Japonský rotavator

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Jet
Kontaktovat uživatele:

Re: Japonský rotavator

#31 Nový příspěvek od Jet »

A ty ho chceš jako ode mě koupit jo? Kolik nabízíš?

MiguelB6
Kontaktovat uživatele:

#32 Nový příspěvek od MiguelB6 »

víš já ho nepotřebuji ja pokud chceš se ho zbavit tak ho mužu odteeb odkoupit a prodat ho řeknu ti to takle nerepasované se prodávaj za 3000 dal bych ti neco kolem 3 4 5 tisic jak by jsme se dohhodli

Jet
Kontaktovat uživatele:

#33 Nový příspěvek od Jet »

Já právě myslel že ho potřebuješ, já to vyzkouším až bude teplo když to nepůjde tak mrknu na ty převody a případně je udělám nové. Koupím jiný a bude to stejné. :'(

MiguelB6
Kontaktovat uživatele:

#34 Nový příspěvek od MiguelB6 »

víš co já je dělám opravuji a prodávám za 8 do opavi ale ty jsou jako by vyjeli z linky menim ložiska jsou tam u iseki 1 ložisko na kardanu 1 ložisko na spojovačce a 2 ložiska na motyčkách nátěr a všechno víš že bych ho od tebe koupil pač si uvaděl že máš 120 a já mám jenom 100 mám to na cibulku a chtěl bych to mít i mezi řádka brabor vytahl bych par nožíku a jezduil bych jinak ti to takle povím rozebereš převodovku zjistíš že tam není olej koupiš olej doleješ a jak to chytne olejíček tak se ti vysipou ložiska davej pozor protože jestli jsi to trapil do tet tak so to zahřál a je to v ****** no uvidíš snad se ti to povede ja všechno přesoustružím na české ložiska a mám pokoj protože ty japonské čísla docela raketka za 1 ložisko 500- 1000 korun není problem a máš tam 5 6 ložisek nevím co máš za motyčku neznám to já koupím sadu za 500 a mám pokoj :D já jezdím velké pole tak za sezonu ložiska oddělám pač to je tak na zahrádku já jezdím 3Ha tahám 3 ploužek ješte scháním 1 řádkového teka a pneumatiky jsem si nechal poslat z CANADY :D řikam proste chaos traktor chaos kola mi budou zvetšovat na 20 protože 18 se málo v čr prodávaj a 20 to je tady jako doma :D hele uvidíš já bych to koupil od tebe kdyby jsi se toho chtěl zbavit jinak ti takle poradit nemohu ale podle mě máš slaboučkej stroj hele

Jet
Kontaktovat uživatele:

#35 Nový příspěvek od Jet »

Jsem si myslel že do toho děláš, protože tvé názory měli hlavu a patu, proto jsem se rozhodl že ten rotavátor rozeberu a opravím, tak budu mít jistotu že bude oukej. Kolik je tam ložisek? Z boku jsou jenom ozubená kola nebo nějaký řetěz? Já to mám na zahrádku 15ar tak to na tom nezničím.

kucmar

#36 Nový příspěvek od kucmar »

Bych taky neprodal. Sice to moc práce dělat nebude( spíš bude zavazet), ale za tři litry ať to hnije doma. Rozbit sa tam nemá co( pár ložisek a řetěz), takže vydržet by to nějaký týden mělo. Ještě si jej zůžím na 130 cm a ať klidně zavazí.

hombre

#37 Nový příspěvek od hombre »

MiguelB6 píše:víš co já je dělám opravuji a prodávám za 8 do opavi ale ty jsou jako by vyjeli z linky menim ložiska jsou tam u iseki 1 ložisko na kardanu 1 ložisko na spojovačce a 2 ložiska na motyčkách nátěr a všechno víš že bych ho od tebe koupil pač si uvaděl že máš 120 a já mám jenom 100 mám to na cibulku a chtěl bych to mít i mezi řádka brabor vytahl bych par nožíku a jezduil bych jinak ti to takle povím rozebereš převodovku zjistíš že tam není olej koupiš olej doleješ a jak to chytne olejíček tak se ti vysipou ložiska davej pozor protože jestli jsi to trapil do tet tak so to zahřál a je to v ****** no uvidíš snad se ti to povede ja všechno přesoustružím na české ložiska a mám pokoj protože ty japonské čísla docela raketka za 1 ložisko 500- 1000 korun není problem a máš tam 5 6 ložisek nevím co máš za motyčku neznám to já koupím sadu za 500 a mám pokoj :D já jezdím velké pole tak za sezonu ložiska oddělám pač to je tak na zahrádku já jezdím 3Ha tahám 3 ploužek ješte scháním 1 řádkového teka a pneumatiky jsem si nechal poslat z CANADY :D řikam proste chaos traktor chaos kola mi budou zvetšovat na 20 protože 18 se málo v čr prodávaj a 20 to je tady jako doma :D hele uvidíš já bych to koupil od tebe kdyby jsi se toho chtěl zbavit jinak ti takle poradit nemohu ale podle mě máš slaboučkej stroj hele
Zdravím .Já mám taky iseki a zvažoval jsem stejně o výměně pneu 18 za 20.Máš už spočítané co to bude dělat se zapnutým předkem?Nebude se to moc hadat?Co vím tak předek by měl být o maličko rychlejší a těma 20 ho zadkem doženeš.Co tam dáš za disky.

milstav1

#38 Nový příspěvek od milstav1 »

hombre píše:
MiguelB6 píše:víš co já je dělám opravuji a prodávám za 8 do opavi ale ty jsou jako by vyjeli z linky menim ložiska jsou tam u iseki 1 ložisko na kardanu 1 ložisko na spojovačce a 2 ložiska na motyčkách nátěr a všechno víš že bych ho od tebe koupil pač si uvaděl že máš 120 a já mám jenom 100 mám to na cibulku a chtěl bych to mít i mezi řádka brabor vytahl bych par nožíku a jezduil bych jinak ti to takle povím rozebereš převodovku zjistíš že tam není olej koupiš olej doleješ a jak to chytne olejíček tak se ti vysipou ložiska davej pozor protože jestli jsi to trapil do tet tak so to zahřál a je to v ****** no uvidíš snad se ti to povede ja všechno přesoustružím na české ložiska a mám pokoj protože ty japonské čísla docela raketka za 1 ložisko 500- 1000 korun není problem a máš tam 5 6 ložisek nevím co máš za motyčku neznám to já koupím sadu za 500 a mám pokoj :D já jezdím velké pole tak za sezonu ložiska oddělám pač to je tak na zahrádku já jezdím 3Ha tahám 3 ploužek ješte scháním 1 řádkového teka a pneumatiky jsem si nechal poslat z CANADY :D řikam proste chaos traktor chaos kola mi budou zvetšovat na 20 protože 18 se málo v čr prodávaj a 20 to je tady jako doma :D hele uvidíš já bych to koupil od tebe kdyby jsi se toho chtěl zbavit jinak ti takle poradit nemohu ale podle mě máš slaboučkej stroj hele
Zdravím .Já mám taky iseki a zvažoval jsem stejně o výměně pneu 18 za 20.Máš už spočítané co to bude dělat se zapnutým předkem?Nebude se to moc hadat?Co vím tak předek by měl být o maličko rychlejší a těma 20 ho zadkem doženeš.Co tam dáš za disky.
Kluci ja myslim že předek používáte jenom v terenu tak hadat se nebude pokud ho zapneš až trakor začne hrabat jinak ještě jedno řešení vyměnit aj přední kola

kucmar

#39 Nový příspěvek od kucmar »

Já už tam větší nechcu :smich: . Teď tam mám 24 a kdybych tam dal věší, tak to bude jak 25 na kultivačních kolech :D . A to je sakra koza.
Ne, pokus o vtip. Proč to chcete měnit? Má to smysl. Za jak dlouho ten origo vzorek sjedete? za 10-20 let? vyplatí se tam dávat jiné převařované disky, dražší pneu, rozhodit léty vyzkoušené rychlosti ( předek- zadek), zvětšovat popř. díru na blatníky, atd., atd.
Nevím, ale podíval bych se po nějakých starších gumách z nerepasí( následně vyměněny za nové v repasi) a musí vydržet. To že jsou z venku trochu popraskány nemá na funkčnost vliv.

milstav1

#40 Nový příspěvek od milstav1 »

kucmar píše:Já už tam větší nechcu :smich: . Teď tam mám 24 a kdybych tam dal věší, tak to bude jak 25 na kultivačních kolech :D . A to je sakra koza.
Ne, pokus o vtip. Proč to chcete měnit? Má to smysl. Za jak dlouho ten origo vzorek sjedete? za 10-20 let? vyplatí se tam dávat jiné převařované disky, dražší pneu, rozhodit léty vyzkoušené rychlosti ( předek- zadek), zvětšovat popř. díru na blatníky, atd., atd.
Nevím, ale podíval bych se po nějakých starších gumách z nerepasí( následně vyměněny za nové v repasi) a musí vydržet. To že jsou z venku trochu popraskány nemá na funkčnost vliv.
To je aj múj nazor kolikrát ty gumi kupuješ jednou za 4 -5 let a to musíš ten traktor používat 24 hodin deně to se snad ani nevyplatí

Jet
Kontaktovat uživatele:

#41 Nový příspěvek od Jet »

No já mám nové origo a mě to vydrží aspoň 20 let :jasan: Jenom nevím na kolik foukat?

MiguelB6
Kontaktovat uživatele:

#42 Nový příspěvek od MiguelB6 »

a kolikatku mas kola 18 nebo 16 ?? a kde si je sehnal stim rotavatorem rikam vsechno udelas pokud mas soustruh nic vic nepotrebujes jinakk ja mam velkej soustruch ja budu vytacet ii nove kola a kdyz budes predek zapinat na poli nic se ti nestane

Jet
Kontaktovat uživatele:

#43 Nový příspěvek od Jet »

Kamoš má soustruh ja na tom ani neumím, a co se upravuje pouzdro? nebo osa

MiguelB6
Kontaktovat uživatele:

#44 Nový příspěvek od MiguelB6 »

osa ale nevim uvidis sam heleja delam osičky třeba u tebe budou ložiska OK tady slo jen o to protoze ty lžiska co tam sou se moc neseženou a jsou drahy víš a kde si tedy sehnal ty gumy

Jet
Kontaktovat uživatele:

#45 Nový příspěvek od Jet »

Gumy jsem měl na traktoru ale podívej se na allegru tak jsem viděl hodně gum za dobré peníze

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“