jsem si koupil 125 Dewalt. Zatím je dobrá, ale ještě jí zabíhám.
není nad kvalitní vercajk
my sme tiez mali flexu z tesca alebo kauflandu kedze baumax a pod. tu neni, v kauflande ti pri reklamacii vratia peniaze lebo ponukaný tovar uz nemaju (jednorazove akcie), a v Tescu to iste tiez vratia peniaze lebo tovar uz nemaju ale tam reklamacia trva tyzden az dva, tak ja po reklamacii nemam chut behat po obchodoch hladat lacneho šmejda za ktoreho vratia peniaze a zas hladat co maju v akcii
Zetor 6748
-
ja mám flexu Narex 150-ku 1500W a zatiaľ maximálna spokojnosť. Nerobím sňou až tak často ale nemá problém ani s 230kou kotúčom (len tam už treba fakt bacha na bezpečnosť)