náš Supr
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: náš Supr
My máme trubku od vzduchojemu k brzdiču original vlastně vše original krom jedne trubky z koncáku máme hadici
Moc pěknej kousek,
řeším kudy vést trubku od vduchojemu k ventilu pod pedálem, jak to máš ty?
Foto by bodlo.
Od kompresoru už mám jasno, tvoje verze je taky zajímavá.
Nevíte někdo jak to je origo?
Zatím to vedu kompresor - odlučovač - trubka - vzduchojem - trubka - brzdič - trubka - hadice - spojovací ventil.
Přidal jsem foto svého stroje do super a tahání maringotek.
Nemáte někdo kaslík na nářadí, nebo origo rozměry?
Dík Petr
Foto by bodlo.
Zatím to vedu kompresor - odlučovač - trubka - vzduchojem - trubka - brzdič - trubka - hadice - spojovací ventil.
Dík Petr
Zítra až přijdu domu tak to nafotim a foto sem dámpetras píše:Moc pěknej kousek,
Foto by bodlo.
Dík Petr
Zde jsou slíbené foto! Omlouvám se za špatnou kvalitu je to focené z mobilu ale snad to postačí
Dík za foto, pomohlo,
ten brzdič už asi taky nebude origo.
Nevěděl jsem jestli jsem trefil správné místo pod traktorem, a asi ano.
Zdálo se mi že je tam ta trubka dost na ráně když jedeš v terénu.
Ještě jednou díky. K budíku to máš vedené v plastu že ano.
ten brzdič už asi taky nebude origo.
Nevěděl jsem jestli jsem trefil správné místo pod traktorem, a asi ano.
Zdálo se mi že je tam ta trubka dost na ráně když jedeš v terénu.
Ještě jednou díky. K budíku to máš vedené v plastu že ano.
Na těch fotkách je to jako na originálu tady jeden obrázek kterej to dokazuje
Dík, trochu mě zmátly ty kolínka,
vždycky jsem to viděl bez nich a ta jediná trubka, která mi zůstala ho taky nemá.
vždycky jsem to viděl bez nich a ta jediná trubka, která mi zůstala ho taky nemá.
Na tom originále vlastně taky je, ale on to má vedené rovně né do boku a dozadu
Tady jsem ještě našel pokračování toho jak to vede k zadnímu kolu okolo objímky uzávěrky a pak nad poloosou ale kde to končí v originále se mi nepodařilo zjistit.
Kdyby se někdo našel kdo má k ventilu kovovou trubku tak by mně zajímalo kde je umístěná ta spojka na vzduch.
Jo a to kolínko u 5Otek neni do pravýho úhle ale je zhruba o 30 stupňů vykloněný dozadu. (fotky jsou na 35)Kdyby se někdo našel kdo má k ventilu kovovou trubku tak by mně zajímalo kde je umístěná ta spojka na vzduch.
Nazdar chlapi potřeboval bych poradit kde bych koupil samolepku na masku DIESEL a na bok kapoty ZETOR 50 SUPER jako je to tady na tom krásném supříkovi Příští rok budem s bráchou generálkovat toho našeho tak si tet přes zimu nascháníme náhradní díly a na jaře se do něj pustíme
http://shop.monsta.cz/napis-diesel-bily ... 73058.htmlDiesel píše:Nazdar chlapi potřeboval bych poradit kde bych koupil samolepku na masku DIESEL a na bok kapoty ZETOR 50 SUPER jako je to tady na tom krásném supříkovi Příští rok budem s bráchou generálkovat toho našeho tak si tet přes zimu nascháníme náhradní díly a na jaře se do něj pustíme
Cau napis si wwwzetor 25 dily apotom si najdi ostatni zetory a přislušenstvi a maš ta samolepky na supra 50 i stitky sou tam 3 barvi fakt pekni
Dík za rady a informace