Wykyho štěpkovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Štěpkovač
Máš to moc pěkně udělané, mám něco podobného v plánu. Už mám ve výrobě ozubené kola a válce. Dám tam nějaký benzinový motor. Tak by mně zajímalo jaké máš otáčky nožové hlavy a převodové poměry. Na tom mojím počítam, že by měly nože 100 ot/min a motor tak kolem 3000 ot/min.
Ja mam otacky na hlave tak akorat. Pocital jsem to a vychazi to na cca 110 ot/min. Je to docela fofr, nestiham to krmit.
- oscar
ahoj nemáš video k tomu už celkovému hotovému štěpkovači? a drtí to i malé halůzky? Jinak velice pěkná práce
Video nemám, jen to bez těch krytů. Teďneštěpkuji, v lese jsou všechny větve pod sněhem a odhrabávat nechodím.
-
DEJ LEPSI FOTO DETAILU NOZU
TED NEMUZU, NEMAM STEPKOVAC U SEBE. MOZNA O VIKENDU. Nesnasim rozkazovaci zpusob.
Wyky můžeš mi říct co tam máš za motor.Jaký je výrobce a jaký má výkon.Díky.
Re: Wykyho štěpkovač
Motor Kama, 6,5hp. www.kama.beril.cz
Můžete prosím více upřesnit ten motor , typ, palivo,jakou má cca spotřebu na hodinu štěpkování a kolik pytlů se udělá. děkuji
Kama KG200 (jinej na tech strankach s vykonem 6hp neni, ne??), spotreba je cca 80 pytlu na jednu a kousek nadrze.
Ahoj!
Kolik zubů má řetězové kolo ??
Zdravím vás.
Kolik zubů má řetězové kolo ??
Zdravím vás.
- malotraktorpetr
ahoj kolik te to stalo od bibose .pokud muzes rict tajemstvi muzes to napsat i do sz jinak moc pekne jednoducha vec.