viewtopic.php?f=10&t=23529kubik.brumik píše:dobrí den nechci otravotat tomaši to sem ja soused odvedle jakub kadlec mam jednu prozbu za 14dní si přivezu traktor ze tatry 805 zužený a skracený uzaverky na všechny 4 kola ale motor je špatný je z octavky i s převodovkou já bych tam dal nejratši motor disel nejlepe avii ale bylo by to težke na předek a tak schanim motor škoda 1203 ten je asi nejlepší a proto se vas ptam jestly by ste nevjedel o takovém motoru a jinak toho supra ste udal moc moc dobře mockrát dekuji za odpovědi
Zetor 50 - DĚDEK
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 - DĚDEK
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
-
prosím tomaši odpoved
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že to tak dlouho trvalo. Lepší je psát SZ. Kouknu sem jenom občas. Kde vzít tenhle motor momentálně námám tucha, ale poptat se není problém. Kdyby se něco naskytlo dám vědět. Jinak to vypadá na základ pěknýho strojekubik.brumik píše:prosím tomaši odpoved
-
děkuji za optání až to přivezam tak se klidně přiťte se podivat jina je dobre že budu mít nahradní podvozek ale ten motor je problém jo sehnat tu 1203 to by bylo super
-
tak sem sehnal možna 1203 za 1500kč
-
tak stoho motoru sešlo ale ptal sem se ve škole a možná bude 1203 po víbrusu jo a v patek jetu pro ten traktor zté t805 a co delate vy
Ogaří toto je tema Super 50 mate SZ.Ja se furt když vidím nový příspěvek těším že neco dozvím o Suprakoch a ona to 1203kubik.brumik píše:tak stoho motoru sešlo ale ptal sem se ve škole a možná bude 1203 po víbrusu jo a v patek jetu pro ten traktor zté t805 a co delate vy
-
- Kontaktovat uživatele:
TAky sem čumum jak vůl afurt někdo 1203 sem a 1203 tam to je hruza
Taky sem kouknu a zadnej supr co je to za lojzi .
-
tak prominte ja se uš nebudu srát mezi vas chlap ja sem jen hovado blbec a tak dale mislel jsem že me nekdo tadi rat vidí fakt zbohem
Kubiku nedělej ze sebe žádnýho kňouru,nikdo tě nevyhazuje jen ti naznačujou že jseš ve špatným vlákně.Tohle se probírá jinde,třeba v traktorech domácí výroby a ne v Suprech.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- super 50 sk
NO to je krása toje dělníksuper 50 sk píše:tu mate nejkeho supra lebo aj mna uz boli hlava z tej 1203
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Na žádost "robopiny" vkládám detajlnější foto řízení. Snad dobře poslouží.
- super 50 sk
tome keby si dal tu piestnicu viac dopredu nerobilo by ti to problemy o ktorych si pisal pri zatacani pozri sa niekde na 3,5tonku vlecku kde sa natacaju kolesa ten cap na oji je viac v predu a potom vznika pri zatacani iny uhol na kazdom kolese