VANOCE
- zuzu
- Kontaktovat uživatele:
no přece Vánoce
omlouvam se zakladatelovi, vloudila se mi tady chybicka...
takze vse nej k vanocum si muzeme psat tady v putyce
takze vse nej k vanocum si muzeme psat tady v putyce
paní Adminová
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak krásné a veselé Vánoce a do nového roku vykroèit tou správnou nohou pøeji všem okolo http://WWW.NASETRAKTORY.CZ a a je ten rok 2008 ještì lepší než ten pøedchozí.
- olin
Nemám rád vánoce!!! Všude se vtírá ten zlej Santa, kterýho nemám rád, protože sežral ježíška!!!! Dokonce už i dìti jsou tak zblblí, že øíkaj, že dárky nosí Santa . Tuhle jsem nìkde v supermarketu slyšel hrát koledy a docela mne nasralo, když tam Goák zpíval rolnièky a v nich: kašpárek malièký, nebo Santa Klaus. To už pøece nejsou naše vánoce, když nás ze všech stran bombarduje Santa . Za rudýho bratra jsme sice taky vìdìli o dìdovi mrázovi, ale nikdo nám ho necpal takovým zpùsbem, jako teï Santu! Jako dìtem nám øíkali, že v SSSR dává dárky Dìd Maroz a u nás ježíšek, ale ježíšek tady poøád byl, kdežto dnes se na nìj už zaèíná zapomínat ....
P.S. Jinak všem tady pøeju krásný prožití svátkù
P.S. Jinak všem tady pøeju krásný prožití svátkù
Naposledy upravil(a) olin dne pát pro 21, 2007 10:57 am, celkem upraveno 1 x.
- Rostislav
Pøeji všem traktoristùm a jejich pøíznivcùm veselé Vánoce bohatého ježíška který urèítì ví ,že traktoristi nezlobili a zaslouží si hodnì dárkù pod stromeèek.Musím to napsat už vèil jelikož na pc je nás hodnì a ogaøi mì pobízejí už nás tam tati pus.
Naposledy upravil(a) Rostislav dne pát pro 21, 2007 2:14 pm, celkem upraveno 1 x.
- Tata Taty
Nazdar kluci,
na rozdíl od Olina, já mám vánoce velmi rád, ale souhlasím s ním, že se tady velice rozšíøil Santa, kterého taky nemusím, zrovna tak, jako kdysi Dìdka Mráze z východu. Pøeju všem traktoristùm, traktùrkáøum a jejich pøíznivcùm krásné a klidné Vánoce s Ježíškem, který patøí do našich domovù. Do nového roku hodnì zdraví, dostatek tvùrèích myšlenek a konstrukèních dílù.
na rozdíl od Olina, já mám vánoce velmi rád, ale souhlasím s ním, že se tady velice rozšíøil Santa, kterého taky nemusím, zrovna tak, jako kdysi Dìdka Mráze z východu. Pøeju všem traktoristùm, traktùrkáøum a jejich pøíznivcùm krásné a klidné Vánoce s Ježíškem, který patøí do našich domovù. Do nového roku hodnì zdraví, dostatek tvùrèích myšlenek a konstrukèních dílù.
- bastardtraktor
Vánoce mám rád , a nebo je aspoò respektuji
a a si každej slaví vánoce jak chce
Dìda Mráz, Klaus a nebo Santa,
jsou mi volný víc než Franta.
Vánoce maj mnoho tváøí -
jinou pro vìøící /takové èi makové/, jinou pro dìti, jinou pro ty co
propadli konzumu a jinou pro ty co jsou úplnì sami a uprostøed toho všeho je jim smutno.
I vøící nejsou všichni ani katolíci a tøebaani nejsou køesani.
I ti nìjak vnímaj ty naše Vánoce.
Vyjmenoval jsem jen nìco - to jak to mam já.
Takže Vám všem pøeju všem co nejkrásnìjší Vánoce -
takové jaké chcete Vy !!!!
............
a a si každej slaví vánoce jak chce
Dìda Mráz, Klaus a nebo Santa,
jsou mi volný víc než Franta.
Vánoce maj mnoho tváøí -
jinou pro vìøící /takové èi makové/, jinou pro dìti, jinou pro ty co
propadli konzumu a jinou pro ty co jsou úplnì sami a uprostøed toho všeho je jim smutno.
I vøící nejsou všichni ani katolíci a tøebaani nejsou køesani.
I ti nìjak vnímaj ty naše Vánoce.
Vyjmenoval jsem jen nìco - to jak to mam já.
Takže Vám všem pøeju všem co nejkrásnìjší Vánoce -
takové jaké chcete Vy !!!!
............
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne pát pro 21, 2007 5:59 pm, celkem upraveno 2 x.
ooooooooooooo
Vážení kolegové,
když už tady toto téma je, tak já se pøidám, a pøeji všem traktorfanùm krásné zasnìžené vánoce a šastný nový rok 2008.
P.S. Já taky Vánoce nijak v lásce nemám. Už je to až moc zmedializované, v obchodech to je už od øíjna, takže to kouzlo stále více upadá
když už tady toto téma je, tak já se pøidám, a pøeji všem traktorfanùm krásné zasnìžené vánoce a šastný nový rok 2008.
P.S. Já taky Vánoce nijak v lásce nemám. Už je to až moc zmedializované, v obchodech to je už od øíjna, takže to kouzlo stále více upadá
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- bastardtraktor