Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
zts18345

Re: Zetor super 50 od Přemy

#106 Nový příspěvek od zts18345 »

alek píše:
zts18345 píše:to gufero je myslim ze 25x46x10 ale niesom si isty
no pravě že asi nee ptal jsem se na tento rozměr v prodejně a asi ani není jen 25/46*7 nebo25/45*10 tak nevím . :-/
no neviem dobre vediet ja sa to tiez pomaly chystam robit a takto som nasiel v katalogu ale pre istotu tam este kuknem
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju

alek

#107 Nový příspěvek od alek »

zts18345 píše:
alek píše:
zts18345 píše:to gufero je myslim ze 25x46x10 ale niesom si isty
no pravě že asi nee ptal jsem se na tento rozměr v prodejně a asi ani není jen 25/46*7 nebo25/45*10 tak nevím . :-/
no neviem dobre vediet ja sa to tiez pomaly chystam robit a takto som nasiel v katalogu ale pre istotu tam este kuknem
No řikal v obchodě že ani nabídkach ten rozměr není leda ten 25/46*7 to jo,tak prosím kukni na to a dej vědět ať nekoupím blbě moc díky 8)

zts18345

#108 Nový příspěvek od zts18345 »

no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni :smich:

alek

#109 Nový příspěvek od alek »

zts18345 píše:no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni :smich:
Ja jim daval zabrat dnes ale moc jsem se nehádal bo to dělaj hodně dloho a maj skušenosti,akurat jsem nevěděl ktery rozměl nesedi tak ,ale díky tobě už vím a zítra koupim MOC DíK :friends:

zts18345

#110 Nový příspěvek od zts18345 »

alek píše:
zts18345 píše:no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni :smich:
Ja jim daval zabrat dnes ale moc jsem se nehádal bo to dělaj hodně dloho a maj skušenosti,akurat jsem nevěděl ktery rozměl nesedi tak ,ale díky tobě už vím a zítra koupim MOC DíK :friends:
nemas zac :friends: keby si to nepovedal tak by boli dostali zabrat aj tu :smich: :smich:

JardaK
Kontaktovat uživatele:

#111 Nový příspěvek od JardaK »

Janci píše:asi tento
Já jsem koupil nový měch do sedačky tady http://www.knezu.websnadno.cz/sedadla.html
Kdo nic nedělá, nic nepokazí!!!
http://www.z50s.wbs.cz

Přemo

#112 Nový příspěvek od Přemo »

tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem :smich: ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle :-/ ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit 8) ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne :potlesk: start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou :zly: :vysmech: ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

alek

#113 Nový příspěvek od alek »

Přemo píše:tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem :smich: ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle :-/ ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit 8) ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne :potlesk: start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou :zly: :vysmech: ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
No to si vem raději přilbu ať si neublížíš :vysmech:

Přemo

#114 Nový příspěvek od Přemo »

alek píše:
Přemo píše:tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem :smich: ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle :-/ ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit 8) ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne :potlesk: start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou :zly: :vysmech: ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
no tez to tak vidim,,,.ale sem rad ze to fachci...a ze pry super ma slabe brzddy :smich:
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

bigles
Kontaktovat uživatele:

#115 Nový příspěvek od bigles »

Přemo píše:
alek píše:
no tez to tak vidim,,,.ale sem rad ze to fachci...a ze pry super ma slabe brzddy :smich:
No slabé je má až se zahřejou což u supra není problém :)

Přemo

#116 Nový příspěvek od Přemo »

Tak sem neska konecne udelal naco jsem se chystal predelat vedeni paliva s nadrze skoro jak origo,predtim ma byla hadica a hydrauliku :pistol: :D tak sem nasel trubku a uz to bylo...a jeste sem dal jeden cistic :prace: a novy palivovy kohout:)
Přílohy
18022011548.jpg
18022011549.jpg

bigles
Kontaktovat uživatele:

#117 Nový příspěvek od bigles »

Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?

Přemo

#118 Nový příspěvek od Přemo »

bigles píše:Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?
ale ne ty jsou stare..jen natrene,,ja sem delal tu privodovou k cerpadlu s nadrze,,nevim jestli se daji jeste nekde sehnat? :-/ ale urcite zneceho bysli dopasovat,a ohnout podle potreby...ja jsem jednu nasel ve srotu,tak sem ji vzal a hned se hodila,rozrezal napul nastavil hadicu a jeto 8) prave trubka od filtru mi chcala tak sem ji neska poradne dotah a dobre..vsude sucho tak jak to ma byt :) comas ty s trubkama?jeste sem videl ze tam hodne davaji pancerove hadice misto trubek :ano:

bigles
Kontaktovat uživatele:

#119 Nový příspěvek od bigles »

Přemo píše:
bigles píše:Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?
ale ne ty jsou stare..jen natrene,,ja sem delal tu privodovou k cerpadlu s nadrze,,nevim jestli se daji jeste nekde sehnat? :-/ ale urcite zneceho bysli dopasovat,a ohnout podle potreby...ja jsem jednu nasel ve srotu,tak sem ji vzal a hned se hodila,rozrezal napul nastavil hadicu a jeto 8) prave trubka od filtru mi chcala tak sem ji neska poradne dotah a dobre..vsude sucho tak jak to ma byt :) comas ty s trubkama?jeste sem videl ze tam hodne davaji pancerove hadice misto trubek :ano:
No jakjde trubka od filtru do čerpadla tak dole se dotahuje matkou ta praskla, bodnul jsem ji a drží ale tak do zásoby by se hodila, možná by se dala sehnat hadice

Přemo

#120 Nový příspěvek od Přemo »

bigles píše:
Přemo píše:
No jakjde trubka od filtru do čerpadla tak dole se dotahuje matkou ta praskla, bodnul jsem ji a drží ale tak do zásoby by se hodila, možná by se dala sehnat hadice
tak tojsi rval jako bejk...jn hodili byse ja uz mam snad kazdou trubku svarovanou,jedine od cerpadla jsou nove....hadice urcite byse dali sehnat,jak rikam prave uz sem o na suprovi nekde videl..:)

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“