myshootkov TK 20, r.v. 1977
myshootkov TK 20, r.v. 1977
zdravim vsetkych. tak konecne som sa odhodlal pridat par foto mojho stroja. momentalne prechadza generalkou a prerabkou riadenia na hydraulicke. pridam aj par fotiek naradia. tie su bohuzial len z mobilu, takze kvalita nic moc.
Naposledy upravil(a) myshootko dne čtv črc 14, 2011 11:11 am, celkem upraveno 1 x.
Foton 254
Re: myshootkov TK 14, r.v. 1977
a aj nejake naradie. zatial len pluh 2x25 a mulcovac EF 115. kvalita fotiek nic moc - bolo to len mobilom narychlo.
Foton 254
-
Zdravím avítám jinak celkem zachovalý stroj na pohled a k té generálce hodně zdaru a at se dílo daří.
dakujem za privitanie stroj je to naozaj celkom zachovaly az na par detailov - povodny majitel zrejme znicil 1000-hran na skrinke riadenia a zavaril ho. takze pri rozoberani sme sa s brachom celkom zapotili. inak generalku motora robil povodny majitel a dufam, ze to neodflakol. inak to vyzera celkom dobre. uz sa neviem dockat ako to bude jazdit s tym servom
Foton 254
-
Servo to je šupa nic jiného už bych nechtěl to ti jen můžu doporučit. O dvouválcovém motoru neuvažuješ?
ja mam pripravene 2 piesty a momentalne cakam este na orbitrol, potom uz len zapojit a hura o dvojvalci rozmyslam, ale bohuzial ceny su zatial strasne vysoke. na slovensku viem momentalne asi o 3 a kazdy z nich ide po cca 1200 euro. ked aj odratam cenu za povodny motor, stale je to strasne moc, takze zatial to musi pockat. zatial som s nim 1x mulcoval a robil jesennu orbu a tych 14 koni zatial stacilo. uvidime casom ci bude treba pocet konikov zvacsit
Foton 254
-
Tak já mám jenom 1 písté já mám motor dvouválec a stál mně 20000 i s dopravou. Taky to byla zátěž na konto ale už mě nebavilo pořád smrdět jak ten dýzl.
Ahoj!myshootko píše:a aj nejake naradie. zatial len pluh 2x25 a mulcovac EF 115. kvalita fotiek nic moc - bolo to len mobilom narychlo.
Smiem sa spytat kolko stála hydraulika/ramena/ a pluh?
Kde si ich kúpil?
myshootko mas celkom zahovaly stroj a slusne naradie knemu
zaujimalo by ma to uchztenie pluhu paci sa mi nanom to ze sa da na nom vsetko nasvit v kazdej osi
ked budes mat cas mohol by si nafotit ten pluh podrobnejsie
drzim palce pri generalke
zaujimalo by ma to uchztenie pluhu paci sa mi nanom to ze sa da na nom vsetko nasvit v kazdej osi
ked budes mat cas mohol by si nafotit ten pluh podrobnejsie
drzim palce pri generalke
ondrejb: ahoj. tie ramena ma vysli na nejakych 560 eur, co je dost vela, ale potreboval som to surne, takze nebola ina moznost. kupoval som to tu http://www.stavtrans.eu/malotraktory/cennik.html tato firma inak berie od p. Šálka, takze cena je podobna. pluh som kupil tu http://www.autobazar.eu/sk/pmk-2-25-id888767.html pan Kravec je fakt seriozny clovek, da sa s nim dohodnut a vie zohnat v podstate cokolvek za prijatelne ceny. inak s tym pluhom maximalna spokojnost. ked sa dobre nastavi, orie uplne krasne. oral som s tym tak 10-15 cm do hlbky v pohode na dvojku s mojimi 14 konikmi
palo: detajlnejsie si mozes pozriet ten pluh tu http://www.autobazar.eu/sk/pmk-2-25-id888767.html tento je trochu robustnejsi, ale ten mechanizmus na nastavovanie je ten isty.
palo: detajlnejsie si mozes pozriet ten pluh tu http://www.autobazar.eu/sk/pmk-2-25-id888767.html tento je trochu robustnejsi, ale ten mechanizmus na nastavovanie je ten isty.
Foton 254
dakujem za odkaz ale ta cena tak to je teda dost za tie peniaze znamy kupil 2 obracak
ja som kupil 2x20 od Mariana a som s nim spokojny
drzim ti palce s tvojim TK nech len sluzi
ja som kupil 2x20 od Mariana a som s nim spokojny
drzim ti palce s tvojim TK nech len sluzi
ahoj,co orsta,zohnal si nieco?
-
Taky tě vítam.Starší kousek,ale hezkej.Ať se daří v předělanía upravách.
-
Zdravim a vítám koukám že máš taky zadní závěs jako já,máš k němu i závěs na káru?
nazdar. zaves na karu nemam, ale chcel by som ho len sa mi ta cena zda dost vysoka. ale predsa len mam jednu otazku - ten zaves je pevny alebo sa moze otacat? lebo na fotkach na stranke agroservisu to vyzera ako pevne. ale nakoniec ho mozno kupim
Foton 254