Úhlová bruska
Uhlova bruska skušenosti
Jake mate doma uhlove brusky. Jak jste snimi spokojeni a jakou maji podle vas vydrž. Ja už dva roky sazim na makitu.
Když se chce,tak jde vše.
Re: Uhlova bruska skušenosti
ja mám narex,a zrovna ted o víkendu jsem sní řezal a myslel jsem že už má hodně zasebou a než jsem to domyslel tak schořela. Mněla přesně 2 roky a jestli nepujde spravit tak zkusim jinou značku protože je to už druhá
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
- adam
Máme úhlovou brusku maktek je to prej dceřiná firma makity a zatím maká bezproblému. Od makity mám aku vrtačku a funguje taky bez problému. Známej je truhlář a kupuje jedině makitu.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
-
- Kontaktovat uživatele:
sm kupili pred pol rokom Extol Industrial IAG 12-150 aspokojnost
to bude diskuze na kopu stran mam metabo, narex, dewalt naradi si opravuju sam a proto sa k nemu taky chovam slusne a kdyz neco vic susti tak na to mrknu a nejedu jak hovado dal az do uplne smrti naradi dobry kotouc je zaklad a pak trochu premyslat u prace aby sa kotuc pri rezani nesviral atd....vcasna vymena lozisek a uhliku zachrani flexu pred jistou smrti
- adam
My jsem měli od Extolu vybrační brusku a po 14 dnech se z ní zakouřilo a už se nerozběhla.martiinek5 píše:sm kupili pred pol rokom Extol Industrial IAG 12-150 aspokojnost
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Ahoj,kenybz,to máš pravdu,akorát,že už tu toto téma na pár stran už desi jednůc je.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
- Ráďa Škoda
- Kontaktovat uživatele:
Mám 125 Milwaukee !! a jsem spokojen !
-
- Kontaktovat uživatele:
ale tka henta je najdrahrsia zo 150od extol a ma oznacenie ze profesional tkažecosi musi vydrzat ale to zavisi jak sa vydari to jak z babu bud sa vydari alebo niejeadam píše:My jsem měli od Extolu vybrační brusku a po 14 dnech se z ní zakouřilo a už se nerozběhla.
jo gdesi to tu je a taky je rozsahle tama na zahrade cz ktere jsem zalozil este nez jsem stvrdnul tu Aj jsem tam nafotil par rozebranych vrtacek a ostatniho naradi
baba moze met taky oznaceni profesional a moze stat uplne zahovno...martiinek5 píše:adam píše:My jsem měli od Extolu vybrační brusku a po 14 dnech se z ní zakouřilo a už se nerozběhla.martiinek5 píše:sm kupili pred pol rokom Extol Industrial IAG 12-150 aspokojnost
ale tka henta je najdrahrsia zo 150od extol a ma oznacenie ze profesional tkažecosi musi vydrzat ale to zavisi jak sa vydari to jak z babu bud sa vydari alebo nieje
-
- Kontaktovat uživatele:
mno mozemat oznaceni ale vcom profesional ci vo vareni v sexu alebo neviem co vsetkom nebude profesional
ja mam teda aku makita a po druhe bych uz do ni asi nesel-zas takovej zazrak to neni-je fakt ze stala jen 9500kc zase si myslim ze to neni malo odesla prevodovka-vymeneno v zaruce
dewalt-porad jede
dewalt-porad jede
115-ku (zelenu) od pana Roberta Bosha mam od 1993 a narobi sa celkom dost, sice nie denne, ale nejake tie ramy, ploty, garazove brany a kahlicky uz za tie roky narezala
a furt maka. 230-ku mam z LIDLa (Parkside), akurat viac huci, ale inac uz druhym rokom bezi normalne.
a furt maka. 230-ku mam z LIDLa (Parkside), akurat viac huci, ale inac uz druhym rokom bezi normalne.
Bosch 115 profi 12rokov. Ale už mele s posledneho, prevodovka je hodne hlučna ale stale ide.
Inak jeden kúrenar čo použiva flexy takmer každy den tak povedal že Metabo a Makita vydržia najdlhšie, Bosch a Narex naju polovičnu životnost.... A čo som si všimol tak veškere naradie mal od Makity alebo Metabo a nestažoval si ani na jedno
Inak jeden kúrenar čo použiva flexy takmer každy den tak povedal že Metabo a Makita vydržia najdlhšie, Bosch a Narex naju polovičnu životnost.... A čo som si všimol tak veškere naradie mal od Makity alebo Metabo a nestažoval si ani na jedno