Zetor super 50 od Přemy
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor super 50
Pánové
Omlouvám se, že píši zrovna mimo téma, ale potřeboval bych poradit.Chci si objednat nějakou literaturu ohledně Zetor Super 50 a to za účelem oprav.Co je lepší- Katalog náhradních dílů nebo dílenská příručka?Hlavně se mi jedná o to, aby tam byly uvedeny objednací čísla, podle kterých budu moci nakupovat ND.Díky za rady.
Omlouvám se, že píši zrovna mimo téma, ale potřeboval bych poradit.Chci si objednat nějakou literaturu ohledně Zetor Super 50 a to za účelem oprav.Co je lepší- Katalog náhradních dílů nebo dílenská příručka?Hlavně se mi jedná o to, aby tam byly uvedeny objednací čísla, podle kterých budu moci nakupovat ND.Díky za rady.
tak to potom katalog ND sak tu je dade na stiahnutie aj prirucka tak si stiahni ak mas moznost a uvidis presne co ti bude viac vyhovovat ale ja osobne uprednostnujem katalog je to tam pekne rozkreslene a popisane potom neni sanca pomylit saAnryZ píše:Pánové
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
Ahoj.Rozhodně katalog ND.Jednak sou tam katalogové čísla a hlavně je tam vše rozkresleno,takže výš jak co poskládat.AnryZ píše:Pánové
Přemo píše:Diky aleku,kurna vzdycky me to potesi jak nekdo pochavali,ale tvuj je taki pekny,,...atak to muzes doma udelat ne?brzdy,spojku hlavy?ja mel na supru hlavy uz tolikrat dole ze bych to mozna aj poslepu rozebral a slozil ...ze zacatku furt cosi tak nampntovat dolu,a dokola,to uz sem tam radsi ani pak nedaval nove tesneni,ale ted tam mam oplechovane nakolik ti maze suprak?alek píše:Přemo moc pěkně jsis pohrál za Supříkem je moc pěknej,ja budu Supříka odváže na opravu zatím jen brzdy ,nová spojka, přetěsnit hlavy a seřídit,ale GO motoru o tom taky přemýšlím jen na to našetřít,ja ho asi pošlu do Meziříčí zatím jsem slyšel jen chvalu tak asi tam.Měj se ať jezdí pro radost
Jojo Suprak mě maže na 4 když je studený a na 0,5 teplý tak jak asi všem bez GO.Ja toho Supra vezu na Učňovské pracovíště tam jej spravy pod dozorem a dam jen díly.Jinak ten blok z těch Žalkovic se hodil ja jsem bral od pána čerpadlo a 4-hlavy ,ojnici aj otom bloku jsem uvažoval ale nakonec jsem na to prd.
aha tak to jsi mi ty vyfoukl to cerpadlo ne sranda ja mel doma uz jine jj bral sem ten zbytek co mel,a co jsi rikal na tu 35?blok mam doma no hezky ulozeny kdyby neco,i shlavama ty sem si uz zgeneralkoval,netesnili a zasrane byli jak... vikama atd,co mel sem bral,,,.alek píše:Přemo píše:Diky aleku,kurna vzdycky me to potesi jak nekdo pochavali,ale tvuj je taki pekny,,...atak to muzes doma udelat ne?brzdy,spojku hlavy?ja mel na supru hlavy uz tolikrat dole ze bych to mozna aj poslepu rozebral a slozil ...ze zacatku furt cosi tak nampntovat dolu,a dokola,to uz sem tam radsi ani pak nedaval nove tesneni,ale ted tam mam oplechovane nakolik ti maze suprak?alek píše:Přemo moc pěkně jsis pohrál za Supříkem je moc pěknej,ja budu Supříka odváže na opravu zatím jen brzdy ,nová spojka, přetěsnit hlavy a seřídit,ale GO motoru o tom taky přemýšlím jen na to našetřít,ja ho asi pošlu do Meziříčí zatím jsem slyšel jen chvalu tak asi tam.Měj se ať jezdí pro radost
Jojo Suprak mě maže na 4 když je studený a na 0,5 teplý tak jak asi všem bez GO.Ja toho Supra vezu na Učňovské pracovíště tam jej spravy pod dozorem a dam jen díly.Jinak ten blok z těch Žalkovic se hodil ja jsem bral od pána čerpadlo a 4-hlavy ,ojnici aj otom bloku jsem uvažoval ale nakonec jsem na to prd.
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Ja měl možnost vyběru hlav tak jsem vzal ty hečí promiň ,ale neříkals že to bereš 35 pěkna ja bych jí naklonoval stím mim Suprem a zbytek pryč myslím tim motor muj jeho zadek ať víc kvaltu no aj dekle by byly.Přemo píše:aha tak to jsi mi ty vyfoukl to cerpadlo ne sranda ja mel doma uz jine jj bral sem ten zbytek co mel,a co jsi rikal na tu 35?blok mam doma no hezky ulozeny kdyby neco,i shlavama ty sem si uz zgeneralkoval,netesnili a zasrane byli jak... vikama atd,co mel sem bral,,,.alek píše:Přemo píše:Diky aleku,kurna vzdycky me to potesi jak nekdo pochavali,ale tvuj je taki pekny,,...atak to muzes doma udelat ne?brzdy,spojku hlavy?ja mel na supru hlavy uz tolikrat dole ze bych to mozna aj poslepu rozebral a slozil ...ze zacatku furt cosi tak nampntovat dolu,a dokola,to uz sem tam radsi ani pak nedaval nove tesneni,ale ted tam mam oplechovane nakolik ti maze suprak?alek píše:Přemo moc pěkně jsis pohrál za Supříkem je moc pěknej,ja budu Supříka odváže na opravu zatím jen brzdy ,nová spojka, přetěsnit hlavy a seřídit,ale GO motoru o tom taky přemýšlím jen na to našetřít,ja ho asi pošlu do Meziříčí zatím jsem slyšel jen chvalu tak asi tam.Měj se ať jezdí pro radost
Noty hlavy cosi mi nechal,nebyli zrovna pekne,skusil sem tesnost ani na jedne hlave ani jeden ventil netesnil muselo dymit jak cyp kdo to mel,,a vyfuk bylo zasrane od sazi,jak by spaloval uhli ,ale sou doma tose pocita,krestansky sme se podelili:)no pekna jo ale nevim jestli ji mel nastartovanou utebe,motor sel nejak ztezka regulator na cerp.spatny:(a ve vyfuku mu to hazelo bud naftu nebo olej nevim,ale trochu ten motor a pohoda,no sice ma 5 rychlosti,ale redukovana by chybela v pripae orby ale jinak to pry jede jak drak ty 5 rychlost.skrine,ted sem si vzpomel ze to mel vlastne nejake vytunene,bo mel aji redukovane, asi tuningalek píše:Ja měl možnost vyběru hlav tak jsem vzal ty hečí promiň ,ale neříkals že to bereš 35 pěkna ja bych jí naklonoval stím mim Suprem a zbytek pryč myslím tim motor muj jeho zadek ať víc kvaltu no aj dekle by byly.Přemo píše:aha tak to jsi mi ty vyfoukl to cerpadlo ne sranda ja mel doma uz jine jj bral sem ten zbytek co mel,a co jsi rikal na tu 35?blok mam doma no hezky ulozeny kdyby neco,i shlavama ty sem si uz zgeneralkoval,netesnili a zasrane byli jak... vikama atd,co mel sem bral,,,.alek píše:Přemo píše:Diky aleku,kurna vzdycky me to potesi jak nekdo pochavali,ale tvuj je taki pekny,,...atak to muzes doma udelat ne?brzdy,spojku hlavy?ja mel na supru hlavy uz tolikrat dole ze bych to mozna aj poslepu rozebral a slozil ...ze zacatku furt cosi tak nampntovat dolu,a dokola,to uz sem tam radsi ani pak nedaval nove tesneni,ale ted tam mam oplechovane nakolik ti maze suprak?alek píše:Přemo moc pěkně jsis pohrál za Supříkem je moc pěknej,ja budu Supříka odváže na opravu zatím jen brzdy ,nová spojka, přetěsnit hlavy a seřídit,ale GO motoru o tom taky přemýšlím jen na to našetřít,ja ho asi pošlu do Meziříčí zatím jsem slyšel jen chvalu tak asi tam.Měj se ať jezdí pro radost
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tuning nee na 5-kval se da hodit redukční skřín a hotovo.Přemo píše:Noty hlavy cosi mi nechal,nebyli zrovna pekne,skusil sem tesnost ani na jedne hlave ani jeden ventil netesnil muselo dymit jak cyp kdo to mel,,a vyfuk bylo zasrane od sazi,jak by spaloval uhli ,ale sou doma tose pocita,krestansky sme se podelili:)no pekna jo ale nevim jestli ji mel nastartovanou utebe,motor sel nejak ztezka regulator na cerp.spatny:(a ve vyfuku mu to hazelo bud naftu nebo olej nevim,ale trochu ten motor a pohoda,no sice ma 5 rychlosti,ale redukovana by chybela v pripae orby ale jinak to pry jede jak drak ty 5 rychlost.skrine,ted sem si vzpomel ze to mel vlastne nejake vytunene,bo mel aji redukovane, asi tuningalek píše:Ja měl možnost vyběru hlav tak jsem vzal ty hečí promiň ,ale neříkals že to bereš 35 pěkna ja bych jí naklonoval stím mim Suprem a zbytek pryč myslím tim motor muj jeho zadek ať víc kvaltu no aj dekle by byly.Přemo píše:aha tak to jsi mi ty vyfoukl to cerpadlo ne sranda ja mel doma uz jine jj bral sem ten zbytek co mel,a co jsi rikal na tu 35?blok mam doma no hezky ulozeny kdyby neco,i shlavama ty sem si uz zgeneralkoval,netesnili a zasrane byli jak... vikama atd,co mel sem bral,,,.alek píše:Přemo píše:Diky aleku,kurna vzdycky me to potesi jak nekdo pochavali,ale tvuj je taki pekny,,...atak to muzes doma udelat ne?brzdy,spojku hlavy?ja mel na supru hlavy uz tolikrat dole ze bych to mozna aj poslepu rozebral a slozil ...ze zacatku furt cosi tak nampntovat dolu,a dokola,to uz sem tam radsi ani pak nedaval nove tesneni,ale ted tam mam oplechovane nakolik ti maze suprak?alek píše:Přemo moc pěkně jsis pohrál za Supříkem je moc pěknej,ja budu Supříka odváže na opravu zatím jen brzdy ,nová spojka, přetěsnit hlavy a seřídit,ale GO motoru o tom taky přemýšlím jen na to našetřít,ja ho asi pošlu do Meziříčí zatím jsem slyšel jen chvalu tak asi tam.Měj se ať jezdí pro radost
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
To by mě dost zajímalo jak??? Jak se bude ta redukce řadit když na pětikvaltu jsou jen tři zasouvací tyčky...alek píše:Tuning nee na 5-kval se da hodit redukční skřín a hotovo.
Byla nějaká malá serie Suprů kde bylo 5 rychlostí a redukce ale myslím, že redukce nešla řadit na všechny rychlosti nebo něco takového..
Na Bazoši byl inzerat a prodával věci ze třech Suprů a tak jsme se pustily do řeči ,a říkal že na papírech měl 50 a několikrát se mu stalo to že urval hřídel když podřezoval ze 4-3 s vlečkou a nasral se ve stodole stály 5-kvalty a tak na ně vrazil redukční skřín a že teď je to paráda oře vekým pluhem3-jakem na redukovanou 4 a nejde zadusit,určitě by to byla paráda vyplnit tu mezeru mezi 4-3kvaltem.píšu jak jsem slyšel.mareko píše:Myslím že 35 je s 5 kvaltama a bez redukce
tak pridavam zase nejake foto,sundal sem nadrz bylo treba ji poradne vycistit,vevnitr pekny humus ,a hned ji trochu natrel at ma nejakou ochranu a neco s Zetor super 50 sound systemu:)kazdy se smeje rika kurna to nemuze jit slyset,pod plnym plynem,a jak pustim kazdy meni nazor:)de slyset pak ani nevim jestli de motor kdyby se vsecko tak netrepalo jak to trka,nekdy hodim video,
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám rádio když pustim v kppcu když motor táhne to bych ohluchl motor neslišim ale muzik usliší asi na kilometr:D
toz hod tvuj sound systembigles píše:Taky mám rádio když pustim v kppcu když motor táhne to bych ohluchl motor neslišim ale muzik usliší asi na kilometr:D
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok vse bude jen jak si vzpomenu vyfotim vrazim to semPřemo píše:toz hod tvuj sound systembigles píše:Taky mám rádio když pustim v kppcu když motor táhne to bych ohluchl motor neslišim ale muzik usliší asi na kilometr:D