POZOR NA PODVODNIKA!!!
Re: POZOR NA PODVODNIKA!!!
To je jiná věc Oline. Aukro blokuje účet, protože Tě podezírají z nepravosti. Ale kdyby sis nechal peníze za něco, co jsi neodeslal, celkem nic dalšího se nestane. Celé to bude na kupujícím, aby dokazoval, že peníze poslal a Ty sis je nechal. Když získáš rozumné hodnocení, dalo by se pro pár desítek tisíc obětovat, ne? To, že Ti zablokovali účet je sice nepříjemné, ale není to trest, který by měl nějaký větší dopad. Ebay je mezinárodní portál a co se děje v Evropě americké akcionáře moc netrápí. Ta pila byla z Francie a potížistou byl Čech. Zboží jsem dostal a že si myslím, že je kradené? To nikoho nezajímalo. Nezajímalo to ani policajty, ještě by museli sehnat někoho, kdo umí francouzsky. Nezajímalo to ani tuzemské zastoupení Hilti, přestože tato firma vede databázi kradených strojů. Prostě jsem je otravoval.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Re: POZOR NA PODVODNIKA???!!!
Ano souhlasím se všemi,že velká chyba je na mé straně a že největší trdlo jsem já! tv kde o něm byla reportáž,jsem neviděl,chodím do noci do práce.ve vyhledávači ani zmínka o podvodném inzerátu! přitom na bazoši je přímo -nahlásit podvodný inzerát!on by to někdo musel odklikonout že?!a nereagují li,co třeba zkusit to znovu? mimochodem ta mpl pošta je tedy také podvod?!proč fungují?jak možné,že se může vydávat za člena kfor a nikdo nic neudělá?! Atd..........
Budu dělat na tom,aby se v cz napálilo co nejméně lidí a o svém konání vás budu informovat,protože ať si kdo chce co chce říká,vždy je možné udělat víc!
Budu dělat na tom,aby se v cz napálilo co nejméně lidí a o svém konání vás budu informovat,protože ať si kdo chce co chce říká,vždy je možné udělat víc!
možná by to stálo za to dát to sem.http://podvodnici.phorum.cz/viewforum.php?f=2
Jen informujte pane Molavec. Ono je to tak, že inzertní servery na takové upozorňování zvysoka kašlou, viz třeba tento inzerát:
http://inzerat.i-bazar.cz/1821068-proc- ... -zlodejum/
http://inzerat.i-bazar.cz/1821068-proc- ... -zlodejum/
chtělo by to znova do TV, do Občanského joudy, nebo Na vlastní bulvy (už nevím co hraje) . Taky jsem mluvil s PČR, protože chtěli nějaké info po mě. Pro další informace se už neozvali, tak nevím co si o tom myslet. asi jsou na to krátcí.
Jsou na to líní. Člověk podá trestní oznámení a po měsících ticha je výsledkem většinou, že podezření se nepodařilo prokázat. Co všechno pro potřeby dokazování kdo udělal mě asi nemusí zajímat, takže takové maličkosti vysvětlení neobsahuje. Případ se odloží a tím je to vyřešené Taky je vám divné, že zatímco peníze se k podvodníkovi bez problémů dostanou policie už ne?
Zdravim všechny podvedene dalši podvodnik si řika miroslav nemeth z bratislavy zabyva se hlavne lesni technikou je velice komunikativni ochotny pošle foto přijede sepiše předkupni smlouvu vybere zalohu a zmizi ze světa tak pozor udajne dovazi vyřazenou techniku z ukrajiny
Mimochodem já neposílal prachy prodejci,ale poště!to,že podvodník,provozuje stránky,kam ukradl logo maďarské pošty ,jsem se dozvědel až po 3rozhovoru s ambasádou.ty stránky jsou pořád funkční!!!!!!
Zítra,ač nerad,nahlásím svůj případ na PČR a budu naléhat na sdělení zjištěných informací,od doby,kdy první napálený podal informace o šejdíři!
mm
Zítra,ač nerad,nahlásím svůj případ na PČR a budu naléhat na sdělení zjištěných informací,od doby,kdy první napálený podal informace o šejdíři!
mm
Jak poště? Ty peníze šly nějakým bankovním převodem nebo službou typu Western Union? Rád se nechám poučit o "moderních podvodnických metodách"
Komunikovala se mnou MPL posta .Stránky jsou podvod,logo je kradené.momentálně jsem je nenalezl,ale v googlu na 4místě POCZTA.POLSKA jsou oni!měl jsem sledovací číslo zásilky,příjemce,účet . Nikdy bych neposlal kesh někomu bez viděného zboží,avšak že pošta s hotovostí na účtě,čekající s odesláním prodejci,až po převzetí zásilky a 3denní zkušební lhůtě stroje,je podvod,mě opravdu nedocvaklo!přijdu mu na kloub a snad něčemu napomohu.
ahoi
ahoi
No, neškodí dávat odkazy. "v googlu na 4místě POCZTA.POLSKA jsou oni!" je dost nepřesná informace, vzhledem k tomu, že nepíšeš na co se googlu ptát a pořadí nalezených stránek na stejný dotaz se může změnit. Takže účet měl patřit MPL poště, ale nepatřil. Tak jako tak jej musel někdo založit a někdo pak musel ty peníze někam přesunout. A to musí nechat spoustu stop. Ten účet byl u maďarské banky? Jsem zvědav, jak to dopadne...
http://www.fraudpedia.org/shipping-sche ... /mpl-posta
http://www.fraudpedia.org/shipping-sche ... /mpl-posta
sorry,s internetem moc neumim.prostě jsem vygooglil mpl posta.
účet byl madarský.zkouším ho vystopovat.ty originál stránky cos připojil jsou skoro identické s podvodníkem,jen v kolonce kontakt je pouze formulář.
jo a smetano,jestli-že jsi udělal vše a ještě víc než je ve tvých silách ,tak si zatukej na čelíčko sám,protože od tebe na netu je tak max velký kuloví,k tomuto případu.beztak.kromě fora našetraktory,na které stejně kouká jen par procent všech zájemců o stroje,takže víte-li všichni o tomhle podvodu a myslíte,že sem stačí napsat pár vět,tak nestačí!
informujme důkladněji a nebo na to serme,jsou-li lidi naivní,ať platí.!?
informujme důkladněji a nebo na to serme,jsou-li lidi naivní,ať platí.!?
a co předpokládáš že budeme dělat, necháme si udělat televizní reklamu? vždyť o podvodnících se mluví všude, internet, televize, rádio, dokonce si o tom povídají i v základní škole. myslím , že vetší problém než podvodníci je finanční negramotnost většiny národa a to pak lichva podvody nevýhodné úvěry a pojistky jen vzkvétají chavi a spol. reagovali okamžitě po zveřejnění informace a k této informaci se dostalo řekněme 5000 reg. členů + náhodní uživatelé . je to málo ?