taky to jednou udělám ale zatim nemám čerpadlo,ovládání,pístnici,nic. Od Března mám nastoupit k JZD do dílny tak snad tam něco pošetřimMilhauss píše:Zdarec
A proč nedoděláš hydrauliku???? Nebylo by to lepší???Jinak parádní stroj i radlice
Zetor250
Re: zetor250
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
zatim nijak,na těch fotkách jsou jenom tak opřený, ale budu to řešit vymezovacíma podložkamaSvist píše:Jaks napasoval ty zadní disky na nápravu z Favorita?
tak jsem předělal tu radlici konečně,ještě mi chybi břit,teď to vypadá že už by to mohlo makat,ale jako na potvoru u nás nejni žadnej sních
-
pěknej stroj, taky čekám na sníh. techniku mám připravenou a nic.maximus84 píše:tak jsem předělal tu radlici konečně,ještě mi chybi břit,teď to vypadá že už by to mohlo makat,ale jako na potvoru u nás nejni žadnej sních
Udělal jsem dobijení.Přidal jsem alternátor.
Taková rychlokvaška,byl jenom takovej pokus a ono to funguje
Taková rychlokvaška,byl jenom takovej pokus a ono to funguje
Re: Zetor250
moc hezkej traktůrek něco podobnýho bych chtěl udělat z mýho kamila
konečně napadl sních a já jsem moch vyzkoušet radlici Zkouška dopadla na 120%
u vás nepadlo tolik sněhu?? to u nás naštěstí jen poprašek a nic..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
to víš šumavacaja008 píše:u vás nepadlo tolik sněhu?? to u nás naštěstí jen poprašek a nic..
maximus84 píše:konečně napadl sních a já jsem moch vyzkoušet radlici Zkouška dopadla na 120%
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Máš to krásně vyšperkovaný!
A taky zůstávám v němém úžasu nad mnohými konstrukčními nápady účastníků tohoto fora.
Přeju Ti hodně pracovního elánu a dobrých nápadů.
A taky zůstávám v němém úžasu nad mnohými konstrukčními nápady účastníků tohoto fora.
Přeju Ti hodně pracovního elánu a dobrých nápadů.
tenhle víkend začnu stavět novej traktor,konečně budu mít čas a přejdu od víkresů ke stavbě
mno tak todoufám že nás budeš informovat... a proč prodáváš ten motor z muliny ten se ti nehodí??maximus84 píše:tenhle víkend začnu stavět novej traktor,konečně budu mít čas a přejdu od víkresů ke stavbě
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
sa mi to páči čím dalej,tím viacej pomaly začínam slintat ale by ma zaujímalo,čo na to hovorí ten motor ! ? ..a potom tá nová evolucia ovládania tej radlice ale jednoznačne musím povedať,že je to vysoce OK ! a čo ešte chystáš , ako prekvapko ?
caja008"
je to pěknej motůrek,je kopletní i s převodovkou s vývodem na hydrauliku ale chci stavět traktor o třídu věčí a tak si myslim že na to bude mít malej výkon,informovat určitě budu už jsem na to založil i nový fórum
pavel601
děkuji za pochvalu,motor to zvláda v pohodě jsem to dost z převodoval že maximální rychlost je jenom 20 a to ovládání tý radlice je až třetí sistém kterej mi fungoval
je to pěknej motůrek,je kopletní i s převodovkou s vývodem na hydrauliku ale chci stavět traktor o třídu věčí a tak si myslim že na to bude mít malej výkon,informovat určitě budu už jsem na to založil i nový fórum
pavel601
děkuji za pochvalu,motor to zvláda v pohodě jsem to dost z převodoval že maximální rychlost je jenom 20 a to ovládání tý radlice je až třetí sistém kterej mi fungoval