V lopatě závaží není ,ten předek je už tak dost těžký. Akorát v takovémhle terénu jezdím s lopatou dole abych neměl těžiště moc vysokopavel601 píše: ahoj , tak to už nieje ani čo povedať ...... ále predsaj , vpredu v tej lopate máš nejaké závažie ? ...teraz budeš musieť dávať pozor na to , aby si sa neprekotil ! je to
Alexův RS 09 MB220D 4x4
Moderátor: DYK
Re: Alexův RS 09 MB220D 4x4
Ahoj , pozerám že už je všetko zakrytované .teraz bude následovať čo ? ...neverím , že si na letos skončil , tak čo bude následovať ( nalakovať výložník a prednú lyžicu ? ! ) maj sa , je to OK
Co dodat? prostě nádhera, tak to vypadá když se spojí precizní práce a um:
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
Pro letošek jsem už skončil,i s penězma , tohle je první nebo druhá nejdražší RSka v celý Evropěpavel601 píše:Ahoj , pozerám že už je všetko zakrytované .teraz bude následovať čo ? ...neverím , že si na letos skončil , tak čo bude následovať ( nalakovať výložník a prednú lyžicu ? ! ) maj sa , je to OK
Ještě budu dodělávat uložení pro kardan,abych s ním zbytečně netočil za jízdy když nepotřebuju předek, přeci jen na 4 2500ot/min
a tie slabé elkové vzpery tam necháš vo farbe " lahká až stredná korozia " ? Možno , že zle vidím (moj vek mi to dovoluje ) , ale tam mi to pripadá nejako nedokončené ...
znova a znova som to študoval a až teraz som si uvedomil že ta kritizovaná farba ( hrdza ? ) dobre pasuje k farbe kardanu Alebo ako to je ?
POSLEDNA VERZIA : Máš to OK a ja som somár ... Dal som si druhé okuliare a už viem ... Samozrejme to máš Moje uprímne SORRY ....
Ještě jsi přehlídnul že chybí nátěr to ho plechu na převodovce. Do barvy to půjde možná už konečně i s nakladačem až na jaře. Vzhledem k tomu že teď otevřu stodolu a z traktoru teče voda proudem jak je to orosený tak to by čerstvýmu nátěru asi moc neprospělo.
ahoj , , nech sa ti darí
ahoj,máš to pěkny a chtěl bych se tě zeptat,naco sou na ty přední nápravě ty slaby hadičky? To je odvzdušnění,nic jinyho mě nenapadá,leda eště centrální mazání a to už by byl luxus
Jo je to odvzdušnění, ty původní zátky podle mě nic moc. Myslím si že bych přes ně při mytí wapkou protlačil vodu do oleje.A kdybych to někde utopil tak taky.A jedny v sobě měli klapku s pružinkou dělal se pod nima docela slušný tlak.Tak jsem to propojil a je to vyvedený do traverzyHonzaT. píše:ahoj,máš to pěkny a chtěl bych se tě zeptat,naco sou na ty přední nápravě ty slaby hadičky? To je odvzdušnění,nic jinyho mě nenapadá,leda eště centrální mazání a to už by byl luxus
- MeNadruhou
Taky mě to přišlo nejdřív jako centrální mazání...
Alexi, pěkná práce. Ale je to pořád ještě ten RS? Já už jsem přemýšlel dát si na tu origo nápravu orstu, ale mám strach, že bych někde něco ulomil, při těch rejdech...
Alexi, pěkná práce. Ale je to pořád ještě ten RS? Já už jsem přemýšlel dát si na tu origo nápravu orstu, ale mám strach, že bych někde něco ulomil, při těch rejdech...
Jedině nastavit pro tu orstu menší tlak oleje
Tak jsem si dneska trochu zabagroval