Zloději zase řáděj

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ola

Re: Zloději zase řáděj

#31 Nový příspěvek od ola »

FERO 873 píše:
FandaP píše:
PULDrapalik píše:Žadný stopy,co hoří patří do kotle a pak ať si to čte kdo chce :D ,ale je to na pováženou,co tim kdo sleduje
Přesně tak, ať je klid.
:shock: :evil: Ale ked kvám niekto dovezie dioxinové vajicvia z nemecka tak skáčete ako opice ale tym že doma spalujete PET flaše a rôzny domový odpad ktorí je po spáleni sami dioxin a potom si popol z dobrim pocitom na srdci rosypete po zahrade to vám už nevadí že? a potom sa búchate pred susedom do hrude akú krásnu zeleninku ste si dopestovali :smich:
A pritom sa trávite vlestne sami :lebka: :evil:

Ahoj,co to tu melěš,Ty negde čteš,že gdosi pálí petky,Já sem teda přečet a drápalík to určitě aj tak mysľél,aby spálíl ty papíry gde by si moh negdo neco přečísť,nic víc.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

major3011

#32 Nový příspěvek od major3011 »

Dvordy píše:Já myslím, že je nutné mít bezpečnostní dveře http://www.stream.cz/video/546962-bezpe ... e-in-china
+ okná http://www.bezpecneokna.sk/ pozrite to video ako lahko sa daju otviť plastove okná.....

DanHaas

#33 Nový příspěvek od DanHaas »

JO tak to se unas jednou stalo nakej podnikatel ma na konci dědiny takovou malou chatu a jak ji teprve stavěj tak mu ji nekdo vykrad asi v 10:00 ale to nebylo všchno jak tam přijel zpatky asi 10 minut potom co to vybraly tak hned volal policajti ti přijely chvilku chodily a pak nasli kola tak tam chvilu cekaly a ejhle přišly 3 malý cigani do 12 let a policajti je hned vzaly no ale bylo jim moc malo na basu tak je musely pustit škoda asi 15000Kč a nic jim neudelaly ani pokutu a majitel měl po nářadi.A ti cigani si fakt mysli ze mužou všechno jednou asi okolo sedmé hodiny večer nám jeden vlezl na zahradu a asi o 100 metru dal cekaly dva dospely v aute nastesti ho nekdo asi vyrusil tak zdrhl a skocil do auta a byly fuc nic nevzaly ale tatka řikal že jit on do lesa a mit sebou kulovnicu tak jak by vysel ze dveri a vydel ho tak nevaha a střily protoze ma i zbrojak na ochranu majetku takze zase mely stesti parchanti USEKAT JIM RUCE.

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#34 Nový příspěvek od FERO 873 »

ola píše:
FERO 873 píše:
FandaP píše:
PULDrapalik píše:Žadný stopy,co hoří patří do kotle a pak ať si to čte kdo chce :D ,ale je to na pováženou,co tim kdo sleduje
Přesně tak, ať je klid.
:shock: :evil: Ale ked kvám niekto dovezie dioxinové vajicvia z nemecka tak skáčete ako opice ale tym že doma spalujete PET flaše a rôzny domový odpad ktorí je po spáleni sami dioxin a potom si popol z dobrim pocitom na srdci rosypete po zahrade to vám už nevadí že? a potom sa búchate pred susedom do hrude akú krásnu zeleninku ste si dopestovali :smich:
A pritom sa trávite vlestne sami :lebka: :evil:

Ahoj,co to tu melěš,Ty negde čteš,že gdosi pálí petky,Já sem teda přečet a drápalík to určitě aj tak mysľél,aby spálíl ty papíry gde by si moh negdo neco přečísť,nic víc.
Nie ja som nečiťal že niekto hádže PET do pece ale že co hoří patří do kotle a pod týmto ja rozumiem že všetko čo horí patrí do kotla takže nie len papiere :ano: :friends:

ola

#35 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,no mně je to celkem putna,zbytečně ho chytáš za slovo,šak daľéj má napsané "A PAK AŤ SI TO ĆTE KDO CHCE,tagže mysľél písemnictví a né jakési petky,na tých by teho asi moc zajímavého nenačet.

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#36 Nový příspěvek od FERO 873 »

ola píše:Ahoj,no mně je to celkem putna,zbytečně ho chytáš za slovo,šak daľéj má napsané "A PAK AŤ SI TO ĆTE KDO CHCE,tagže mysľél písemnictví a né jakési petky,na tých by teho asi moc zajímavého nenačet.
:smich: :smich: Ako ty vieš čo on myslel :-/ ale vieš čo premňa zamňa si pálte čo len chcete a tvárte sa pritom ekologicky ved to zostane vo vašom dvore nie v mojom :vysmech:

pavel601

#37 Nový příspěvek od pavel601 »

.....ahoj Ola , :) mám jednu otázku : moj syn mi vlani priviezol na chalupu mimo iné aj pet flašu . Na nej bol nalepený papierik s textom : moja slivovica pre tatka ... Teraz otázka : mám to po prečítaní vypiť a spáliť , :) alebo vypiť a odovzdať do sberu , alebo nepiť to a radšej to ponúknúť nejakému kamošovi ? :)

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#38 Nový příspěvek od FERO 873 »

pavel601 píše:.....ahoj Ola , :) mám jednu otázku : moj syn mi vlani priviezol na chalupu mimo iné aj pet flašu . Na nej bol nalepený papierik s textom : moja slivovica pre tatka ... Teraz otázka : mám to po prečítaní vypiť a spáliť , :) alebo vypiť a odovzdať do sberu , alebo nepiť to a radšej to ponúknúť nejakému kamošovi ? :)
Ak mlôžem taj ja by som to vypil :ano: potom papierik odlepil a spálil lebo by to mohol náhodov nejaky zlodej prečítať :D a nakoniec PETKU odovzdal do zberu :ano: :D

arid
Kontaktovat uživatele:

#39 Nový příspěvek od arid »

pavel601 píše:.....ahoj Ola , :) mám jednu otázku : moj syn mi vlani priviezol na chalupu mimo iné aj pet flašu . Na nej bol nalepený papierik s textom : moja slivovica pre tatka ... Teraz otázka : mám to po prečítaní vypiť a spáliť , :) alebo vypiť a odovzdať do sberu , alebo nepiť to a radšej to ponúknúť nejakému kamošovi ? :)
esli nevadí, odpovím. Dé ju do oběhu, tu slivku aji s tó PETkó. PET flaša by měla slóžit jenom na nózovy převežení destilátu. Skladovat se má ve skle. PETky nésó stavěny na vysokoprocentní kořalky, uvolňuje se z nich nejaké neřád, keré mimo zdraví ovlivňuje aji chuťovy vlastnosti. Sklo je sklo.
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

ola

#40 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,hm,no já nic v petkách nekupuju, tagže nic ani nepálím a gdyž náhodů od nejakého jaru atd.,tož mám za chalupů konťase.Ty Pavlě to napřeď přelěj do skla,co s petků Ti tu poradíja iní,já myslím,že to konťas zežere aj s tým psaním a potom si slibovicu v klídku vychutnaj,klidně si možeš dať aj na moje zdraví.

PULDrapalik

#41 Nový příspěvek od PULDrapalik »

No vono lidi taky hořej a je to dokázaný a ještě sem žádnýho kotlem neprohnal :tyty: ,ale staré účtenky a výpisy pálim to ano a jinak odpad třídim a sem rád že nemusim kupovat ty různý s....y co se vozej do krámů-maso,vejce,zeleninu

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#42 Nový příspěvek od FERO 873 »

PULDrapalik píše:No vono lidi taky hořej a je to dokázaný a ještě sem žádnýho kotlem neprohnal :tyty: ,ale staré účtenky a výpisy pálim to ano a jinak odpad třídim a sem rád že nemusim kupovat ty různý s....y co se vozej do krámů-maso,vejce,zeleninu
:D Neboj sa ak ti raz nebude mať kto vykopať 2 m3 zeme aby ťa mali kam uložiť tak sa povezieš do toho kotla a tam :baf: :D

pavel601

#43 Nový příspěvek od pavel601 »

.........tak :friends: sa ukludnite :) ,slivovica bola v tej petke len počas cesty zo záhoria ku nám na chalupu . Potom boli všetci pozvaný na koštovku a je samozrejme už po nej ... :typek: ....ale slivku takto voziť nás naučilo to , ked som rozbil a prisiel o 5 litrov ....už to budú tri roky :( :-/

Páca

#44 Nový příspěvek od Páca »

to nám v létě z pole zmizely 2 balíky slámy. jeden jsme našli na druhým poli v roští a druhej se nenašel. bylo to hned vedle silnice takže to bylo naložený za pár minut a nikdo to ani nemusel vidět. :vztek:
Dusík a blbost jsou ve vesmíru nejrozšířenější.

Viťa1

#45 Nový příspěvek od Viťa1 »

Mě už tolikrát zloděj něco ukradl že jestli tu kurvu chytnu tak za sebe neručím prostě mu ty hnáty zpřerážím seno kulaté balíky se mi taky stratily proč ale píšu neteř dostala na vánoc bigla krásné štěně čistokrevné s pp dnes utekl jako štěně je hravé sestra pro něj hned šla a slyšela jak na něj volá soused tak myslela že ho chce chytit aby neutek jenom že on ji neviděl a místo toho vzal nějakou tyč a snažil se ho přerazit třikrát plnou silou :-/ Při tom je to soused řekl bych v pohodě nikdy nebyl problém kdyby to sestra neviděla a nezakročila tak se pes ztratil a nikdy by nás nenapadlo že to byl on :vztek:
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán

Odpovědět

Zpět na „Putyka“