no neviem dobre vediet ja sa to tiez pomaly chystam robit a takto som nasiel v katalogu ale pre istotu tam este kuknemalek píše:no pravě že asi nee ptal jsem se na tento rozměr v prodejně a asi ani není jen 25/46*7 nebo25/45*10 tak nevím .zts18345 píše:to gufero je myslim ze 25x46x10 ale niesom si isty
Zetor super 50 od Přemy
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor super 50 od Přemy
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
No řikal v obchodě že ani nabídkach ten rozměr není leda ten 25/46*7 to jo,tak prosím kukni na to a dej vědět ať nekoupím blbě moc díkyzts18345 píše:no neviem dobre vediet ja sa to tiez pomaly chystam robit a takto som nasiel v katalogu ale pre istotu tam este kuknemalek píše:no pravě že asi nee ptal jsem se na tento rozměr v prodejně a asi ani není jen 25/46*7 nebo25/45*10 tak nevím .zts18345 píše:to gufero je myslim ze 25x46x10 ale niesom si isty
no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni
Ja jim daval zabrat dnes ale moc jsem se nehádal bo to dělaj hodně dloho a maj skušenosti,akurat jsem nevěděl ktery rozměl nesedi tak ,ale díky tobě už vím a zítra koupim MOC DíKzts18345 píše:no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni
nemas zac keby si to nepovedal tak by boli dostali zabrat aj tualek píše:Ja jim daval zabrat dnes ale moc jsem se nehádal bo to dělaj hodně dloho a maj skušenosti,akurat jsem nevěděl ktery rozměl nesedi tak ,ale díky tobě už vím a zítra koupim MOC DíKzts18345 píše:no tak predsa je v katalogu 25x46x10 ale trocha som popatral na nete a nasiel som toto http://www.nd-traktory.cz/gufera/nbr/g- ... -25x46x10/ takze to bude 25x46x7 este ze si to povedal by som im dal zabrat v predajni
- JardaK
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem koupil nový měch do sedačky tady http://www.knezu.websnadno.cz/sedadla.htmlJanci píše:asi tento
Kdo nic nedělá, nic nepokazí!!!
http://www.z50s.wbs.cz
http://www.z50s.wbs.cz
tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
No to si vem raději přilbu ať si neublížíšPřemo píše:tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
no tez to tak vidim,,,.ale sem rad ze to fachci...a ze pry super ma slabe brzddyalek píše:No to si vem raději přilbu ať si neublížíšPřemo píše:tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
-
- Kontaktovat uživatele:
No slabé je má až se zahřejou což u supra není problémPřemo píše:no tez to tak vidim,,,.ale sem rad ze to fachci...a ze pry super ma slabe brzddyalek píše:No to si vem raději přilbu ať si neublížíšPřemo píše:tak jsme to byli vcera vyskouset,malem sem proletel prednim sklem ...k...a...to vam je nezvyk...musim jeste postelovat..nejak hodne de prava strana a uz to nemam kam ubrat ani dole natom tahle ale to se sjede doufam to asi tim ze to oblozeni bylo trochu hrube...tak se to musi trochu vypalit ,uz tak sem ho smirkem sjel..takze to tak nejak lehce pribzduje...se vsakne start probehl celkem dobre...nato ze baterka stezka tocila motorem,tak to chytlo...ale na jare pride elektrikar.a chcu spravit to prehrivani...jak jsou ty pruziny na viku...a jeste termostat hodim...a nejspis jsem zistil ze nejde budik na teplotu:(uz ma neco za sebou ....no duse pohrat stema brzdama:)a napojit elektriku na predek:)
Tak sem neska konecne udelal naco jsem se chystal predelat vedeni paliva s nadrze skoro jak origo,predtim ma byla hadica a hydrauliku tak sem nasel trubku a uz to bylo...a jeste sem dal jeden cistic a novy palivovy kohout:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?
ale ne ty jsou stare..jen natrene,,ja sem delal tu privodovou k cerpadlu s nadrze,,nevim jestli se daji jeste nekde sehnat? ale urcite zneceho bysli dopasovat,a ohnout podle potreby...ja jsem jednu nasel ve srotu,tak sem ji vzal a hned se hodila,rozrezal napul nastavil hadicu a jeto prave trubka od filtru mi chcala tak sem ji neska poradne dotah a dobre..vsude sucho tak jak to ma byt comas ty s trubkama?jeste sem videl ze tam hodne davaji pancerove hadice misto trubekbigles píše:Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?
-
- Kontaktovat uživatele:
No jakjde trubka od filtru do čerpadla tak dole se dotahuje matkou ta praskla, bodnul jsem ji a drží ale tak do zásoby by se hodila, možná by se dala sehnat hadicePřemo píše:ale ne ty jsou stare..jen natrene,,ja sem delal tu privodovou k cerpadlu s nadrze,,nevim jestli se daji jeste nekde sehnat? ale urcite zneceho bysli dopasovat,a ohnout podle potreby...ja jsem jednu nasel ve srotu,tak sem ji vzal a hned se hodila,rozrezal napul nastavil hadicu a jeto prave trubka od filtru mi chcala tak sem ji neska poradne dotah a dobre..vsude sucho tak jak to ma byt comas ty s trubkama?jeste sem videl ze tam hodne davaji pancerove hadice misto trubekbigles píše:Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?
tak tojsi rval jako bejk...jn hodili byse ja uz mam snad kazdou trubku svarovanou,jedine od cerpadla jsou nove....hadice urcite byse dali sehnat,jak rikam prave uz sem o na suprovi nekde videl..bigles píše:No jakjde trubka od filtru do čerpadla tak dole se dotahuje matkou ta praskla, bodnul jsem ji a drží ale tak do zásoby by se hodila, možná by se dala sehnat hadicePřemo píše:ale ne ty jsou stare..jen natrene,,ja sem delal tu privodovou k cerpadlu s nadrze,,nevim jestli se daji jeste nekde sehnat? ale urcite zneceho bysli dopasovat,a ohnout podle potreby...ja jsem jednu nasel ve srotu,tak sem ji vzal a hned se hodila,rozrezal napul nastavil hadicu a jeto prave trubka od filtru mi chcala tak sem ji neska poradne dotah a dobre..vsude sucho tak jak to ma byt comas ty s trubkama?jeste sem videl ze tam hodne davaji pancerove hadice misto trubekbigles píše:Kde si sehnal nový trubky od filtrůů do čerpadla? a co byl os kohoutem?