Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Přemo

Re: Zetor super 50

#46 Nový příspěvek od Přemo »

ZDravim chlapi.tak mi to nedalo,predchvili sem sundal kolo,a zitra du na brzdy chtel sem to jeste neska rozhodit,ale jaksi sem vyvaril posjisty diky s kur....transportce,ktera odpali cose da:(takze zitra,ale nejspis bude problem to ze je buben brzdy volny co?ma vuli celkem dost,a ta paka uzaverky by taki asi nemela volne litat ze?u toho bubnu?kuknete na fotky,ten zavit co de videt,ma tam byt matka nebo toje cele jako matka s vnejsim zavitem?diky za odpis,jinak zu zkoumat chytrou knizku :ano:
Přílohy
jeto to vyrobni cislopodvozku?
jeto to vyrobni cislopodvozku?
28012011527.jpg
28012011526.jpg
28012011525.jpg
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

jelda

#47 Nový příspěvek od jelda »

Přemo píše:ZDravim chlapi.tak mi to nedalo,predchvili sem sundal kolo,a zitra du na brzdy chtel sem to jeste neska rozhodit,ale jaksi sem vyvaril posjisty diky s kur....transportce,ktera odpali cose da:(takze zitra,ale nejspis bude problem to ze je buben brzdy volny co?ma vuli celkem dost,a ta paka uzaverky by taki asi nemela volne litat ze?u toho bubnu?kuknete na fotky,ten zavit co de videt,ma tam byt matka nebo toje cele jako matka s vnejsim zavitem?diky za odpis,jinak zu zkoumat chytrou knizku :ano:
Číslo podvozku je pouze na štítku na sloupku řízení.

ichomik

#48 Nový příspěvek od ichomik »

jelda píše:Číslo podvozku je pouze na štítku na sloupku řízení.
Číslo bývá vyražené i na skříni převodovky - rozvodovky, já ho mám na sloupku řízení a na právé straně skříně převodovky hned pod víkem.

K těm brzdám a uzávěrce posílám foto a dokumentaci.
Přílohy
smaz03.jpg
smaz02.jpg
smaz01.jpg
na mém Supříkovi
na mém Supříkovi
Zetor 50 Super -Supřík

ichomik

#49 Nový příspěvek od ichomik »

ještě uzávěrka sem zapoměl
Přílohy
smaz05.jpg
smaz04.jpg
Zetor 50 Super -Supřík

Přemo

#50 Nový příspěvek od Přemo »

ichomik píše:
jelda píše:Číslo podvozku je pouze na štítku na sloupku řízení.
Číslo bývá vyražené i na skříni převodovky - rozvodovky, já ho mám na sloupku řízení a na právé straně skříně převodovky hned pod víkem.

K těm brzdám a uzávěrce posílám foto a dokumentaci.
tak diky moc kataog ND mam doma zrovna do neho cucim,ale ta fotka taje hlavni no ta´k mne tam asi neco chybi no :-/
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

ichomik

#51 Nový příspěvek od ichomik »

Ja bych řekl že ta matka která je vidět na tvé fotce je tam místo té miskovité podložky v katalogu je to položka 16 - narážka zubové spojky. Co se týče funkce tak to nebude mít na funkci asi vliv - ale chtělo by to vidět naživo.
Zetor 50 Super -Supřík

Přemo

#52 Nový příspěvek od Přemo »

ichomik píše:Ja bych řekl že ta matka která je vidět na tvé fotce je tam místo té miskovité podložky v katalogu je to položka 16 - narážka zubové spojky. Co se týče funkce tak to nebude mít na funkci asi vliv - ale chtělo by to vidět naživo.
no nadtim sem nepremyslel ale nejspis mas pravdu,ale stejne to nekde bude zajebane,poskladane ten vnitrek nebo nedotahle,protze,je to volne s bubne se da hybat,coz by nemelo no uvidim snad se ktomu zitra dostanu :prace: vali mi stoho olej jak cip,,novlastne este musim aji olej vypustit .... :stavka:

Přemo

#53 Nový příspěvek od Přemo »

Tak sem to vcera rozhodil,no gufera byli jak nove,ale tekli,tak je obe vymenim,ale oni tekli asi tim ze to nebylo dotahle:(a buben byl volny cili nijak nedosedal,a uzaverka taki,tam jsou takove ty 2 special.matky,bude je tedka treba poradne dotahnout,at to neni volne,a uzaverka musim vymenit lozisko,ma tu vela jak svina,coz semi nelibi,a olej mi valil aji pres ten drzak tech paken ze zadu,nevite jak je ten tisicihran nacem sou nasazeny nozni brzdy atd...na konci je gumovy krouzel,nebylo by lepsi gufero?kdyz uz hodne cislo gufera dekuju..davam par foto
Přílohy
29012011533.jpg
29012011534.jpg
29012011535.jpg

alek

#54 Nový příspěvek od alek »

Přemo píše:Tak sem to vcera rozhodil,no gufera byli jak nove,ale tekli,tak je obe vymenim,ale oni tekli asi tim ze to nebylo dotahle:(a buben byl volny cili nijak nedosedal,a uzaverka taki,tam jsou takove ty 2 special.matky,bude je tedka treba poradne dotahnout,at to neni volne,a uzaverka musim vymenit lozisko,ma tu vela jak svina,coz semi nelibi,a olej mi valil aji pres ten drzak tech paken ze zadu,nevite jak je ten tisicihran nacem sou nasazeny nozni brzdy atd...na konci je gumovy krouzel,nebylo by lepsi gufero?kdyz uz hodne cislo gufera dekuju..davam par foto
Napiš mě prosím číslo těch gufer .Moc dík a ještě jsem si vzpoměl nevíš co na utěsneni nahonové hřidelky ke vstřikovacímu čerpadlu?je tam gufero nebo neco jineho???

Přemo

#55 Nový příspěvek od Přemo »

alek píše:
Přemo píše:Tak sem to vcera rozhodil,no gufera byli jak nove,ale tekli,tak je obe vymenim,ale oni tekli asi tim ze to nebylo dotahle:(a buben byl volny cili nijak nedosedal,a uzaverka taki,tam jsou takove ty 2 special.matky,bude je tedka treba poradne dotahnout,at to neni volne,a uzaverka musim vymenit lozisko,ma tu vela jak svina,coz semi nelibi,a olej mi valil aji pres ten drzak tech paken ze zadu,nevite jak je ten tisicihran nacem sou nasazeny nozni brzdy atd...na konci je gumovy krouzel,nebylo by lepsi gufero?kdyz uz hodne cislo gufera dekuju..davam par foto
Napiš mě prosím číslo těch gufer .Moc dík a ještě jsem si vzpoměl nevíš co na utěsneni nahonové hřidelky ke vstřikovacímu čerpadlu?je tam gufero nebo neco jineho???
budou ti stacit zitra ty cisla?uz seminechce letet ven nane sem prisel ste zimy kurec ale kdyby bylo akutni tak tam skocim hned,predpokladam ze myslis tu hridel s bloku coje aji jako ke kompresoru?ze?tam je tusim taki gufero,nejsem si jity tedka ale cislo nevim jestli pujde videt,zitra bych mrknul,sem neska jeste rozebral tu paku uzaverky musim dat nove lozisko,stare uz je skoro K.O...v katalogu tam jsou ukazane nejake 2 tesnici krouzky ktere sem tam vubec nepotkal tak nevim no:-D

alek

#56 Nový příspěvek od alek »

Přemo píše:
alek píše:
budou ti stacit zitra ty cisla?uz seminechce letet ven nane sem prisel ste zimy kurec ale kdyby bylo akutni tak tam skocim hned,predpokladam ze myslis tu hridel s bloku coje aji jako ke kompresoru?ze?tam je tusim taki gufero,nejsem si jity tedka ale cislo nevim jestli pujde videt,zitra bych mrknul,sem neska jeste rozebral tu paku uzaverky musim dat nove lozisko,stare uz je skoro K.O...v katalogu tam jsou ukazane nejake 2 tesnici krouzky ktere sem tam vubec nepotkal tak nevim no:-D
Prohanět tě nebudu zítra to uplně stačí,ta hřídelky je pod kompresorem tam mě to teče jak z konve předem moc díky.

rolfik

#57 Nový příspěvek od rolfik »

Ten simering od rozvodu k cerpadlu je 25;46;10 a lozisko je 6205 na rozvodovim kole je lozisko 6206

alek

#58 Nový příspěvek od alek »

rolfik píše:Ten simering od rozvodu k cerpadlu je 25;46;10 a lozisko je 6205 na rozvodovim kole je lozisko 6206
Díky kolego 8) 8)

Přemo

#59 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:Ten simering od rozvodu k cerpadlu je 25;46;10 a lozisko je 6205 na rozvodovim kole je lozisko 6206
nevis prosimte gufero jake ma byt jak sou pedaly nozni brzdy na tom tisicihranu,mel sem tam gumovy krouzek,ale gufero by bylo lepsi,

rolfik

#60 Nový příspěvek od rolfik »

ja tam dal taky gufero, jen ze stary jsem vyhodil a ty novy jsou schovany za tema plechovima krouzkama tak ze cislo nevim leda ze bych to musel rozebrat

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“