Kotrbant od Maka
Re: Kotrbant od Maka
Uf, šialené čo píšeš! Ale neber to prosím ťa v zlom
Išiel som v sobotu cez Zubrohlavu ráno okolo 9-tej a práve sa dvíhala hmla z polí. Teba som mevidel,ale zato som videl niečo podobné-tiež dom.výroba-ten išiel orať a ďalší kosil asi na 7245. Páči sa mi na Orave,práve preto mám aj ženu odtiaľ.
Čo konkrétne?slavik74 píše:Uf, šialené čo píšeš! Ale neber to prosím ťa v zlom
Kulak:
Mňa nebolo možné z cesty vidieť,je to od nej pekne ďaleko,ale domarobených traktorov je tu neskutočne veľa. Prevažne Oktávkové motory. A odkiaľ je pani manželka? Orava má niečo do seba,ale to asi každý región.
Tak odhliadnuc od ostatného čo tu popisuješ ma "zaujali" tie brzdy... Daj ich do poriadku a takto neriskuj!Mako4991 píše: Čo konkrétne?
Už sa zavzdušnili pred pár týždňami,to som skoro parkoval v garade,odvzdušnil som ich a išlo to perfektne. Pritom stále všade tvrdím,že brzdy sú základ.slavik74 píše:Tak odhliadnuc od ostatného čo tu popisuješ ma "zaujali" tie brzdy... Daj ich do poriadku a takto neriskuj!Mako4991 píše: Čo konkrétne?
A ak si niekto myslí,že si niečo vymýšľam,tak nech si myslí. Netvrdím,že to platí aj v prípade Slavika. Napíšem,čo sa stalo,kde sa stalo,kedy sa stalo a hotovo.
Pekná fúra patíčia.
Keby sme išli na drevo a nie na výlet,tak sme mohli vziať viac. Ale hlavná vec je,že je traktor odskúšaný. Brzdy som prerobil,brzdová trubka bola pri holendri prasknutá a asi tadiaľ to prisávalo vzduch,som zvedavý,čo to povie teraz. Začal som sa hrať s chladičom,lebo bol brnknutý od vrtule(ľavú stranu som medzičasom stihol vyrovnať) a petesnil som vodnú pumpu. Teraz robíme s autom,tak traktor stojí.Toreto píše:Pekná fúra patíčia.
Foto chladiča:
Pekne ošúchána, ja som sa začal hra z štiepačkou.
Hej,už si písal. Aký máš priemer a dĺžku kužeľa?Toreto píše:Pekne ošúchána, ja som sa začal hra z štiepačkou.
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
nemate podrobnější foto uzavěrky jak jste ji udělal
viewtopic.php?f=2&t=10526&start=30
Stačí to prečítať,je to tam kúsok rozpísané.
Stačí to prečítať,je to tam kúsok rozpísané.
Dnes to vyzeralo na celkom pekný deň. Išli sme do lesa nazbierať trocha hrabanky,traktor šiel ako mal,všetko v pohode,doma cúvam,vlečka sadla hneď na začiatku hriadky,začalo sa to mydliť,tak som hodil jednotku,povoľujem spojku a len to tak cinklo a motoru sa odľahčilo,to bolo zasa svätých aj menej svätých a pod. Tak som zhodil a na uzávierke som odparkoval. Zajtra to budem musieť rozhodiť. Sakra,už začínam cítiť nohy z toho fúrikovania po kopcoch.
Chcel by som vybrať tú poloos,tak by som sa chcel opýtať,čo tam na mňa nič nevyskočí,na čo by som si mal dávať pozor. Je to tá na strane uzávierky.
nemalo by ti od tial nič vypadnuť, ja ked som ju vytahoval zo zigulika, zhruba to "iste" ale nema uzavierku, tak som daval len pozor aby som nepoškodil gufero ktore je na konci nohavice za ložiskom
Presnejšie aby som ho nezrušil poloosou, keby si ju po nom ťahal, inak ti neviem poradiť.
Presnejšie aby som ho nezrušil poloosou, keby si ju po nom ťahal, inak ti neviem poradiť.
Ja len,že nápravu som ešte nerozoberal a neviem čo ma tam môže stretnúť,ale asi to vidím tak,že vyberiem a budem sa modliť,nech nič neuletí.