Pepův traktor
Re: Pepův traktor
jak mám upevnit tu mrizku na hvizdaní.. a jinak Rendy takový človek se zapalem do prace.....to se opravdu často nevydí
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
Udělat jí velikostně tak aby tam šla naklepnout a držela?Make.17 píše:jak mám upevnit tu mrizku na hvizdaní.. a jinak Rendy takový človek se zapalem do prace.....to se opravdu často nevydí
Ahoj chlapi nevím jak to děláte,ale mě to nepíská.Mám plech širokej 5mm,20cm dhloudej ostry hrany a nic.Záleží na tom jak se to do toho výfuku dá???Díky za postřehy.
Rendy9999 píše:chce to šířku min 3mm a ty díry když přeprášíš flexou aby mely ostre hrany tak to musí hvízdat, jinak na výkonu to fakt nepřidá
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
ono tež zaleží na pruměru vyfuku,jak už je velky tak tam neni ten tlak dost silnyJurin píše:Ahoj chlapi nevím jak to děláte,ale mě to nepíská.Mám plech širokej 5mm,20cm dhloudej ostry hrany a nic.Záleží na tom jak se to do toho výfuku dá???Díky za postřehy.Rendy9999 píše:chce to šířku min 3mm a ty díry když přeprášíš flexou aby mely ostre hrany tak to musí hvízdat, jinak na výkonu to fakt nepřidá
Aha to bude asi tím,mám ten průměr hodně velký
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!
Ahoj Pepo,mohl bys napsat jaký máš převodový poměr na té nové převodovce? (1st)Rendy9999 píše:čus spojka ze zetora je již přesoustružena na přítlačák 280 z turba avie lamela tež zakoupena a vše už je osazeno i s komplet výbrusem na motoru ,převodovka byla dobrá ale vyměnil jsem ji za novější model v hliníkovem obalu s pomalejší jedničkou ,do dnes jsem netušil že i v 5ti kvaltech dělala pragovka rozdíly prostě už je přehozená na přídavce ted už jen aby přestalo konečně pršet bo všecko dělam pod širakem ,fotky dal Renda na stranky .TunerTDI píše:To sem nečěkal že na Fénixovy odešlo tolik věcííí . Ale jak tě znám co nevidět bude jak nový to pak bude jiné
Co jsem viděl už asi tři hliníkáče,tak měly jedničku poměr 5,4 .Asi bude víc typů podle diferáků.
Taky bys mohl popsat,jak se dá namatlat áviácký přítlačák do zetoráckého košíku.(soustružení,vyvažování?)
Foto by nebylo?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .
Tak to je super vychytávka ještě pomalejší jednička jak na V3s.Rendy9999 píše:zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .
Tos měl štěstí a sehnal typ 5P20M. Kam ty na ty skvosty chodíš.Teď o víkendu jsem koukal
na další dvě a zas 5,4
Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
bracha ma aviu turbo na dvacitkach kolach a tam ma tu samu hlinikovu přev. r.v. 1986Daddy píše:Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky
A nebo skusit brnknout do nějaký speciálky ,jako je třeba tahle: http://www.prag-info.cz/firma/sipos/Daddy píše:Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky
a optat se,jestli by nešli přehodit (vyměnit) kolečka.Obaly by měly bejt stejný 5p20.
Zdar mam doma 5q20.18 poradte co to je za typ?
¨
¨
A aky prevod ma spiatocka?Rendy9999 píše:zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .
nazdar pepo uz ci niekedy urval klb na prednej poloosi?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
bohužel ano i očesat kolo v reduktoru na předu to menší , to je hned