Svářecí technika
Re: Svářecí technika
Tak to si koupil za dobrou cenu ,tu OMI165 asi vyřadím ze svého prozatímního výběru bude asi opravdu slabá a zas o tolik levnější než třeba OMI205 není.Svářečku budu kupovat asi až po vánocích takže mám dost času na výběr.Vzal bych ji asi přes internet,protože ceny jsou tam o dost nižší než v kamenném obchodě.Akorát doufat,že se nepokazí-posílat někam 50 kg bednu tak to by se mi moc nechtělo.Jěště to zvážím,času mám dost
Zatím chci sehnat předělanej hasičák nemá někdo typ kde a za kolik koupit?Dík[/quote]
myslím že hasičák zoženieš prerobený na CO2 v najbližšom pyroservise. Ja mám dva tak prerobené a kus ma stál 500 aj z náplnou. Vymena tu potom u neho stojí 150...
Zatím chci sehnat předělanej hasičák nemá někdo typ kde a za kolik koupit?Dík[/quote]
myslím že hasičák zoženieš prerobený na CO2 v najbližšom pyroservise. Ja mám dva tak prerobené a kus ma stál 500 aj z náplnou. Vymena tu potom u neho stojí 150...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
svaruje nekdo TIGem? uvazuju o koupi a ptam se jak je to s plnenim lahvi argonem a jestli se to pri beznem svarovani uzije, treba nejake plechy trubky jekle daji svarit a je to lepsi ci levnejsi nez elektrodou
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
chcem kupiť COčko a planujem KIT280standard alebo KIT305standard. máte to niekto, alebo to niekto používa v práci??? dik za info
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
TIG je řekl bych spíš taková nóbl metoda svařování, určitě to není levnější než elektrodou. Při sváření musí být vařený materiál absolutně čistý, takže na takové to sváření černého materiálu se tolik nehodí(z ekonomických důvodů)-lepší je CO, nebo elektroda. Ale kde si najde tahle metoda uplatnění je např. svařování nerezi-dají se tím udělat opravdu hezké sváry takže se uplatňuje třeba v automobil. průmyslu
-
Tig není špatná věc sem tam s ním svařuju ale spíš sáhnu po cočku
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
kupil sem gamu 1950 a mam v planu dost svarovat, fekal, trubky, stepkovac a tak tam bude silove ruznorody material tak jestli na slabe plechy neni tig lepsi. ale jak vidim elektroda pomuze
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
- hombre
10 metrový svár dřevěnou elektrodou
Po delším svařování mě zamrzá redukční ventil ,má někdo ventil s ohřevem přidělaný na hasičáku?Co jsem koukal tak redukčák s ohřevem stojí zhruba 3 tis. Díky
- LADAK28
Tak to maš plyn v nevykuchaném hasičáku,otoč hasičák dnem vzhuru a mělo by to být OK,mně to tak funguje
Ten hasičák by už měl být vykuchaný(je už nabarven na černo a dotyčný od kterého jsem ho koupil,tvrdil že by tam ta trubka být neměla).A hlavně by to zamrzalo asi hned od začátku svařování a né až po delší době...
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ja som kúpil cez net tento je to funglovka a stál 40 Eur
-
Jde ti tam moc co2 já mám prohřev s kuličkovým ukazatelem průtoku za 2000kč. a na netu by se měl dát sehnat i levněji
- LADAK28
V práci je vozej plnit výmněným stylem a občas taky zamrzaj,ikdyž jsou všechny natřeny na černo,červenej hasičák by ti asi ani nevzaly.
No na netu jsem právě koukal a redukční ventil KU5 ohřev 24V (svářečku mám OMI205) je nejlevněji k sehnání za 2900kč.Viťa1 píše:Jde ti tam moc co2 já mám prohřev s kuličkovým ukazatelem průtoku za 2000kč. a na netu by se měl dát sehnat i levněji
Jakej máš ty Víto1?Poradte kde se nechá koupit levnějc
Dobrá cena Fero873
-
Záleží odkud jsi já ho koupil v prodejně svářeček ale Fero by mohl vědět ne? taková sranda se dá poslat na dobírku