Souhlas..Podle toho dýmu to mìl pìknì nakrmenýPeetan píše:Sem si jistej, že mìl nìjak našlápnutej motor a proto mu to odešlo.
Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
- Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Asi mìl hodnì pøidaný na èerpadle, hrubì to podtáèel a vùbec, kuròa štve mì to, poláci od nás skupujou zetory a pak s nima tohle, kde na to berou, myslel sem, že je to chudší zemì... Doufám že je to vyjímeènej pøípad. Mají tam pøece ty svoje Ursusy. Ten borec má ještì další video s opravou Supra. Ta klikovka se stává, taky u Z 25 èasto, když nìkdo udìlá vrch a vykašle se na spodek - uložení kliky nechá vychozený, dá tam jen výbrus, aby mìl tlaky výkon a klika mùže prasknout...TomAir píše:Souhlas..Podle toho dýmu to mìl pìknì nakrmenýPeetan píše:Sem si jistej, že mìl nìjak našlápnutej motor a proto mu to odešlo.
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.
Podívej se, co tady mnozí dìlají s lepšíma traktorama(viz borec se 7245 UKT), tak proè Poláci ne se Suprama? Jde o to, že on se tím živí a nemá to pro parádu. A supr nemá na to, aby si jel jen tak zlehka a udìlal kus práce.Jakub píše:Asi mìl hodnì pøidaný na èerpadle, hrubì to podtáèel a vùbec, kuròa štve mì to, poláci od nás skupujou zetory a pak s nima tohle, kde na to berou, myslel sem, že je to chudší zemì... Doufám že je to vyjímeènej pøípad. Mají tam pøece ty svoje Ursusy. Ten borec má ještì další video s opravou Supra. Ta klikovka se stává, taky u Z 25 èasto, když nìkdo udìlá vrch a vykašle se na spodek - uložení kliky nechá vychozený, dá tam jen výbrus, aby mìl tlaky výkon a klika mùže prasknout...TomAir píše:Souhlas..Podle toho dýmu to mìl pìknì nakrmenýPeetan píše:Sem si jistej, že mìl nìjak našlápnutej motor a proto mu to odešlo.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
Zetor 50 super
Chlapi nevíte o nìkom kdo prodá spodní rur5 závìs na SUPRA?
Re: Zetor 50 Super
Zdravim, mam taky Supříka a potřeboval bych vědět jakej rozměr hadice a jakou koncovku ke kompresoru mam koupit a jak dlouhou, jestli to má třeba nějaký číslo. Minule sem měl perný chvilky v lese s prázdnejma gumama na vleku, tak už si ji musim pořídit.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Jak moc velkej problém je u supříka vyměnit ložiska ve svislácích?
- Rozzik
Re:
Me osobne se traktory techto typů libi vzdy vis s ramem, i 3011 vypada bez ranu jak chudej pribuznej, zato s ramem. To same je u Zetoru 25 a Suprika, ma to vsechno moc mohutne a ta kabina bez ranu vypada docela smesne male, proto se mi tam ten ram vic libi.Tekiti píše:forest píše:ASI NIC PRO VAŠI ODBORNOU DEBATU,ALE PROÈ MÁTE VŠICHNI TEN DIVNEJ RÁM NA KABINÌ?supr je supr
Myslis muj ram? Tak moc sem ho teda nevidel,ale uz parkart jo a ja bych rek,zeje podstatne pevnejsi a verim,ze by ten traktor unes pri prevraceni.
Cus
ty kabyny nebyli bezpečnosti tak jak u novějšich typu a proto tam jsou ty rami a je ram lesacky a zemědělsky při převraceni se pokřivy ale udrži traktor na střeše
ty lesácký rámy jsou lepší protože jsou uchycený na traktoru a ten zemědělský je na kabině.
zetor 5748, Belarus EO 2621
TEN ZEMĚDĚLSKY NENI JEN NA KABYNĚ
Mám Supry dva ,oba na papírech-uvažuju že prodám toho rozdělanýho ale nevím jestli by byl zájem. Koupil jsem si Zetor 6945 v dost bolavím stavu a nemám tolik času abych to všechno dal dohromady.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ahoj,tak už mám i papíry na Supra za 7 tisíc s STK do 2012.
Začínám se dávat do přední nápravy a nevím co mě čeká..to víte spíš jsem přes dřevo............
ikdyž výměnu hlavy u tranzita jsem musel taky zvládnout............./Pod vedením otce-liazáka/
Kdo poradí????Hlavně nechci slyšet upřimnou soustrast.na jaře chci jezdit.
Začínám se dávat do přední nápravy a nevím co mě čeká..to víte spíš jsem přes dřevo............
ikdyž výměnu hlavy u tranzita jsem musel taky zvládnout............./Pod vedením otce-liazáka/
Kdo poradí????Hlavně nechci slyšet upřimnou soustrast.na jaře chci jezdit.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já zrovna dělám nápravu na supru já jsem měl urvanej doraz a musím dát nové klínky, futra, nějaká ložiska.
zetor 5748, Belarus EO 2621