FORESTER K+K
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: FORESTER K+K
A zkoušel jsi jestli žhaví? Pak jedině že ti tam nejde nafta.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
cievku som ziadnu nenasiel zhavit to zhavi a nafta do trubiek ide
-
poprosim ta nejake foto či by nebolo toho turba priamo na motore a aka cenahotday píše:ak chces turbo na sieru, tak mam origo zo sierry, nie zo scorpia, lebo scorpio bolo uz 2,5...sierra len 2,3. mam koplet potrubia, asi okrem privodovej trubky oleja a prepadu...ale to je uz malina...a okrem toho, mam plno dielov na tieto motory...asi na vsetky typy, co sa vyrabali...roman75 píše:ja sa tiež pridavam do zastupu obdivovatelov tvojho stroja a pripajam par otaziek ,nikde som nevidel prepoj medzi klbom a prednou napravov a poprosim viac info a foto tej dorabky turba ja mam siera 2.3d
-
na motore uz davno nieje, ale foto ti viem urobit...tie priruby ako su na indenore na nic ine nepasuje, je to cele komplet na turbe, potrubia, atd...skratka, len som to odsroboval z hlavy a odlozil nabok...poprosim ta, hod mi mail na SZ, nech ti to tam preposlem (foto+cena), nech tu nedavam blbosti do vlakna, co sem nepatria...roman75 píše:poprosim ta nejake foto či by nebolo toho turba priamo na motore a aka cenahotday píše:ak chces turbo na sieru, tak mam origo zo sierry, nie zo scorpia, lebo scorpio bolo uz 2,5...sierra len 2,3. mam koplet potrubia, asi okrem privodovej trubky oleja a prepadu...ale to je uz malina...a okrem toho, mam plno dielov na tieto motory...asi na vsetky typy, co sa vyrabali...roman75 píše:ja sa tiež pridavam do zastupu obdivovatelov tvojho stroja a pripajam par otaziek ,nikde som nevidel prepoj medzi klbom a prednou napravov a poprosim viac info a foto tej dorabky turba ja mam siera 2.3d
uz som prisiel na pricinu , motor nema ne troch valcoch tlaky ,nema niekto pirucku na mercedes 123 potreboval by som vediet jak sa robia rozvody
Ahoj tvoj traktor je naozaj super a mas tam aj spolahlivy motor z MB. Chcel by som sa ta opytat kedze som si vsimol ze dokazes na ten motor dat aj TURBO, ci by si vedel poradit kde by som mal spravne zaradit spiralu na ohrev vody(presne taku aku ma AVIA) ktora sa montuje na hadicu, myslim kompletnu spiralu a tu schranku s vyvodmi na hadice.Mam vo svojom traktore motor 200D a ten mal uz 700 000 km ked som si ho kupil ako moje prve auto, stale sluzi ale v zime ho nemozem roztocit ani s bateriou ktora ma 160 Ah
Tento problém som mal na starej 200,celý ohrev som dal do spodnej hadice ale hrialo to strašne slabo a vrela voda pri špirále lebo termostat nepustí okruh.Nakoniec som auto predal aj so starosťami.Jediný spôsob ako s tým vybabrať je dať okruh cez kúrenie ale nemám to odskúšané.Potom by sa dala vybrať protimrazová zátka a tam namontovať teleso zo špirálou.Teraz mám motor ktorý štartuje aj pri -15,tak to neriešim,ale tieto riešenia ma napadli.kaRRlito píše:Ahoj tvoj traktor je naozaj super a mas tam aj spolahlivy motor z MB. Chcel by som sa ta opytat kedze som si vsimol ze dokazes na ten motor dat aj TURBO, ci by si vedel poradit kde by som mal spravne zaradit spiralu na ohrev vody(presne taku aku ma AVIA) ktora sa montuje na hadicu, myslim kompletnu spiralu a tu schranku s vyvodmi na hadice.Mam vo svojom traktore motor 200D a ten mal uz 700 000 km ked som si ho kupil ako moje prve auto, stale sluzi ale v zime ho nemozem roztocit ani s bateriou ktora ma 160 Ah
Vies co, uz som to mal zapojene na spodnej hadici a ako pises vrie tam voda a co sa mi stalo horsie ze na spirale zhorela tesniaca guma a zacala striekat voda, samozrejme ked to bolo pod prudom 220V
Myslis ze by ten okruh mohol fungovat aj bez termostatu, kedze tie motory sa bez termostatu ani poriadne nenahreju? Alebo to zapojit na zadnu hadicu kde sa napaja radiator topenia? Na vybratie protimrazovej poistky si velmi netrufam...
Ten motor by som chcel este pouzivat lebo ma super zvuk aj po tych km co uz ma za sebou a aj spotreba je ok, inak mam este jeden v zalohe 240ku taky ako mas ty, ten mi startoval aj za -20 na UA naftu, stacila mu iba jedna otacka a na druhu uz bezal...
Myslis ze by ten okruh mohol fungovat aj bez termostatu, kedze tie motory sa bez termostatu ani poriadne nenahreju? Alebo to zapojit na zadnu hadicu kde sa napaja radiator topenia? Na vybratie protimrazovej poistky si velmi netrufam...
Ten motor by som chcel este pouzivat lebo ma super zvuk aj po tych km co uz ma za sebou a aj spotreba je ok, inak mam este jeden v zalohe 240ku taky ako mas ty, ten mi startoval aj za -20 na UA naftu, stacila mu iba jedna otacka a na druhu uz bezal...
Skúsiť dať teleso do okruhu kúrenia,hadicu z vodnej pumpy do ohrevu a potom do stredného vývodu na hlave.Vybrať termostat u tohto motora nedoporučujem,lebo bude dymyť ako hovado a ťažko štartovať.Tieto komôrkové motory potrebujú teplotu na správne fungovanie a dobré spalovanie.
-
tak veru vybratie termostatu by sa odrazilo aj na zivotnosti motora
termostat som mal vyhodeny na malom traktore co mam doma. je tam zigulacky motor. a vysledok bol ze pri normalnej jazde bez zataze sa teplota dostala na zhruba 60 stupnov. a pri zatazi sa po 20-tich minutach zacinala varit voda . dal som novy termostat a problemy su prec.
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
ahoj prosim tě jaké rozměry alespon přibližně má pístnice na zatáčení a jak velikou k ní máš orstu a čerpadlo (geometrický objem) děkuji
Piestnica je priemer 63 a dĺžka 400 mm,orbitrol 120,čerpadlo 20.
tu je video ktoré som sľuboval:http://www.youtube.com/watch?v=L8dgFOrOdoA
A jedna fotečka čo nás čakalo na kopci keď sme vyliezli hore a rozplinula sa hmla:
A jedna fotečka čo nás čakalo na kopci keď sme vyliezli hore a rozplinula sa hmla: