VANOCE
- Zdenál
- Kontaktovat uživatele:
Pravopis se tu už øešil, jestli tì to pobuøuje, ber to tak, že si nìkdo roky pojmenoval a tomu r. 2008 øíká Nový rok, roku 2007 - Starý rok, roku 2006 - Ještì starší rok, roku 2005 - øíká O rok starší, než Ještì starší rok a roku 2004 øíká tøeba Silvestr.Zetor 15 píše:Trošku Vám to zde pokazím, jen pro úplnost: Pokud píšeme pøání ..... do nového roku......, pište s malým n, protože "Nový rok" je pouze 1.ledna!!! Tak se nezlobte, ale pøeci si nebudeme pøát pouze pro jeden den v roce
Jinak máš pravdu a díky za info., Nový rok je 1.ledna.
http://www.zdenal.websnadno.cz/
Vždycky si říkám, že zítra bude líp. Ale pak se probudím a zase je dnes.
- Zdenál
- Kontaktovat uživatele:
Já vùbec nezlobil a možná dostanu novou baterii do Citrónka, heè.
http://www.zdenal.websnadno.cz/
- olin
Takhle ke mì chodil vždycky ježíšek. Jó každýmu dle zásluh...
Ale vidìt takle Santu, tak bych ho sestøelil, protože ten parchant sežral ježíška kterýho jsem mìl vždycky moc rád!!! Já prostì Santu nenávidím zrovna tak jako amíky a cikány!!!!
Omlouvám se za OT a znovu pøeju všem jen to nej, pohodu, klid, žádnej stres a žádný hádky pro letošní svátky!!!
Ale vidìt takle Santu, tak bych ho sestøelil, protože ten parchant sežral ježíška kterýho jsem mìl vždycky moc rád!!! Já prostì Santu nenávidím zrovna tak jako amíky a cikány!!!!
Omlouvám se za OT a znovu pøeju všem jen to nej, pohodu, klid, žádnej stres a žádný hádky pro letošní svátky!!!
- Karel
- Kontaktovat uživatele:
Taky se pøidávám s pøáním krásného a klidného prožití vánoc.
PS: zdá se to jenom mì nebo aj vám že je to pokaždé to same. na štìdrý veèer popelka na prvni hod prety women, dobry vojak švejk a tak. Když už nìkterefilmy vidim po 30te tak si øikam co ja o tìch vanocich budu dìlat misto hledìni na bednu
PS: zdá se to jenom mì nebo aj vám že je to pokaždé to same. na štìdrý veèer popelka na prvni hod prety women, dobry vojak švejk a tak. Když už nìkterefilmy vidim po 30te tak si øikam co ja o tìch vanocich budu dìlat misto hledìni na bednu
- bastardtraktor
Pøišel mi mail od mé pøítelkynì-
Tak co bys nám poradil. máme problém Dìti koupily strom. Dole je to kláda skoro 20 cm v prùmìru. Pán co prodává stromky jim trochu odøezal než se mu rozpadla pila. Velký stojan jsem nesehnala. Monika
Ale holky ho prý už s bratránkem nìjak zasadili do stojánku - jsem teda zvedavej. Holky / dcerky/ mi øekly , že máma pøehání, že stromek má dole jen 12 cm a byl ùplnì jinej než ostatní stromky, tak ho koupili
- jedu tam až zíra a strávím s nimi Vánoce, tak jsem zvìdav co mì èeká za stromeèek.
Tak co bys nám poradil. máme problém Dìti koupily strom. Dole je to kláda skoro 20 cm v prùmìru. Pán co prodává stromky jim trochu odøezal než se mu rozpadla pila. Velký stojan jsem nesehnala. Monika
Ale holky ho prý už s bratránkem nìjak zasadili do stojánku - jsem teda zvedavej. Holky / dcerky/ mi øekly , že máma pøehání, že stromek má dole jen 12 cm a byl ùplnì jinej než ostatní stromky, tak ho koupili
- jedu tam až zíra a strávím s nimi Vánoce, tak jsem zvìdav co mì èeká za stromeèek.
ooooooooooooo
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele:
- Chudej farmar
- bastardtraktor
Takže milánkové
Šastné , veselé a krásné Vánoce
http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html
pøeje Bastardtraktor
Šastné , veselé a krásné Vánoce
http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html
pøeje Bastardtraktor