ŠÍLENCI Z VÝCHODU ! ! !
Moderátor: rezis
- Kutil3
ŠÍLENCI Z VÝCHODU ! ! !
Hodně hustý video !!! http://www.youtube.com/watch?v=aaavypgl ... re=related
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...
- vasek775
Re: ŠÍLENCI Z VÝCHODU ! ! !
cekal ze bude silnejsí led
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku
-
- Kontaktovat uživatele:
A co tma ubec delali, aproc z toho neutekl kdyz se to propadalo
- Kutil3
Nevím, vypadá to že to chtěli vyztužit těma klackama a udělat tam cestu, ono se to semlelo docela rychle i když mu signalizovali, že se již propadá..spíše si dávám otázku, zda pak čekal až se to zatopí a pak se dostal ven z té ledové vody...bigles píše:A co tma ubec delali, aproc z toho neutekl kdyz se to propadalo
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky si říkám že docela dlouho nelezl ven, snad se dostal kouske kabiny tma byl vidět ne? tak to ho vytáhli
Já nechápu jak to tam dělají.Asi se přemýšlí někde v kanceláři
Tohle je taky dobrý...........http://www.youtube.com/watch?v=pOFs53TRs6Y
Tohle je taky dobrý...........http://www.youtube.com/watch?v=pOFs53TRs6Y
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
To co tam dělají je zimnyj pontonnyj most.
V místech, kde není klasický most se v zimě na zamrzlou vodní plochu obvykle nakladou dřevěné desky, které se zastříkají vodou, postup se několikrát opakuje a potom se z vesela jezdí, tyto mosty využívají i 40 t těžké lesní soupravy.
Na jaře poté co led popraská a odplave se na stejné místo namontují armádní pontony, které zde zůstanou do podzimu, kdy se opět rozeberou a dají na břeh, poté se čeká na to, než reka opět zamrzne, aby mohli udělat zimní pontonový most.
Obvykle se čeká měsíc na jaře i na podzim.
Pár takových mostů jsem v Rusku zažil, jednou na jaře jsme v období, kdy pukali ledy málem zkejsli na měsíc v bohem zapomenuté vesnici, místní nás varovali ať už po něm nejezdíme, riskli jsme to a přežili.
Docela chápu lidi, že takto riskují, ono čekat týdny než se někam dostanu moc pěkné není, můžete jenom chlastat samogon, či štípat polínka, v létě ještě jít na ryby.
Jinak k tomu vynoření bagristy - často pod ledem jsou řeky s neskutečnou silou proudu, tam když nevyskočíte než se úplně propadnete, pak již šanci vynořit se v díře nemáte žádnou.
V místech, kde není klasický most se v zimě na zamrzlou vodní plochu obvykle nakladou dřevěné desky, které se zastříkají vodou, postup se několikrát opakuje a potom se z vesela jezdí, tyto mosty využívají i 40 t těžké lesní soupravy.
Na jaře poté co led popraská a odplave se na stejné místo namontují armádní pontony, které zde zůstanou do podzimu, kdy se opět rozeberou a dají na břeh, poté se čeká na to, než reka opět zamrzne, aby mohli udělat zimní pontonový most.
Obvykle se čeká měsíc na jaře i na podzim.
Pár takových mostů jsem v Rusku zažil, jednou na jaře jsme v období, kdy pukali ledy málem zkejsli na měsíc v bohem zapomenuté vesnici, místní nás varovali ať už po něm nejezdíme, riskli jsme to a přežili.
Docela chápu lidi, že takto riskují, ono čekat týdny než se někam dostanu moc pěkné není, můžete jenom chlastat samogon, či štípat polínka, v létě ještě jít na ryby.
Jinak k tomu vynoření bagristy - často pod ledem jsou řeky s neskutečnou silou proudu, tam když nevyskočíte než se úplně propadnete, pak již šanci vynořit se v díře nemáte žádnou.
Naposledy upravil(a) honzauta dne čtv lis 18, 2010 8:55 am, celkem upraveno 1 x.
[quote="honzauta"]To co tam dělají je zimnyj pontonnyj most.
Dík za vyčerpávající vysvětlení.Byl jsi tam služebně nebo za dobrodružstvím???
Dík za vyčerpávající vysvětlení.Byl jsi tam služebně nebo za dobrodružstvím???
Pracovně
Máš nějaký zajímavý fota odtamtud???honzauta píše:Pracovně
Tahle akce byla v roce 1993, fotil jsem na diáky. Jelikož jsem byl za volantem, tak ty nejzajímavější místa jsem nenafotil, byl jsem rád , že jsem uřídil auto a projel. Většina diáku je z autonomní republiky Komi.
V Rusku jsem byl i v letech 2004-2008, ale jen v okolí Petrohradu. Odsud mám již pěkné fotky.
V Rusku jsem byl i v letech 2004-2008, ale jen v okolí Petrohradu. Odsud mám již pěkné fotky.
sychrovak píše:Máš nějaký zajímavý fota odtamtud???honzauta píše:Pracovně