Malotraktor GUTBROD

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
pavel601

Re: Malotraktor GUTBROD

#271 Nový příspěvek od pavel601 »

.... :D ..tak to si mal šťastie , že ťa prievan nevytiahol , ked si mal dvere otvorené ... :) ..a výfuk , kedy budeš "tuniť " ?

Tom

#272 Nový příspěvek od Tom »

Serdo, klobouk dolů. To je lepší jak z fabriky. Kdyby to viděl můj Mini, tak už by z trucu nikdy nejel :smich:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

hombre

#273 Nový příspěvek od hombre »

Eště že jsi se přiznal žes to dělal v obyvaku bo bych ti nevěřil že to je v garaži.Jinak moc pěkne a gratulace 8) :wink: .Už se těšíš až to pořádně zprasíš od blata?

pavel601

#274 Nový příspěvek od pavel601 »

.......Jirko , už sa venku otepluje , tak Gut - ovi otvor dvere na terasu , nech vidí , do čoho pujde... :) ...ale nie , že s tým budeš behať v blate !!!! :vztek: ...tak sa maj ... :)

Tom

#275 Nový příspěvek od Tom »

Máš na mě normálně pozitivní vliv, protože jsem se začal stydět za svojeho Miniho, tak jsem ho o víkendu trošku ojel štětcem. Na tebe nemám, ale je určitě lepší, než to bylo :)
Taky se přimlouvám za provětrání na čerstvém vzduchu. Pěkně po silnici, ať se bačkůrky nezašpiní ;-)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#276 Nový příspěvek od SERDA »

jo kucí na něm je ještě spousta práce než pojede. A nevim ještě co ta spojka v záběru - jen jsem to složil. KONĚČNĚ JSEM DNESKA DODĚLAL KUCHYN, TAK ZASE ZAČNU MAKAT. TOME dej sem foto, nestyd se.Jinak dík za ohlasy.
Serda

Tom

#277 Nový příspěvek od Tom »

SERDA píše:jo kucí na něm je ještě spousta práce než pojede. A nevim ještě co ta spojka v záběru - jen jsem to složil. KONĚČNĚ JSEM DNESKA DODĚLAL KUCHYN, TAK ZASE ZAČNU MAKAT. TOME dej sem foto, nestyd se.Jinak dík za ohlasy.
Moje fotky jsou v tématu o Minim, nějaké jsou na straně 11 (stav jak vypadal když jsem ho přivezl), a potom na stranách 23, 24, 35, 54. Současný stav tam kdyžtak hodím v neděli, protože jsem na něm trošku :prace: , tak se musím pochlubit :smich:
TomAgro@seznam.cz

pavel601

#278 Nový příspěvek od pavel601 »

....... v Dečine sú takové záveje , že sa Gutbo.. nemože vyhrabať s obývačky na terasu .... :) ... , alebo pritisol serdovi dvere a on nemože k PC , aby pozdravil svojích " fanúšikov " ... :)

SERDA

#279 Nový příspěvek od SERDA »

Oj Palo, zrovna včera jsem měl špatné svědomí , že nic nedělám.
No trochu jsem se věnoval baráku a dal novej kabát pro stání Gutbr.. Zkrátka maloval jsem manželky kutloch (garáž pro Dobrý chleba) a současně makám na kapotě, páč s novim motorem se změnili rozměry. Dělám novou elektriku a spoustu ptákovin co nejsou po 8mi hodinách práce vidět.
Jinak děkuji všem fanouškům za přízen. Vydržte - ted už to jde pomalu :)
Serda

pavel601

#280 Nový příspěvek od pavel601 »

.... už som mal obavy , že si emigroval do DDR ... :) ....tak sa maj...

SERDA

#281 Nový příspěvek od SERDA »

pavel601 píše:.... už som mal obavy , že si emigroval do DDR ... :) ....tak sa maj...
jj už jsem o tom přemejšlel. Když tak už do západního Bulharska :smich:
Serda

SERDA

#282 Nový příspěvek od SERDA »

Tak po dlouhé pauze nějaká práce. Konečně jsem se dokopal k výměně pouzder řídících čepů. Už aby bylo hezky , nějak mě to už v tý kuchynské dílně nebaví.
Přílohy
VÝMĚNA POUZDER (1).jpg
VÝMĚNA POUZDER.jpg
Serda

pavel601

#283 Nový příspěvek od pavel601 »

.... ahoj , aj ja čakám na ten príchod jari ... :)

SERDA

#284 Nový příspěvek od SERDA »

..tak jsem se pustil do kapotáže a na zkoušku dal světla. Nechci nějaké velké a tyto kolové mě přijdou akorát pro osvětlení přes den. Blinkry budou nějaké malé , dud z motorky nebo blatníkové z auta.V plánu je ještě pracovní halogen. Do masky přijde ještě vypálit otvor + nějaké mřížkování. Uvítal bych váš názor jaký to dělá první dojem. Dík
Přílohy
kapota (11).jpg
kapota (10).jpg
kapota (9).jpg
kapota (8).jpg
kapota (7).jpg
kapota (6).jpg
kapota (5).jpg
kapota (4).jpg
kapota (3).jpg
kapota (2).jpg
kapota (1).jpg
Serda

Tom

#285 Nový příspěvek od Tom »

Hodně čistá práce 8) Ta světla bych dal klidně větší. Tyhle jsou zase až moc malé... ale ve skutečnosti to zas může vypadat jinak, že.
TomAgro@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“