Je těžké mít čisté svědomí s traktorem. Vždycky ti nějaká kapka oleje ukapne, se světlama víš jak to je - každou chvilku utřepané vlákno a většina zemědělských strojů není do běžného provozu vhodná.. a pak si stěžuj.. Jinak při těch krádežích.. někteří policajti byli ochotní a slušní (většinou ti starší).. ale zloděje stejně nechytili.sychrovak píše: Nesmíš se nechat odbejt.Já mám dobré i špatné skušennosti s policajtama.Hlavně ty mladí,tři mě buzerovali,když mi nesvítilo světlo,mrňous nrznul v autě a navíc mě zastavili na nepřehledném úseku.Když jsem po 15 min. začal být už neodbytný ať to už ukončí,že mám v autě dítě.,tak přitvrdili.Dokonce mě buzerovali za box s nářadím vedle autosedačky atd.Na celý jejich postup jsem dal stížnost a bylo po pokutě.Nadřízený se mi omluvil.Jsou to taky jen lidi a blbci jsou i u policajtů.Jen se nebát když máš čisté svědomí.
Zloději zase řáděj
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zloději zase řáděj
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Také trochu přispěju.
Nejedná se sice úplně o krádež, na to, že si na mou zahradu udělá někdo jednou, dvakrát do roka výpad a něco se mi ztratí (naposledy auto) jsem si už trochu zvykl. Ale jako úplnou novinku jsem odhalil, že se mi každý den, mezi 17 a 21h ztratí všechny odpadky z popelnice před barákem. Může se to možná zdát, jako banalita, ale po delším přemýšlení jsem narazil na několik detailů, které mě značně znepokojují. Od takových detailů, že někdo zjistí, čím se krmíš, co čteš, jak žiješ. Až po to jaké máš návyky, jaké telefonní číslo a jak často dobíjíš, kde a v jakou dobu parkuješ, nakupuješ, tankuješ, platíš v restauraci, nebo zjišťuješ stav účtu. Teprve teď jsem se začal zabývat, jaké stopy vlastně zanecháváme ve svém odpadu, který svěřujeme pouze zaklaplé popelnici. Tím spíš mě to znepokojuje, že bydlím ve vesnici, kde nebydlí ani 30 lidí. Pocit, že se někdo přehrabuje v odpadcích a může si tak sestavit o komkoliv zajímavý profil mi zrovna nedělá dobře.
Dnes jsem tedy chtěl jít v noci na šoulačku, že dotyčného nachytám, ale propásl jsem to, protože jsem nečekal, že chodí takhle brzy. Nevadí, jelikož jsem člověk tvořivý, tak jsem vymyslel systém, který zítra vyrobím a v pátek nastražím. V pátek v noci, nebo v sobotu ráno podám report, jak to dopadlo.
Nejedná se sice úplně o krádež, na to, že si na mou zahradu udělá někdo jednou, dvakrát do roka výpad a něco se mi ztratí (naposledy auto) jsem si už trochu zvykl. Ale jako úplnou novinku jsem odhalil, že se mi každý den, mezi 17 a 21h ztratí všechny odpadky z popelnice před barákem. Může se to možná zdát, jako banalita, ale po delším přemýšlení jsem narazil na několik detailů, které mě značně znepokojují. Od takových detailů, že někdo zjistí, čím se krmíš, co čteš, jak žiješ. Až po to jaké máš návyky, jaké telefonní číslo a jak často dobíjíš, kde a v jakou dobu parkuješ, nakupuješ, tankuješ, platíš v restauraci, nebo zjišťuješ stav účtu. Teprve teď jsem se začal zabývat, jaké stopy vlastně zanecháváme ve svém odpadu, který svěřujeme pouze zaklaplé popelnici. Tím spíš mě to znepokojuje, že bydlím ve vesnici, kde nebydlí ani 30 lidí. Pocit, že se někdo přehrabuje v odpadcích a může si tak sestavit o komkoliv zajímavý profil mi zrovna nedělá dobře.
Dnes jsem tedy chtěl jít v noci na šoulačku, že dotyčného nachytám, ale propásl jsem to, protože jsem nečekal, že chodí takhle brzy. Nevadí, jelikož jsem člověk tvořivý, tak jsem vymyslel systém, který zítra vyrobím a v pátek nastražím. V pátek v noci, nebo v sobotu ráno podám report, jak to dopadlo.
-
Žadný stopy,co hoří patří do kotle a pak ať si to čte kdo chce ,ale je to na pováženou,co tim kdo sleduje
Taky se připojím. Poslední dobou mně někdo prozvání a když to zvednu tak mlčí.Už mně s tím sere,nevíte jak zjistit komu to číslo patří?Nejsem schizofrenik ale nemám tohle slídění rád.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
jestli máš o2 nebo t-mobile tak myslím, že jde vypátrat historie volání příchozí atd. běž na nějakou takovou pobočku a zděl jim tento problém a oni by ti mohly pomoct nebo také polici
předpokládám, že telefoní číslo je skryté co?
předpokládám, že telefoní číslo je skryté co?
Věrný člen agresorů.com
Ne číslo mám ale nevím jak na to abych ho zjistil.S operátorem jsem pravděpodobně v pondělí skončil Pořád někdo volá a že bych mohl mít levné volání a SMS a já nevím co ještě naslibují.Nejradši jedno číslo volalo v pátek tak kolem 18 hodiny.Tak jsem jim zbyhl kulturu že namísto utrácení peněz za operátora mi to mají zlevnit zrovna a oni že potřebují adresu.Řekl jsem že třeba právě proto mám kredit a oni že teda jestli chci tak udělá poznámku že si nepřeji kontaktovat s takovejma nabídkama
Dílna je dílna
MAD BEAR píše:Ahoj. Také trochu přispěju.
Ahoj,třeba to nebude až tak dramatické,popelář to zapoměl vyvézť a tož sa tam pro to a klid v duši vrátíl večér.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Přesně tak, ať je klid.PULDrapalik píše:Žadný stopy,co hoří patří do kotle a pak ať si to čte kdo chce ,ale je to na pováženou,co tim kdo sleduje
Moje stroje:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 21&t=12201
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=14183
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=12350
a jiné k najítí zde na fóru....
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 21&t=12201
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=14183
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=12350
a jiné k najítí zde na fóru....
staník píše:Taky se připojím. Poslední dobou mně někdo prozvání a když to zvednu tak mlčí.Už mně s tím sere,nevíte jak zjistit komu to číslo patří?Nejsem schizofrenik ale nemám tohle slídění rád.
kamarata na policii nemas ????
segru takto niekto prezvanal a to jej cislo ma len par ludi ,tak som siel za kamaratom a ten zistil kto to je .Raz v noci ked mal sluzbu tak zavolal tomu neznamemu / bol zenaty a 130 km od nas / chytila to jeho manzelka a odvtedy nezavolal .Takze niekedy staci zistit a postrasit .
Taky bych to asi tak měl zkusit.Ono možná jednou budem přemejšlet co napsat a jakou fotku na net dát mnohem víc jak teď.Časy se mění a darebáků je čím dál víc.Když to vezmeš tak jakej problém je odpovědět na inzerát a získat tak něčí adresu?
Dílna je dílna
-
- Kontaktovat uživatele:
To abych se začal bát, stroje za traktor máme na novostavbě kde nejní žádný plot nic akorát přístupová cesta, už jednou nám tma obrali traktor asi se budu muset přestěhovat když to tu takhle čtu
-
- Kontaktovat uživatele:
Přistěhoval jsem se na vesnici před 15ti lety. Nebyl problém nechat před barákem zaparkované auto s klíčema v zapalování i přez noc. Nikde se nezamykalo, vrata na zahradu jsem dával teprve vloni, když klukům z hřiště přeletěl míč, tak si jen prošli dírou. Dnes všechno zamykám i během dne. Za posledních 5 let mi ukradli dvakrát osobák a jednou služební dodávku, několikrát vybrali zahradu, párkrát se mi ztratily nějaký kola a rádia. Poslední třešnička byl pokus o odcizení Golfa, při kterém jsem zloděje vyrušil, ihned dojel jiným autem, střetl se s nimi, i přez početní převahu(3kusy) a celkem slušnou výzbroj, za kterou by se nemusel stydět žádný profi bojovník, jsem jim řádně naklepal. Nakonec mě při potyčce porazili jejich autem a ujeli.
Dnes, po více jak třech měsících mám z jednání policie dojem, že já jsem ten hlavní podezřelý. A že jsem jim vlastně ublížil. Pravděpodobně budu mít co dělat, abych se uhájil.
Problém toho všeho ale je, že jsem pokaždé lépe a lépe na podobnou situaci připraven a mám obavy, že by to mohlo jednou špatně dopadnout. Nechtěl bych jít do kriminálu za to, že jsem našel ve vlastním autě nějakou upocenou smažku, nebo utiskovaného Indoevropana.
Řešení se nabízí několik,ale už je nechci lovit, chci jejich rozhodnutí měnit už ve chvíli, kdy jedou kolem v Žigulíku a vytipovávají svůj cíl. Proto mě i chybějící odpadky v popelnici nenechávají být v klidu.
Dnes, po více jak třech měsících mám z jednání policie dojem, že já jsem ten hlavní podezřelý. A že jsem jim vlastně ublížil. Pravděpodobně budu mít co dělat, abych se uhájil.
Problém toho všeho ale je, že jsem pokaždé lépe a lépe na podobnou situaci připraven a mám obavy, že by to mohlo jednou špatně dopadnout. Nechtěl bych jít do kriminálu za to, že jsem našel ve vlastním autě nějakou upocenou smažku, nebo utiskovaného Indoevropana.
Řešení se nabízí několik,ale už je nechci lovit, chci jejich rozhodnutí měnit už ve chvíli, kdy jedou kolem v Žigulíku a vytipovávají svůj cíl. Proto mě i chybějící odpadky v popelnici nenechávají být v klidu.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ale ked kvám niekto dovezie dioxinové vajicvia z nemecka tak skáčete ako opice ale tym že doma spalujete PET flaše a rôzny domový odpad ktorí je po spáleni sami dioxin a potom si popol z dobrim pocitom na srdci rosypete po zahrade to vám už nevadí že? a potom sa búchate pred susedom do hrude akú krásnu zeleninku ste si dopestovaliFandaP píše:Přesně tak, ať je klid.PULDrapalik píše:Žadný stopy,co hoří patří do kotle a pak ať si to čte kdo chce ,ale je to na pováženou,co tim kdo sleduje
A pritom sa trávite vlestne sami
Já myslím, že je nutné mít bezpečnostní dveře http://www.stream.cz/video/546962-bezpe ... e-in-china
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III