Pripojeni svetel na Vari
Moderátor: DYK
-
Pripojeni svetel na Vari
Kdo poradi kam pripojit svetla,mam je na voziku a nevim jak je zapojit aby fungovali,muzou se pripojit k vypinaci?
Re: Pripojeni svetel na Vari
Stačí rozvést plus, kostra (-)je na všem kovovém Obr.1
Já vypínač nepoužil na zapnutí předního světla mám krokosvorku Obr.2 a na valník se používala origo zásuvka obr.2 a 3
Já vypínač nepoužil na zapnutí předního světla mám krokosvorku Obr.2 a na valník se používala origo zásuvka obr.2 a 3
Yanmar 1510d
-
Rozvedena svetla jsou,tu zasuvku nemam(kde se da sehnat?)ja premislel zapojit do vypinace na riditkach-slouzi na startovani,chcipnuti
K vypínači co je na řídítkach určitě né ten je jen na chcípání(skrat na kostru)Musíš mit vyvedení žluty kablík co je na obr 2 jinak ti to svítit nebude Novější motory ho myslím nemají
Yanmar 1510d
A proč by měl vlastně svítit vlek? Ten vlek je originál k Vari?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Rekl bych ze je original,kdyz tam jsou proc je nepouzit.Mam motor asi Jikov 1447s dekompresnim ventilem jak to tedy u nej vyresit?diky,poslal bych foto ale mam ho v opravne na sestelovani
Těch pár wattů co ta světelná cívka dodá nestojí myslím za řeč. Asi tě zklamu, ale můj pohled na věc je nedělat s tím nic. Škoda práce, času a případně i peněz. A abys byl vidět? Když tě uvidí na veřejné komunikaci za snížené viditelnosti flastr tě stejně asi nemine. Chápu tvoje nadšení a snahu něco vylepšit, když tak se vrhni na ten motor, kde když ti jde moc benzínu do motoru není vadný kohout paliva, ale ventil v plovákové komoře. Propouští(nezavírá) a přepalvuje se ti motor. Kdyby byl tento ventil v pořádku teoreticky není třeba zavírat přívod paliva. A vysoké otáčky? Třeba si přisává falešný vzduch, co já vím. Možností je víc.
-
Uz je v oprave,doufam ze se to vyresi.Po komunikacich stim jezdit nebudu mam to do lesa a na zahradu,ale diky
No nemáš zač. Možná jsem tě podcenil, ale divil by ses, co lidí si myslí kde všude může legálně jezdit s Vari a když tomu dají světlo tak i za snížené viditelnosti.
Když se na nějakou opravu necítíš je lepší to dát do servisu. Ten motor je taková klasika, že když si s tím ani v servisu neporadí pak nechápu jaký jiný motory by tam chtěli dělat. Takže je to spíše o lidech.
Když se na nějakou opravu necítíš je lepší to dát do servisu. Ten motor je taková klasika, že když si s tím ani v servisu neporadí pak nechápu jaký jiný motory by tam chtěli dělat. Takže je to spíše o lidech.
Ja svetlo používam v zime,keď odhrňam sneh.Je to super vec.Prac.svetlo s vypínačom a H3 6V/15W.
modelarek píše:Kdo poradi kam pripojit svetla,mam je na voziku a nevim jak je zapojit aby fungovali,muzou se pripojit k vypinaci?
Připojení světel na Vari
dalo by se přidělat světlo na vari?
Re: světlo
Dalo, dokonce to má i přípravu. Teda, alespoň stará dvoutaktní jednotka to měla.
jo tu mám jen nevím jak na to
Světlo se přidělávalo pod jeden šroub držící hlavu a napájel ho volnej kablík co vede do zapalování společně s kablíkem od svíčky a chcípákem