MINI 070, 075
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
jo tak tedy ta honda nemá chybu jediná vada su bude pořizovací cena?? kolik muže stat? a co řkaš na tyhl motory http://shop.wiltec.info/index.php/cat/c ... 006ce134aa
myslim že tam 13konovej motor vyjdena 219eur=nějákejch 5500kč.
Ceny jsou tam pěkný ale otázka co ty motory vydržej?
- quidospacek
Orientačně: http://www.strojnivybaveni.cz/profesion ... 3wodcCUkiwPoupic píše:jo tak tedy ta honda nemá chybu jediná vada su bude pořizovací cena?? kolik muže stat? a co řkaš na tyhl motory http://shop.wiltec.info/index.php/cat/c ... 006ce134aa
Jo, pořizovací cena je problém. Poupicu, taky jsem se díval na tyhle "bezejmené" motory, které se dají koupit v Německu (Serda dával i odkaz v tématu Malotraktor Gutbrod (je to v Evropských sériovkách)) tam je i diesel za 10. Jenže mám strach, že to tady nikdo nebude chtít opravit. To budou okopírované nějaký značkové, ale jak to není značka, tak ti to neopraví. O tom, že něco vydrží asi nebudem diskutovat, to určitě ano, ono my toho zase s těma traktorama tolik nenajezdíme, ale přece jenom chybička se může vloudit. Už jenom přenastavení motoru po naběhání prvních motohodin.
A když tak nad tím přemýšlím, tak než cpát 30 litrů do benzínu tak se vyplatí koupit Lombardini 15LD500, které ten traktor přežije a je to nafta. Ten stojí kolem 40ti.
A když tak nad tím přemýšlím, tak než cpát 30 litrů do benzínu tak se vyplatí koupit Lombardini 15LD500, které ten traktor přežije a je to nafta. Ten stojí kolem 40ti.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
De oto jestli by se na to dali tady sehnat díly no. Ale abych do toho dával 30tisíc za novej motor tak to fakt ne. Ten brigs jsem už měl jednou na štelovaní a chvilu to sekalo dobrotu a tet to stojí za prd. Tet jsem psal jednomu co spravuje a prodává motory brigs a podle toho jak jsem mu to popisoval tak tvrdí že je to na 100% v karburátoru a novej stojí 1700 tak nevím jestli ho mám vzít.
Ahoj, strafniku nějak mě zlobí SZ, tak pokud ten motor prodáš za těch 500kč, bude ve stavu jak jsi psal a jsi ochoten ho poslat jakoukoliv zásilkovou službou (samozřejmě jí platím ) tak ho beru.
- Minihansol
Ja som kúpil toho WILTECA s elektrickým štartérom pred poldruha rokom a zatial slúži k spokojnosti. Tiež som váhal s kúpou a hľadal informácie, napokon riskol kúpu. Uvidím, ak vydrží aspoň polovicu ako pôvodný, tak sa oplatí.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
A jak silný motor si kupoval na kolik tě višel? jak je řešenej ten elektrickej startér? je tam normálně baterka a nějáký dobíjení? jak moc miniho využívaš?Minihansol píše:Ja som kúpil toho WILTECA s elektrickým štartérom pred poldruha rokom a zatial slúži k spokojnosti. Tiež som váhal s kúpou a hľadal informácie, napokon riskol kúpu. Uvidím, ak vydrží aspoň polovicu ako pôvodný, tak sa oplatí.
Drtikole, pošlu ti fotky motoru, ale musíš dát svůj email. Tom něco říkal, že by ti ho někam mohl přiblížit, jestli jsem to dobře pochopil.
Ahoj,chlapi,potřebuju vědět, co je todle. Koupil sem to v kovošrotě a ani nevim k čemu je to dobré
- quidospacek
Rotorový obraceč, nekompletní..drtikol píše:Ahoj,chlapi,potřebuju vědět, co je todle. Koupil sem to v kovošrotě a ani nevim k čemu je to dobré
- Minihansol
Mám 13 koňový motor, štartér je orginál, baterku som vložil pod sedačku traktoristu a na jeseň kontrolujem stav elektrolytu, bateria je 12V z motorky, nabíjanie je priamo z motora cez usmerňovaciu diodu, mám cca 12árov ornej pôdy a sem tam výpomoc.Poupic píše:A jak silný motor si kupoval na kolik tě višel? jak je řešenej ten elektrickej startér? je tam normálně baterka a nějáký dobíjení? jak moc miniho využívaš?Minihansol píše:Ja som kúpil toho WILTECA s elektrickým štartérom pred poldruha rokom a zatial slúži k spokojnosti. Tiež som váhal s kúpou a hľadal informácie, napokon riskol kúpu. Uvidím, ak vydrží aspoň polovicu ako pôvodný, tak sa oplatí.
Ahoj, díky.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš skoro stejné využití jako já akorát já už mám o něco menší jo a na kolik tě te motor vyšel?Minihansol píše:Mám 13 koňový motor, štartér je orginál, baterku som vložil pod sedačku traktoristu a na jeseň kontrolujem stav elektrolytu, bateria je 12V z motorky, nabíjanie je priamo z motora cez usmerňovaciu diodu, mám cca 12árov ornej pôdy a sem tam výpomoc.Poupic píše:A jak silný motor si kupoval na kolik tě višel? jak je řešenej ten elektrickej startér? je tam normálně baterka a nějáký dobíjení? jak moc miniho využívaš?Minihansol píše:Ja som kúpil toho WILTECA s elektrickým štartérom pred poldruha rokom a zatial slúži k spokojnosti. Tiež som váhal s kúpou a hľadal informácie, napokon riskol kúpu. Uvidím, ak vydrží aspoň polovicu ako pôvodný, tak sa oplatí.
-
Tohle mě také zaujalo... Jaký typ jsi do miniho pořídil a co zkušenosti - startování, zamontování atd.Poupic píše:Tak to máš skoro stejné využití jako já akorát já už mám o něco menší jo a na kolik tě te motor vyšel?Minihansol píše:Mám 13 koňový motor, štartér je orginál, baterku som vložil pod sedačku traktoristu a na jeseň kontrolujem stav elektrolytu, bateria je 12V z motorky, nabíjanie je priamo z motora cez usmerňovaciu diodu, mám cca 12árov ornej pôdy a sem tam výpomoc.Poupic píše:A jak silný motor si kupoval na kolik tě višel? jak je řešenej ten elektrickej startér? je tam normálně baterka a nějáký dobíjení? jak moc miniho využívaš?Minihansol píše:Ja som kúpil toho WILTECA s elektrickým štartérom pred poldruha rokom a zatial slúži k spokojnosti. Tiež som váhal s kúpou a hľadal informácie, napokon riskol kúpu. Uvidím, ak vydrží aspoň polovicu ako pôvodný, tak sa oplatí.
dík.
S.