Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor GUTBROD
.... ..tak to si mal šťastie , že ťa prievan nevytiahol , ked si mal dvere otvorené ... ..a výfuk , kedy budeš "tuniť " ?
Serdo, klobouk dolů. To je lepší jak z fabriky. Kdyby to viděl můj Mini, tak už by z trucu nikdy nejel
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- hombre
Eště že jsi se přiznal žes to dělal v obyvaku bo bych ti nevěřil že to je v garaži.Jinak moc pěkne a gratulace .Už se těšíš až to pořádně zprasíš od blata?
.......Jirko , už sa venku otepluje , tak Gut - ovi otvor dvere na terasu , nech vidí , do čoho pujde... ...ale nie , že s tým budeš behať v blate !!!! ...tak sa maj ...
Máš na mě normálně pozitivní vliv, protože jsem se začal stydět za svojeho Miniho, tak jsem ho o víkendu trošku ojel štětcem. Na tebe nemám, ale je určitě lepší, než to bylo
Taky se přimlouvám za provětrání na čerstvém vzduchu. Pěkně po silnici, ať se bačkůrky nezašpiní
Taky se přimlouvám za provětrání na čerstvém vzduchu. Pěkně po silnici, ať se bačkůrky nezašpiní
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
jo kucí na něm je ještě spousta práce než pojede. A nevim ještě co ta spojka v záběru - jen jsem to složil. KONĚČNĚ JSEM DNESKA DODĚLAL KUCHYN, TAK ZASE ZAČNU MAKAT. TOME dej sem foto, nestyd se.Jinak dík za ohlasy.
Serda
Moje fotky jsou v tématu o Minim, nějaké jsou na straně 11 (stav jak vypadal když jsem ho přivezl), a potom na stranách 23, 24, 35, 54. Současný stav tam kdyžtak hodím v neděli, protože jsem na něm trošku , tak se musím pochlubitSERDA píše:jo kucí na něm je ještě spousta práce než pojede. A nevim ještě co ta spojka v záběru - jen jsem to složil. KONĚČNĚ JSEM DNESKA DODĚLAL KUCHYN, TAK ZASE ZAČNU MAKAT. TOME dej sem foto, nestyd se.Jinak dík za ohlasy.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
....... v Dečine sú takové záveje , že sa Gutbo.. nemože vyhrabať s obývačky na terasu .... ... , alebo pritisol serdovi dvere a on nemože k PC , aby pozdravil svojích " fanúšikov " ...
- SERDA
Oj Palo, zrovna včera jsem měl špatné svědomí , že nic nedělám.
No trochu jsem se věnoval baráku a dal novej kabát pro stání Gutbr.. Zkrátka maloval jsem manželky kutloch (garáž pro Dobrý chleba) a současně makám na kapotě, páč s novim motorem se změnili rozměry. Dělám novou elektriku a spoustu ptákovin co nejsou po 8mi hodinách práce vidět.
Jinak děkuji všem fanouškům za přízen. Vydržte - ted už to jde pomalu
No trochu jsem se věnoval baráku a dal novej kabát pro stání Gutbr.. Zkrátka maloval jsem manželky kutloch (garáž pro Dobrý chleba) a současně makám na kapotě, páč s novim motorem se změnili rozměry. Dělám novou elektriku a spoustu ptákovin co nejsou po 8mi hodinách práce vidět.
Jinak děkuji všem fanouškům za přízen. Vydržte - ted už to jde pomalu
Serda
.... už som mal obavy , že si emigroval do DDR ... ....tak sa maj...
- SERDA
jj už jsem o tom přemejšlel. Když tak už do západního Bulharskapavel601 píše:.... už som mal obavy , že si emigroval do DDR ... ....tak sa maj...
Serda
- SERDA
Tak po dlouhé pauze nějaká práce. Konečně jsem se dokopal k výměně pouzder řídících čepů. Už aby bylo hezky , nějak mě to už v tý kuchynské dílně nebaví.
Serda
.... ahoj , aj ja čakám na ten príchod jari ...
- SERDA
..tak jsem se pustil do kapotáže a na zkoušku dal světla. Nechci nějaké velké a tyto kolové mě přijdou akorát pro osvětlení přes den. Blinkry budou nějaké malé , dud z motorky nebo blatníkové z auta.V plánu je ještě pracovní halogen. Do masky přijde ještě vypálit otvor + nějaké mřížkování. Uvítal bych váš názor jaký to dělá první dojem. Dík
Serda
Hodně čistá práce Ta světla bych dal klidně větší. Tyhle jsou zase až moc malé... ale ve skutečnosti to zas může vypadat jinak, že.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz