NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- Jezevec
Re: NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
Malý pastorek tuším 12z a velký 79z ,šířka ozubení 53mm. Kdyby se někomu doma válela ta krytka, tak jí koupím. Udělat to z plechu by asi nebyl problém ,ale nebylo by to ono.
K té opravě ozubení. Navařit to by asi takový problém nebyl, volal sem do ESABU a tam mi řekli co a jak, tak jsem chytřejší Hořší je to ,kde to pak nechat obrobit, ono už je to přeci jenom velké kolo. Ještě uvidím i když říkáte ,že to vydrží - chtěl bych to mít v pořádku.
K té opravě ozubení. Navařit to by asi takový problém nebyl, volal sem do ESABU a tam mi řekli co a jak, tak jsem chytřejší Hořší je to ,kde to pak nechat obrobit, ono už je to přeci jenom velké kolo. Ještě uvidím i když říkáte ,že to vydrží - chtěl bych to mít v pořádku.
V žiadnom prípade to nenaváraj, každý zvar deformuje základový materiál, to ďalšie obrobenie zuba nikdy nebude mať tvar pôvodnej krivky-rozhodujú tisíciny milimetra- bud bude menšia a návarok a časť pôvodne funkčného zuba nebudú mať žiadny účel. Alebo čo je horšie bude návarok po obrobení väčší a v určitom momente sa všetok kr. moment bude prenášať iba týmto jedným zubom, čím je takmer isté že sa vylomý a narobý tam riadnu paseku, nevraviac o tom že pozváraní sa zmení štruktúra materiálu- skrehne. Tak ako to je vydrží to čo aj nový.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
- Jezevec
Ok díky, dam na tebe Ale asi bych si měl to ozub. kolo sehnat nové. Kdyby náhodou
jak koukam do ceniku.tak novy stoji 2476kc-kdyz by bylo nejhur- bez dph
- Jezevec
A kde se da koupit?
http://www.soko.cz/sklizeci-mlaticky-Fo ... ady-E.html jakej jsem???uz jsem od nich nakupoval a dobry az se mi kolo rozsype tak sice to bude stat,ale nevyhodim celej navijak-sice lespi je mit v rezerve celej prevod-ale kde se jich vic vali nevim
- Jezevec
Sikovnej , díky moc
- Jezevec
Tak objednáno velké kolo i pastorek Zasílají i na dobírku, jen sháním tu spodní krytku nevíte někdo o nějaké?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ty si si objednal koleso do náhrady za 3000? bez urážky ale si veď zato máš komplet redukciu a ked tak rozhadzuješ prachy mám tu momentálne tie hlinikové dekle 3 tak za 2000 ti jeden pustím a ja sy vyrobim železný
- Jezevec
Fero to je každýho boj, v práci nedělám manuálně, a takhle se krásně odreaguju, možná sem trochu blazen Když jsem se ptal kolik by to stalo na zakázku tam mi řekli 12 tis. bez dph. 3tis se mi zdá dobrá cena, bude to nový a vydrží to zas 10 let. Hlavně že s toho mam radost ne?
jo to se to velkoskladnikovi na slovesku mluvi-kdyby je nemel vsechny zkoupeny , tak mi ostatni muzem mit kazdej jednu do zasoby
- josip
fero ako si riesil uchytenie lana na bubne