MT8 132.32
MT8 132.32
Zdravím všechny uživatele traktůrků, mám od poloviny podzima ojetou MT8-132.32, budou nutné různé opravy a upravy, a tak se chci zeptat, jestli zde někdo vlastní tento stroj, nebo jestli má někdo zkušenost s opravami tohoto stroje. Díky.
První věc je, jak je to s uzávěrkou, jestli je normální, že se musí držet, aby kola neprokluzovala, když jí pustím tak se vypne, prostě nedrží zaskočená. Mám ještě T 4K-10 a zde mi uzávěrka normálně sama drží. Děkuji za případnou pomoc.
První věc je, jak je to s uzávěrkou, jestli je normální, že se musí držet, aby kola neprokluzovala, když jí pustím tak se vypne, prostě nedrží zaskočená. Mám ještě T 4K-10 a zde mi uzávěrka normálně sama drží. Děkuji za případnou pomoc.
- Petrik
Re: MT8 132.32
Musiš ji mít zešláplou,pustíš tak vypne...
Vega 36hp Comfort,vyvážečka s rukou Vahva jussi 320,Husqvarna262xp ,346xp
Hm, tak to mi tedy moc nevyhovuje, když orám, tak jsem zvyklý, že tam uzávěrku dám, a víc se o ní nestarám. No budu si muset zvyknout, ale moc praktické mi to nepřipadá. Díky za odpověď.
Další věc, nenašel jsem jsem žádné žhavení na motoru Lombardiny. Jak to v zimě když je tak - 10 st. a méně startuje ?
Další věc, nenašel jsem jsem žádné žhavení na motoru Lombardiny. Jak to v zimě když je tak - 10 st. a méně startuje ?
No, tak koukám, že tento traktor asi nikdo nemá. Vlastně kromě motoru, závěsu, řízení, přední nápravy a dalších drobností je to stejný traktor jako MT8 132.2. Na druhou stranu jsem rád, že jsem jeden z mála, kdo ho vlastní .
lombarginy žhavku nema jemu stači sytič jeto moderni motor made in italy ati tam zimu maji skoro stejnou jen ti co sou u moře tak neznaji mraz.
Díky za reakci, já jen že i nafťák osobák má jakési žhavení. Jinak sytič jsem taky nikde nenašel. To je něco jako "čudl " ( obohacovač paliva ) na starších motorech ? Nebo je to automatika ?
kdyby to bylo jako u aut tak jeto přes kliček plus kontrolka.ale tu tam asi nemaš a tlač.na žhav asi take ne tak bud jetam nekde čudl a nebo zkus dat plny plyn a pak uvidiš.nebo zavokej do agroservisu šalkovi.
- Vinea 30Hp Comfort
Motor Lombardiny 30Hp v zimě natočíš tak,že na dvě protočení necháš povytáhlý dekompresor a pak normálně zastartuješ(ale to jsem za zimu udělal dvakrát)mě Vinea chytala bezproblémů
ZETOR 5211
Není na naše slavie, nevím proč tam cpou ty italy není to žádna značka kdyby tam daly aspoń nějakého japonce.
Zatím chytá bez nejmenšího problému ale ještě není žádná zima . Na T 4k 10 mám čudl a dodělané žhavení. Když použiji v mrazu obojí, tak chytne hned. Díky za radu, uvidím, jak to půjde až budou pořádný mrazy, jestli pořád tak dobře, tak to bude v pohodě.
Jinak volat ohledně každé maličkosti do firmy si myslím že je hloupost. Proč by potom bylo tohle fórum. A pokud se jedná o motor, tak to je věc názoru jako u aut, každému se líbí něco jiného a něco jiného chválí a také haní. Z mé krátké zkušenosti motor šlape pěkně, dle mého názoru je tichý a chod pravidelný. Přesto, protože nevím na kolik se o něj staral předchozí majitel ( řekl bych dle stavu traktoru, že moc ne) tak nechám provést, nebo jestli si troufnu sám, provedu seřízení ventilů. Časem nechám přeměřit vstřiky a čerpadlo.
Jinak volat ohledně každé maličkosti do firmy si myslím že je hloupost. Proč by potom bylo tohle fórum. A pokud se jedná o motor, tak to je věc názoru jako u aut, každému se líbí něco jiného a něco jiného chválí a také haní. Z mé krátké zkušenosti motor šlape pěkně, dle mého názoru je tichý a chod pravidelný. Přesto, protože nevím na kolik se o něj staral předchozí majitel ( řekl bych dle stavu traktoru, že moc ne) tak nechám provést, nebo jestli si troufnu sám, provedu seřízení ventilů. Časem nechám přeměřit vstřiky a čerpadlo.
kolik si zanej dal jestly to neni tajny a odkud je z bazosu od chlapa s břeclavi nebo odjinud.
Z Moravy není, to bych měl hodně daleko a ten z Moravy byl i hodně drahý, ten můj nebyl tolik, ale na moje poměry až dost . Jinak mi teče olej z převodovky do levého předního portálu. Ještě jsem portál nerozebíral, nevíte jestli je tu někde popsaný postup ? Dělal to tu už někdo ? Taky je hlučná převodovka. Domnívám se že ložisko, ale celou převodovku půlit zatím nechci. Netroufám si na to.
Tak v -17 st. startování na 4 pokus ! Bez žhavení, tak to je paráda. Akorát bylo ztuhlé řízení, a nešel na plno sklápět vlek, ale tím jak je čerpadlo pořád zapnuté tak se to do 1/2 hodiny rozběhalo.
Tak zkusím vložit nějaké fotky.
Naposledy upravil(a) Zdeny dne ned říj 21, 2012 7:53 pm, celkem upraveno 1 x.
www.screenshot.cz dej ho tady prez to,mas to moc male a nejde nic videt
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent