štiepkovač H2
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- halagacka1
Re: štiepkovač H2
fotka aj s mojim kiksom vyrieši to dlhši kardan čo poviete
Kto nic nerobi,nic nepokazi
nevidím zádrhel
- halagacka1
zadrhel nastane ked dvihnem v trojbode tutu mašinku vypadne mi kardan lebo je kratkybeda5 píše:nevidím zádrhel
bud něco uříznout nebo delší kardan včul mudruj
- halagacka1
rezat nič treba ten dlhši kardan ale najprv musim predat ten svojbeda5 píše:bud něco uříznout nebo delší kardan včul mudruj
- halagacka1
chlapy dnes som otestoval bibošov štiepkovač a nemam na to slov chvaly to som teda kukal ak niekto ešte vaha tak mu radim len jedno hned šetrit a utekat k liborovi veškere obavy padli pomer prevodu kolies teda predloha 1ku 1,8 nema chyby som s toho sadol na zadok a aj všetci čo tu boli pozerat na moj test som maximalne spokojny a smekam pred konstrukterom bibošom najprv som daval len do 5cm take rovnejšie potom take zatočene a potom kurevsky zatočenu hrušku čo bola total celu zimu zmrznuta a zakorenil som to takov sperou v dlžke 3m priemeru raadšej nepišem a ani to nebolo poznat kuknite video pridam ale to som bol ešte opatrny a neohrabany samozrejme videa našich stroju ale to boli tie začiatky
- halagacka1
a este k tej stiepke neni to bohvieake dlhsie myslim tie tensie haluzky tak sa netreba bat a skusal som to hnat aj cez rychlosti ale to je fofr osvedcilo sa mi klasicky 540ot ale mam to trocha do rychla mam tam asi 1ku 1,3 prevod retazou b12
-
Takovej krásnej silnostěnnej jekl...halagacka1 píše:fotka aj s mojim kiksom vyrieši to dlhši kardan čo poviete
- halagacka1
snad sa nikdo neurazi ked pridam nejake fotky z pokračovania stavby štiepkovača už chyby len kusok roboty a to privarit dva uchyty na czperu a na konštrukciu štiepkovača a nater
cele som to prekopal prerobil som nohy su nasunute teraz na štvorhrane daju sa vytiahnut otočit a zaistit prirobil som do zadnej časti odvetvovač je pekne skovany a dorobil zaves na gulu to ako to je za traktorom je dočasne bude to na vzpere a ojo bude len prislušenstvo aby si to kupe mohol odviest autom
ostava ešte spojit držiaky kolies s prednym ramom kiardan som ponechal povodny je ako novy a teraz to už pasuje
tak teraz ma už zmette pod čiernu zem ak to nie je dobre
cele som to prekopal prerobil som nohy su nasunute teraz na štvorhrane daju sa vytiahnut otočit a zaistit prirobil som do zadnej časti odvetvovač je pekne skovany a dorobil zaves na gulu to ako to je za traktorom je dočasne bude to na vzpere a ojo bude len prislušenstvo aby si to kupe mohol odviest autom
ostava ešte spojit držiaky kolies s prednym ramom kiardan som ponechal povodny je ako novy a teraz to už pasuje
tak teraz ma už zmette pod čiernu zem ak to nie je dobre
Kedy budeš robiť praktické skúšky? Je možné sa prísť pozrieť?
- halagacka1
pozri si videa našich stroju tam je hľ samozrejme sa možeš prist kuknut osobne ale kedy budem štiepkovat neviem musim ist niečo pochystat skuška bola a som velmi spokojnysimako píše:Kedy budeš robiť praktické skúšky? Je možné sa prísť pozrieť?
-
ahoj,ak si kupoval vrecia zrad počom
Videí som už videl veľa. Chcel by som to vidieť v praxi. Nachystaj drevo a daj vedieť. Najlepšie, keď to budeš robiť vo voľnú sobotu. Nemám to k tebe ďaleko.
- halagacka1
kupoval som 100ks z juta.cz a možem jedine doporučit taka spolupraca sa len tak nevidi ochotne mi tam pan pomohol z vypisanim objednavky a poslal na poštu do č.r.a poslal mi aj dopis že to poslali aj mail a ešte 3 vrecia navyše a nezapočital mi ani poštovne cena za kus7,20kč čiže 720 s dphroman75 píše:ahoj,ak si kupoval vrecia zrad počom
-
vďaka, takže ti to poslal niekde do čiech alebo som to zle pochopilhalagacka1 píše:kupoval som 100ks z juta.cz a možem jedine doporučit taka spolupraca sa len tak nevidi ochotne mi tam pan pomohol z vypisanim objednavky a poslal na poštu do č.r.a poslal mi aj dopis že to poslali aj mail a ešte 3 vrecia navyše a nezapočital mi ani poštovne cena za kus7,20kč čiže 720 s dphroman75 píše:ahoj,ak si kupoval vrecia zrad počom