Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Přemo

Re: Zetor super 50

#61 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:ja tam dal taky gufero, jen ze stary jsem vyhodil a ty novy jsou schovany za tema plechovima krouzkama tak ze cislo nevim leda ze bych to musel rozebrat
aha ale tone zase rozebirat tone to potobe nechci,nevite jak bych to mohl zmerit abych dosel k nejakym vysledkum rozmerum gufera?
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

alek

#62 Nový příspěvek od alek »

Přemo píše:
rolfik píše:ja tam dal taky gufero, jen ze stary jsem vyhodil a ty novy jsou schovany za tema plechovima krouzkama tak ze cislo nevim leda ze bych to musel rozebrat
aha ale tone zase rozebirat tone to potobe nechci,nevite jak bych to mohl zmerit abych dosel k nejakym vysledkum rozmerum gufera?
Mě by se taky hodil ty rozměry těch gufer tak myslím že by to pro nas udělal co myslíš Přemo bude tak hodný kolega rolfik NEEE dělam si legraci :D ,ja si počkám a pak to tu dam ,mojeho snad teď po neděly začnou rozděláva i když to vypadá že začnou od hlav ,ale na brzdy taky dojde.No tak se ukazuje že by se tu hodílo takový téma GUFER a LOŽISKA na SUPRA co vy na to .Suprům čest a ať se práce daří.

mysak25

#63 Nový příspěvek od mysak25 »

Dnes jsem to rozebral a měl jsem tam gufero 40-62-12. Ale v katalogu píšou těsnicí kroužek 50x40 - tak nevím co s tím kdo dělal, nebo co je to za skříň. Mám taky každou nohavici jinou, víko hydrauliky co mělo svojí náplň, ale čerpadlo už má sání ze skříně atd. Tak ať se daří.

Přemo

#64 Nový příspěvek od Přemo »

Chlapi potrebuju poradit,kde ste shaneli oblozeni na brzdy ?neska sem tak neco pohledal,a bud cele pakny,nebo na lepeni a ja potrebuju nanytovani?urcite budete vedet dikymoc,potrebuju conejdriv at to muzu zrobit a slozit...diky za odpovedi,kdyztak hodne odkaz 8)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

sychrovak

#65 Nový příspěvek od sychrovak »

Přemo píše:Chlapi potrebuju poradit,kde ste shaneli oblozeni na brzdy ?neska sem tak neco pohledal,a bud cele pakny,nebo na lepeni a ja potrebuju nanytovani?urcite budete vedet dikymoc,potrebuju conejdriv at to muzu zrobit a slozit...diky za odpovedi,kdyztak hodne odkaz 8)
Ahoj zeptej se tam v Benu,možná mají

http://www.eshop-rychle.cz/ceskenaradi/ ... r-Super-50
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

tomasberry
Kontaktovat uživatele:

#66 Nový příspěvek od tomasberry »

já jsem si koupil nenavrtaný (asi teda na lepení) a normálně jsem si je doma navrtal, nic na tom nebylo a funguje to dobře.

alek

#67 Nový příspěvek od alek »

Obloženíjsem koupil v Benu aj s nítama,akurat mě poslaly níty hliníkové,ale to snad na škodu není.

Přemo

#68 Nový příspěvek od Přemo »

tak tojo,skusim jim hned napsat,ale vyskyt se problem potrebuju vas nazor,,rozebral sem levou stranu brzd,kupodivu sem ani kolo ani blatnik ani zadnou vystuhu,co tam jsou uz dodelane nemusel sundavat,jen podlahu :)vyslo tak tak vyndat a ten dil co drzi pakny,jak sou tam ty gufera a uprostred je takovy vystouply krouzek..tak sem vytah gufera a krouzek na nekolikrat praskly,,vidite podle fotky,je tam napevno nevim jak se mohlo rozletet...bude to mit nejaky vliv? :pistol:
Přílohy
05022011539.jpg

Tarent

#69 Nový příspěvek od Tarent »

Snad si to pamatuju dobře kdyžtak ať se vyjádří i někdo jinej....
Jestli je to to zúžení před guferem tak to má sloužit k tomu aby nelítal bordel k tomu guferu tudíž by to na těsnost samotného gufera mít vliv nemělo. Pokud budeš mít možnost ta bych si tam dal dvoubřitý gufero a tu drážku mezi břitama mázni mazacím tukem já dával LI 44-22 ale stačí jakýkoliv plastický mazivo(aby nevyschlo a nenadělalo víc škody jak užitku). To by ti mělo zabránit v přistupu tý špíny k samotnýmu těsnícímu břitu.

A skontroluj si jestli nemáš vyběhaný ložiska na tý hřídely......takdle to vylámat to není práce šikovnýho mechanika spíš závady.

rolfik

#70 Nový příspěvek od rolfik »

Pode me to vylamani je klasicka segrovka a ty simeringi napln nejlepe vodni vazelinou aby ti nahodou ne vyskocila pruzinka s toho simeringu.Pak se tam davaji vymezovaci podlozky podle potreby,jinak se ti bude buben na brzde hejbat porad a bude ti tect za chvili znovu olej do brzd .Ja jsem si stim uzil svoje

Přemo

#71 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:Pode me to vylamani je klasicka segrovka a ty simeringi napln nejlepe vodni vazelinou aby ti nahodou ne vyskocila pruzinka s toho simeringu.Pak se tam davaji vymezovaci podlozky podle potreby,jinak se ti bude buben na brzde hejbat porad a bude ti tect za chvili znovu olej do brzd .Ja jsem si stim uzil svoje
no prave zeto neni segerka,je to primo stoho odlitku,ja sem to uz slozil,dal tam ty gufera,a uvidim snad to bude dobre,jj podlozene to mam,co tam bylo sem nechal,mi se predtim hybal buben protoze nebyl ani dotahnuty,takova ta smesial matka co tam je,tak byla strasne malo dotahla,tak tedka ji poradne dotahnu...jinak dik......kez by mel super portaly...

rolfik

#72 Nový příspěvek od rolfik »

Dal jsi tam zajistovaci plech za matku aby se ti nepovolila .A jakou stranu jsi delal

rolfik

#73 Nový příspěvek od rolfik »

Kolik te stala go vstik cerpadla a vstrik trubky dik za inf

Přemo

#74 Nový příspěvek od Přemo »

ja sem zatim slozil jen ty drzaky paken brzd potrebuju,udelat nove oblozeni tak snad vpondeli mi to vyjde zavest do pana...jinak prava strana sou tam 2 segerky,2 ty spesl matky.....a nalevo je jen jedna segerka,a jedna ta spesl matka,jinak ten zajistovaci plech mam a naten tusim segerka,tu levou sem prave neska rozhodil....celkem chujovo semi tam robi mam ve stodole, a u kraja,a tak se tam musim valet po zemi,ale vsecko vychazi nemusel sem ani nic sundavat jen podlahu...

rolfik

#75 Nový příspěvek od rolfik »

A co to cerpadlo kolik stalo

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“