Pepův traktor

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Make.17

Re: Pepův traktor

#496 Nový příspěvek od Make.17 »

jak mám upevnit tu mrizku na hvizdaní.. a jinak Rendy takový človek se zapalem do prace.....to se opravdu často nevydí 8)

dolls
Kontaktovat uživatele:

#497 Nový příspěvek od dolls »

Make.17 píše:jak mám upevnit tu mrizku na hvizdaní.. a jinak Rendy takový človek se zapalem do prace.....to se opravdu často nevydí 8)
Udělat jí velikostně tak aby tam šla naklepnout a držela?

Jurin

#498 Nový příspěvek od Jurin »

Ahoj chlapi nevím jak to děláte,ale mě to nepíská.Mám plech širokej 5mm,20cm dhloudej ostry hrany a nic.Záleží na tom jak se to do toho výfuku dá???Díky za postřehy.
Rendy9999 píše:chce to šířku min 3mm a ty díry když přeprášíš flexou aby mely ostre hrany tak to musí hvízdat, jinak na výkonu to fakt nepřidá :tyty:
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#499 Nový příspěvek od Rendy9999 »

Jurin píše:Ahoj chlapi nevím jak to děláte,ale mě to nepíská.Mám plech širokej 5mm,20cm dhloudej ostry hrany a nic.Záleží na tom jak se to do toho výfuku dá???Díky za postřehy.
Rendy9999 píše:chce to šířku min 3mm a ty díry když přeprášíš flexou aby mely ostre hrany tak to musí hvízdat, jinak na výkonu to fakt nepřidá :tyty:
ono tež zaleží na pruměru vyfuku,jak už je velky tak tam neni ten tlak dost silny

Jurin

#500 Nový příspěvek od Jurin »

Aha to bude asi tím,mám ten průměr hodně velký
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!

Zed

#501 Nový příspěvek od Zed »

Rendy9999 píše:
TunerTDI píše:To sem nečěkal že na Fénixovy odešlo tolik věcííí :'( . Ale jak tě znám co nevidět bude jak nový :prace: to pak bude jiné :rally:
čus spojka ze zetora je již přesoustružena na přítlačák 280 z turba avie lamela tež zakoupena a vše už je osazeno i s komplet výbrusem na motoru ,převodovka byla dobrá ale vyměnil jsem ji za novější model v hliníkovem obalu s pomalejší jedničkou ,do dnes jsem netušil že i v 5ti kvaltech dělala pragovka rozdíly :shock: prostě už je přehozená na přídavce ted už jen aby přestalo konečně pršet bo všecko dělam pod širakem ,fotky dal Renda na stranky .
Ahoj Pepo,mohl bys napsat jaký máš převodový poměr na té nové převodovce? (1st)
Co jsem viděl už asi tři hliníkáče,tak měly jedničku poměr 5,4 .Asi bude víc typů podle diferáků.
Taky bys mohl popsat,jak se dá namatlat áviácký přítlačák do zetoráckého košíku.(soustružení,vyvažování?)
Foto by nebylo? 8)

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#502 Nový příspěvek od Rendy9999 »

zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .

Zed

#503 Nový příspěvek od Zed »

Rendy9999 píše:zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .
Tak to je super vychytávka :wink: ještě pomalejší jednička jak na V3s.
Tos měl štěstí a sehnal typ 5P20M. Kam ty na ty skvosty chodíš.Teď o víkendu jsem koukal
na další dvě a zas 5,4 :vztek: :'(

Daddy

#504 Nový příspěvek od Daddy »

Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#505 Nový příspěvek od Rendy9999 »

Daddy píše:Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky
bracha ma aviu turbo na dvacitkach kolach a tam ma tu samu hlinikovu přev. r.v. 1986

Zed

#506 Nový příspěvek od Zed »

Daddy píše:Pepo, dej sem, prosím, fotku té převodovky, a případně nějaké identifikační znaky, podle čeho se dá rozpoznat (odlišení od ostatních), pokud odlišit jde. To by byla bomba!! Mám převodoku AVIA 5q v litině, takže asi bude 5,4. Ale náhoda je blbec - jenom vědět, po čem koukat... Díky
A nebo skusit brnknout do nějaký speciálky :help: ,jako je třeba tahle: http://www.prag-info.cz/firma/sipos/
a optat se,jestli by nešli přehodit (vyměnit) kolečka.Obaly by měly bejt stejný 5p20. :)

MIJA

#507 Nový příspěvek od MIJA »

Zdar mam doma 5q20.18 poradte co to je za typ?
¨

Johny34

#508 Nový příspěvek od Johny34 »

Rendy9999 píše:zdar , ta nova avia ma prevod 6,27 fotky z predelavaní nemam ,vyvažovaní jsem nedelal , na zetorackem setrvaku ostala stěna snad jen 15 mm .
A aky prevod ma spiatocka?

harijaro

#509 Nový příspěvek od harijaro »

nazdar pepo uz ci niekedy urval klb na prednej poloosi?

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#510 Nový příspěvek od Rendy9999 »

bohužel ano i očesat kolo v reduktoru na předu to menší , to je hned :vztek:

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“