ZETOR 3011 s čelákem
Moderátor: Lukashil
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
ZETOR 3011 s čelákem
Tohle je naše tøicítka , zatím se za provozu opravuje , mám ji asi rok a doufám že ji letošní zimu už dodìlám.
Naposledy upravil(a) Robert dne ned pro 27, 2009 6:50 pm, celkem upraveno 4 x.
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
Re: tricitka
Cabrio s nakladaèemTlapka píše:ty tam chces davat kabinu? nebo to bude cabrio s nakladacem?
-
Re: tricitka
Robert píše:Cabrio s nakladaèemTlapka píše:ty tam chces davat kabinu? nebo to bude cabrio s nakladacem?
a budes delat kompletni Go napr motoru, prevodovky, spojky laku.atd?
dej tam takovou tu jednoduchou strechu jak vypada jako destnik
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
Všechno šlape tak není dùvod dìlat GO, akorát vymìním olej s tím že sundám vanu a kouknu na spodek a max dám nový tìsnìní pod hlavy a kouknu na vršek nerad bych aby mì to tìsnìní pøekvapilo v sezonì jako letos sežraný vložky pod vstøikama tak jenom preventivnì a zároveò jsem zvìdavej jak vypadají vložky. jinak lak je v plánu
Jsou nìjaké novinky, nebo je vše pøi starém? Jak dopadl vývoj uchycení pøedního nakladaèe?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- bastardtraktor
Rám na bagru snad ok, lopata pìkná, ale širší by byla lepší - tak jako kola - vyèistíš si cestu atd.
ale ramena jsou smìšnì slabá
Dej tam jako ramena silnostìnný jekly 60 x 120 na výšku, spoje a napojení èepù a pøipojení hydrauliky pøeplátovat 8mm plechy, mezi tím pøíèku z roury prùm 100 a pak to hude hrnout i rostlou zeminu.
Takhle z trubek tak leda nakládat otruby ale hrnout jen na rovném podkladu.
ale ramena jsou smìšnì slabá
Dej tam jako ramena silnostìnný jekly 60 x 120 na výšku, spoje a napojení èepù a pøipojení hydrauliky pøeplátovat 8mm plechy, mezi tím pøíèku z roury prùm 100 a pak to hude hrnout i rostlou zeminu.
Takhle z trubek tak leda nakládat otruby ale hrnout jen na rovném podkladu.
ooooooooooooo
Taky se mi to slabé, a to nejsem žádný odborník, prostìj en od pohledu. Možná bych ten rám udìla z profilù s ètvercovým prùøezem. Takovou kopii normálnì sériových výrobkù.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz