Když mě brali za vojáčka ..........a kam
Když mě brali za vojáčka ..........a kam
Víte jak to chodí.......potkají se dva chlapy a začnou na téma vojna a je debata na hodiny.Kdo na vojně nebyl nepochopí a začne ho tento rozhovor nudit jako drahé polovičky a mají po náladě
Proto zkouším založit téma na veselé historky z vojny ,a možná tu zjistíme,že jsme byli někdo s někým spolu na vojně.
Příjemnou zábavu přeji a jsem zvědav kdo byl nejdál.........a kdo za bukem....
Proto zkouším založit téma na veselé historky z vojny ,a možná tu zjistíme,že jsme byli někdo s někým spolu na vojně.
Příjemnou zábavu přeji a jsem zvědav kdo byl nejdál.........a kdo za bukem....
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Re: Když mě brali za vojáčka ..........a kam
VuMV 9220 září 1991 říjen-březen Frýdek Místek kde bylo i točené pivo v armě posádka cca 1000 mužů 200 základáků a zbytek pětimetři policajti
Civil Březen 1993 v té době na Ruzyni 60 cm sněhu.
Hlídali jsme Vintrovku,Labe1,2,zeleneč a Ruzyň staré letiště.
A historek habakuk,snad už nás dnes za to nezavřou................
Nejnavštěvovanější hospoda Frýdek motorest na proti a u Čecha /u autobusáku/Radegast,ostravar
Kladno Na zelené,klub devatenáct,U havíře,a na Sítný už nevím jak se jmenovalo,pivo Staropramen,gambrinus
Heslo na Kladně : Kdo neměl cikánku není chlap /nejsem /
Hlášky ve frýdku : Ty jsi chuj nebo cip,zima jak cip atd.
Zatím stačí teď vy )))
Civil Březen 1993 v té době na Ruzyni 60 cm sněhu.
Hlídali jsme Vintrovku,Labe1,2,zeleneč a Ruzyň staré letiště.
A historek habakuk,snad už nás dnes za to nezavřou................
Nejnavštěvovanější hospoda Frýdek motorest na proti a u Čecha /u autobusáku/Radegast,ostravar
Kladno Na zelené,klub devatenáct,U havíře,a na Sítný už nevím jak se jmenovalo,pivo Staropramen,gambrinus
Heslo na Kladně : Kdo neměl cikánku není chlap /nejsem /
Hlášky ve frýdku : Ty jsi chuj nebo cip,zima jak cip atd.
Zatím stačí teď vy )))
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
No já si to odkroutil 96-97 u tankistů v Mrskulově (Mikulov). Jediny na co se po letech rádo vzpomíná, tak jak se člověk pěkně ožral do němoty, aby zapoměl na tu zelenou pakárnu a některy idiotsky gumy co si tam léčily svuj pocit méněcennosti, ktery sem sem tam dovedl až k nepříčetnosti, jak sem to švejkoval.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
-
petra nohynka neznas?mel byt z mnichova hradiste.bojovali jsme v brezne na slovensku a pak v kynsperku nad ohri.na nej si casto vzpomenu.sel za branu pro koralku,pak si ji schoval nekam do nohavice,nebo pod bluzu a zrovna ho potkal velitel utvaru.no a ze nak jako blbe pozdravil,tak ho furt posilal pred sebe,to se muselo popobehnout a pak v pozoru dupat jak blbej.no a tak vypravel,ze takle behal tam a zpatky a nejvetsi starost mel,ze mu ta flaska porad sjizdela niz a niz do nohavice.....no je to uz pres dvacet let,studena valka....delostrelci.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Znám má tu stavební firmu a stavebniny občas pro něj něco dělám a známe se od mala.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, dobrý, máme stejný myšlenkový pochody.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sychrovák: V tom Kladně mě zachránilo, že jsem byl ještě mladej. Všichni staří na rotě totiž měli kapavku a péra si dvakrát za den máchali v hypermanganu. Na rotě totiž měli cikánku, která tam putovala tak, jak měl zrovna kdo volno, nebo službu. Stala se stálým inventářem a taky to pak podle toho dopadlo.
Jinak o mě si možná taky slyšel. Když jsem byl druhej tejden na vojně, tak jsem starýmu, co zrovna dělal dozorčího stolku vyrazil 6 zubů, natrhl ucho a zlomil nos. Žádnej prokouš nebyl, všechno se ututlalo, jen jsem neorazil a příštích 6 neděl jsem zhubl 21kg a spal jsem tak dvě hodiny za den. Po přijímači se mě staří báli a nikdo mě nechtěl k sobě do služby, jen tam, kde jich bylo víc. Takže pro mě Labíčka a Zeleneč skoro neexistovaly, většinu jsem prožil na Wintrovce. První službu jsem vyfásl vyvaděče vězňů a natrefil jsem na týpka, co byl už šestým rokem na vojně. Myslel jsem si, že ho nasměruju tam, kam budu potřebovat, tak vzal krumpáč a prokopl mi s ním zásobník co jsem měl na pupku v sumce. Stejně na to vzpomínám rád, pravda, že až s tím odstupem.
Jinak o mě si možná taky slyšel. Když jsem byl druhej tejden na vojně, tak jsem starýmu, co zrovna dělal dozorčího stolku vyrazil 6 zubů, natrhl ucho a zlomil nos. Žádnej prokouš nebyl, všechno se ututlalo, jen jsem neorazil a příštích 6 neděl jsem zhubl 21kg a spal jsem tak dvě hodiny za den. Po přijímači se mě staří báli a nikdo mě nechtěl k sobě do služby, jen tam, kde jich bylo víc. Takže pro mě Labíčka a Zeleneč skoro neexistovaly, většinu jsem prožil na Wintrovce. První službu jsem vyfásl vyvaděče vězňů a natrefil jsem na týpka, co byl už šestým rokem na vojně. Myslel jsem si, že ho nasměruju tam, kam budu potřebovat, tak vzal krumpáč a prokopl mi s ním zásobník co jsem měl na pupku v sumce. Stejně na to vzpomínám rád, pravda, že až s tím odstupem.
....1970-1972 Holíšov ...fialovej hnus....
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Jsem jen odveden
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
1993 Bzenec PLRO
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211
Krásný léta 1981-1983 jsem prožil v Kutné hoře u Civilní obrany. Parádní parta z celé republiky.Spousta tam bylo Maďarů od Komárna, východňárů (Kecerovce,Sabinov a pod.),pak kluci od Liberce,Ústí nad Labem a pár od Českejch Budějovic.Konec vojny jsem strávil odvelenej na Doupov a poslední měsíc jsem jezdil s pojízdnou pekárnou v Chrudimi
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ja 90-91 narukoval Janovice nad Uhlavou a po pol roku doklepal v Sušici na VSB... Zašivaren v kotelne kuril som lampasákom na bytovke v meste..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- pepa.traktor
tak já musel najít voj.knížku a dokonce v ní i povolávací rozkaz a dotazník brance ale sloužil jsem u 1 provorního praporu ůtvaru 5648 Tábor v roce 1996 -1997 no už je to pěkná doba a 27.3 2011 tomu bude 14 let to to letí
vojnu sem přežil v pohodě a když sem se po letech vrátil do práce jako před vojnou tak nám dělá bezpečáka major co měl strážáky a vůl je to furt stejnej -dává nám dýchat na alkohol akorád se nemusíme zahlašovat a vymejšlí jenom kraviny aby byl užitečnej a naposled udělal koláče ůrazovosti zaměsnanců jak na Nově kdysy Železný.
vojnu sem přežil v pohodě a když sem se po letech vrátil do práce jako před vojnou tak nám dělá bezpečáka major co měl strážáky a vůl je to furt stejnej -dává nám dýchat na alkohol akorád se nemusíme zahlašovat a vymejšlí jenom kraviny aby byl užitečnej a naposled udělal koláče ůrazovosti zaměsnanců jak na Nově kdysy Železný.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Podzim 1993 Benešov u Prahy, jako bigoš polní hrabavý, vodou chlazený, větrem ovívaný - pak důstojnická škola ve Vyškově. Posledního půl roku jsem si jako podporučík užíval ve Staré Vsi u Ostravy.
.... ja sa ospravedlnujem , ten Holíšov nieje správne napísaný - má to byť Holýšov ...23 tankový pluk -politruka tam robil človek , ktorý mal brata tam , odkiaľ som.... jo a je tu debata o T 34 .... kto nejazdil na 55 modesta , nevie čo to je riadiť poriadny stroj .... pepa ma naladil na to vojenske myslenie , tak som si spomenul , pametám si aj číslo samopalu , ale nepametám si , kedy sa narodil moj vnúčik ....