Iseki TX 1500
Moderátor: DYK
-
Iseki TX 1500
Ahoj chlapci,dnes jsem koupil Iseki TX 1500,a moc o tom nevím,má jej tady někdo kdo by mohl poradit?
Údržba,manuál,fígle,náhr.díly atd.
Děkuji za odpovědi.
Garden
Údržba,manuál,fígle,náhr.díly atd.
Děkuji za odpovědi.
Garden
Re: Iseki TX 1500
Chtělo by to pár fotek!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
- hombre
Vítel mezi majitele japončíků Mám TU1500F 4kolku
-
To vypadá že máš víc koníků než já.
Mám několik dotazů můžete mi poradit,
G.
Mám několik dotazů můžete mi poradit,
G.
Vitaj v klube ISEKI. Mam taktiez ISEKI TX 1500. Kupil som ho s par chybickami, ale tie su uz odstranene. Tvoj vyzera vo velmi dobrom stave, takze ti prajem mnoho motohodin.
Rada na zaciatok. Zozen si zavazie na prednu napravu(kedze mas predny nahon) a ked chces chodit po nejakych kopcoch atd.
Kludne sa opytaj co ti treba, o nahradnych dieloch ti taktiez viem poradit, kedze som si svoj opravoval sam.
Mam aj nejaky navod, len neviem kam ti to poslat
Rada na zaciatok. Zozen si zavazie na prednu napravu(kedze mas predny nahon) a ked chces chodit po nejakych kopcoch atd.
Kludne sa opytaj co ti treba, o nahradnych dieloch ti taktiez viem poradit, kedze som si svoj opravoval sam.
Mam aj nejaky navod, len neviem kam ti to poslat
-
Ahoj,manuál jsem si stahnul v angličtině,nejak se tím prokoušu.Na závaží se už pracuje v akumulátorce mám kamaráda a tam je olova dost a dost.
Zajímá mne na co si mám dát pozor,traktorem budu jezdit na kraj lesa pokácím strom z lesa ven ,rozřežu a odvezu.Problém nastane až budu muset sekat vzrostlou trávu v sadu.
Nevím jaký mulčovač a zjistil jsem že mulčovače jsou dost drahé.Přemýšlel jsem o tom že bych ho předělal z kultivátoru,ale zase nevím jaké otáčky atd...
Díky za rady G.
Zajímá mne na co si mám dát pozor,traktorem budu jezdit na kraj lesa pokácím strom z lesa ven ,rozřežu a odvezu.Problém nastane až budu muset sekat vzrostlou trávu v sadu.
Nevím jaký mulčovač a zjistil jsem že mulčovače jsou dost drahé.Přemýšlel jsem o tom že bych ho předělal z kultivátoru,ale zase nevím jaké otáčky atd...
Díky za rady G.
- hombre
jo závaží na předku je samozřejmost ,ještě jsem udělal zavaží do předních kol aspoň to tolik netlačí přes nápravu
NAvod mam taktiez v anglictine, ale to nie je az taky problem. Ked chces chodit po drevo do lesa, tak by som asi kupil na obe napravy sipove kolesa. Stahovat stromy by si nemal mat problem, jasne ze nie 6m dlhe. Akurat moja rada maj vzdy zapnuty predny nahon pri pracach po poli a luke. O mulcovaci ti nepoviem nic, kedze sa ho chystam kupit na jar, ale kupoval by som nieco take http://www.minitrac.co.uk/acneufs/01bfinishingmower.htm ale len so 100cm zaberom, to len pre istotu, lepsie je ked traktorik kludne zvlada pracu, akoby som ho mal 1 ha trapit pri koseni.
Po asfalte vzdy vypni predny nahon, lebo kardanovy kriz som uz rozbil na mraky(musel byt trosku poskodeny a ja som ho dorazil).
Inac problemy s traktorom som nemal nijake. Ak by si chcel nakupovat nejaky spotrebak na traktor, mozem ti poslat nahrady, aby si nemusel kupovat drahe original dielce.
Chcel by som ta poprosit o fotky ochrannej obruce proti prevrateniu, hlavne ako je to uchytene a rozmery
Po asfalte vzdy vypni predny nahon, lebo kardanovy kriz som uz rozbil na mraky(musel byt trosku poskodeny a ja som ho dorazil).
Inac problemy s traktorom som nemal nijake. Ak by si chcel nakupovat nejaky spotrebak na traktor, mozem ti poslat nahrady, aby si nemusel kupovat drahe original dielce.
Chcel by som ta poprosit o fotky ochrannej obruce proti prevrateniu, hlavne ako je to uchytene a rozmery
-
Ahoj,do lesa jezdit nebudu jenom na kraj na louku a stromy si vykácím ven z lesa.myslím že šípy potřebovat nebudu ale to vše ukáže čas.Ten ochraný rám ti rád nafotím a přeměřím.Radši ti to pošlu na Tvůj emil když mi ho pošleš.
samozřejmě o náhradní díly budu mít zájem.Já bych potřeboval vědět popř nafotit kde se ukotví tažná koule jako pro přívěs za auto,vozít totiž už mám ale s tímto systémem nerad bych ho předělával protože s tím budu posouvat i karavan.
dnes jsem chtěl vyměnit žárovku ale ouha ,Japonci,mám to předělat na naše nebo se žárovky dají sehnat bez problémů?
Zdraví Garden
samozřejmě o náhradní díly budu mít zájem.Já bych potřeboval vědět popř nafotit kde se ukotví tažná koule jako pro přívěs za auto,vozít totiž už mám ale s tímto systémem nerad bych ho předělával protože s tím budu posouvat i karavan.
dnes jsem chtěl vyměnit žárovku ale ouha ,Japonci,mám to předělat na naše nebo se žárovky dají sehnat bez problémů?
Zdraví Garden
Ja som chodil pol roka na hladkych gumach, a nemal som az nejaky velky problem. Zle to bolo, ked popadal dazd, to som radsej 2 dni pockal, aby to obschlo. TU gulu ti pohladam, mal som niekde fotky ako to jednoducho napajaju.
Ziarovky som menil tak, ze som zlozil predne sklicko, ale podarilo sa mi ho rozbit, kedze mi spadlo na zem. Tie japonske ziarovky mi nevedeli zohnat. AKurat vcera mi dosli nove svetla, su na ziarovku H3, dnes som si ich skusal a svietia jedinecne.
moj mail:m.gambal@zmail.sk
Ziarovky som menil tak, ze som zlozil predne sklicko, ale podarilo sa mi ho rozbit, kedze mi spadlo na zem. Tie japonske ziarovky mi nevedeli zohnat. AKurat vcera mi dosli nove svetla, su na ziarovku H3, dnes som si ich skusal a svietia jedinecne.
moj mail:m.gambal@zmail.sk
-
Aho ,nedaří se mi odeslat fotky na Tvůj email.
Budu to ještě zkoušet.
G,
Budu to ještě zkoušet.
G,
-
Ahoj ,posílám to sem,nějak mi nechodí emily,výška rámu je 80cm od příruby.
Budeš li ještě něco potřebovat tak dej vědět.
Závěs koule stojí na netu přes dva tisíce tak jsem si ho dnes vyrobyl a je to.J
Ještě jsem zjistil že mi lehce vytéká vazelína z předního kloubu náhonu as tam bude nějaký stírací kroužek nebo co.
Jestli s tím máte někdo zkušenost tak dejte vědět.
Zdraví Garden
Budeš li ještě něco potřebovat tak dej vědět.
Závěs koule stojí na netu přes dva tisíce tak jsem si ho dnes vyrobyl a je to.J
Ještě jsem zjistil že mi lehce vytéká vazelína z předního kloubu náhonu as tam bude nějaký stírací kroužek nebo co.
Jestli s tím máte někdo zkušenost tak dejte vědět.
Zdraví Garden
Dakujem za fotky, chcel by som si ram spravit cez zimu, takze mozem zhanat zelezo.
Ta vazelina vyteka po trosku aj mne, podla svagra (automechanik), to nevadi, ale zajtra budem s nim, takze sa este raz opytam a dam vediet.
Ta vazelina vyteka po trosku aj mne, podla svagra (automechanik), to nevadi, ale zajtra budem s nim, takze sa este raz opytam a dam vediet.
Takze podla svagra to nevasi, len treba z casu na cas skontrolovat hladinu oleja. Ze vraj to je olej, ktory sa straca z dovodu natacania napravavy a otierania.